شایعه به‌زودی نسخه جدیدی از بازی Final Fantasy برای پلی استیشن 5 معرفی می‌شود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق شایعه جدیدی که از سوی کاربر Navtra در فروم ResetEra مطرح شده، اسکوئر اینکس در ماه ژوئن از دو بازی بزرگ رونمایی خواهد کرد که یکی از آن‌ها نسخه جدید سری Final Fantasy خواهد بود. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

لوگوی بازی Final Fantasy

در حال حاضر هیچ کمبودی برای محتویات بیشتر از سری فاینال فانتری در ماه‌ها و سال‌هایآینده حس نمی‌شود. سه روز دیگر نسخه نسل بعدی بازی Final Fantasy 14 برای پلی استیشن 5 منتشر می‌شود و اکسپنشن بعدی بازی (Endwalker) نیز در پاییز امسال در دسترس قرار می‌گیرد. Final Fantasy 7 Remake: Intergrade نیز کمتر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد و از طرفی دیگر، Final Fantasy 16 به‌صورت انحصاری برای PS5 در دست ساخت است.

اما با وجود همه این‌ها، Navtra از فروم ریست ارا مدعی شده که در ماه ژوئن (هفته‌های آینده) شرکت Square Enix در کنار ارائه اطلاعات بیشتر از بازی‌های معرفی شده این سری، یک بازی RPG جدید از فاینال فانتری را به‌طور انحصاری برای پلی استیشن 5 معرفی خواهد کرد. به گفته او، این نسخه به بزرگی بازی‌هایی مانند Final Fantasy 16 یا Forespoken نخواهد بود اما از یک ریمستر یا عنوانی مانند World of Final Fantasy فراتر است.

در همین حال، او عنوان کرد اسکوئر اینکس در ماه ژوئن از بازی جدید بین نسلی استودیوی Eidos Montreal نیز رونمایی می‌کند. او در این مورد جزئیات بیشتری را منتشر نکرد، اما طبق یک شایعه قدیمی از سوی یوروگیمرز، این استودیو مشغول توسعه یک بازی Guardians of the Galaxy است.

شایان ذکر است که Navtra پیش‌تر اطلاعاتی مانند معرفی نسخه جدید لایف ایز استرنج و نسخه نسل نهمی FF7 Remake را به‌درستی لو داده بود. با این وجود، موارد ذکر شده فعلا در حد شایعه هستند و باید تا زمان معرفی رسمی از سوی سازندگان منتظر بمانیم.

اسکوئر اینکس قبلا اعلام کرده بود که برنامه دارد تا بازی‌های جدیدی را در E3 امسال معرفی کند. رویداد E3 2021 از تاریخ 12 تا 15 ژوئن (22 تا 25 خرداد) برگزار می‌شود.

من توی این فروم سایت ریست ارا جایی ندیدم Navtra بگه این بازی در حد فاینال ۱۶ نیست یا اینکه بگه از world of final fantasy بزرگتر تنها چیزی که گفت این بود که که یه بازی بزرگ از فاینال فنتسی تو E3 معرفی میشه که احتمالا انحصاری PS5 تنها چیز دیگه ای که گفته این
IMG_20210522_194338_586.jpg

من خیلی متاسفم پیامشو پیدا کردم این فروم ریست ارا خیلی ناجور اجازه ثبت نام با Gmail رو نمیده Navtra هم‌ پیام هاشو توی فروم های مختلف داده تا توی سایت ثبت نام نکنی نمی تونی کل پیام هاشو بخونی

• Like
Reactions: Z-fan and Ludens
من توی این فروم سایت ریست ارا جایی ندیدم Navtra بگه این بازی در حد فاینال ۱۶ نیست یا اینکه بگه از world of final fantasy بزرگتر تنها چیزی که گفت این بود که که یه بازی بزرگ از فاینال فنتسی تو E3 معرفی میشه که احتمالا انحصاری PS5 تنها چیز دیگه ای که گفته این
View attachment 207371
تو یه پست دیگه گفت، خوب شد یکی اومد همه پست هاش رو یه جا گذاشت. :D

PS5 exclusive Final Fantasy game may be revealed in June (not Endwalker, XVI or VIIR) Rumor

تو یه پست دیگه گفت، خوب شد یکی اومد همه پست هاش رو یه جا گذاشت. :D

PS5 exclusive Final Fantasy game may be revealed in June (not Endwalker, XVI or VIIR) Rumor
اره واقعا دمش گرم ولی ایکاش بتونم یه ایمیل به خصوص بسازم که بتونم تو سایتش ثبت نام کنم اون وقت خیلی راحت میتونم همیشه پیام هاشو چک کنم اگه بازم چیز جدیدی گفت سریع متوجه بشم

• Like
Reactions: Ludens
اره واقعا دمش گرم ولی ایکاش بتونم یه ایمیل به خصوص بسازم که بتونم تو سایتش ثبت نام کنم اون وقت خیلی راحت میتونم همیشه پیام هاشو چک کنم اگه بازم چیز جدیدی گفت سریع متوجه بشم
اگه تونستی راهی پیدا کنی ما رو هم یاری کن، من خیلی وقته دست از تلاش برداشتم برای اکانت ساختن. :)) از هفت خان رستم هم سخت تره! :D

• Like
Reactions: Reza.zareei
IMG_20210523_100623_036.jpg
نام و اطلاعات بیشتری از پروژه ی جدید فاینال فنتسی توسط لیکر فرانسوی SoulsHunt منتشر شد.

♧ اسم این عنوان Final Fantasy Origins و انحصاری PS5 خواهد بود.

♧ توسعه ی این عنوان توسط تیم نینجا (همون توسعه دهنده سری Nioh) انجام شده است.

♧ احتمالا در E3 معرفی خواهد شد و دموی آن در تابستان منتشر خواهد شد اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود.

♧ افراد زیادی از وجود این بازی آگاهی دارند ( اینسایدر ها)

♧ این بازی به سری بازی های سولز ( دارک سولز ، دیمن سولز) شباهت خواهد داشت.

آخرین ویرایش:
♧ این بازی به سری بازی های سولز ( دارک سولز ، دیمن سولز) شباهت خواهد داشت.
داشتم میخوندم ذهنم رفت سمت Dynasty Warriors و...
کلا چندشم میشه از این سبک گیم پلی.

تا اینکه رسیدم به تهش.
به به عجب چیزی بشه با دستپخت تیم نینجا.
حالا که دیگه نمیخوان Nioh بسازن، احتمالا پروژه بزرگ بعدیشون Niohریزون در FF خواهد بود \m/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Capitan_shepard
من خیلی متاسفم پیامشو پیدا کردم این فروم ریست ارا خیلی ناجور اجازه ثبت نام با Gmail رو نمیده Navtra هم‌ پیام هاشو توی فروم های مختلف داده تا توی سایت ثبت نام نکنی نمی تونی کل پیام هاشو بخونی

یه چاپارمیل بساز
به طرز عجیبی با چاپارمیل راحت میشه ثبت نام کرد اون جا :D

داشتم میخوندم ذهنم رفت سمت Dynasty Warriors و...
کلا چندشم میشه از این سبک گیم پلی.

تا اینکه رسیدم به تهش.
به به عجب چیزی بشه با دستپخت تیم نینجا.
حالا که دیگه نمیخوان Nioh بسازن، احتمالا پروژه بزرگ بعدیشون Niohریزون در FF خواهد بود \m/
یه اشتباهی رخ داده
-2147483648_-211803.jpg
اولین ترجمه از اون یوتویوبر فرانسوی دیدم فقط نوشته بودن Souls like بدون هیچ چیز دیگه ای منم فکر کردم احتمالا داره میگه شبیه سری سولز توی کامنتا هم راجب سری بازی های سولز حرف زده بودن توی فروم ولی الان یه ترجمه ی دیگه گذاشتن یه مقدار گیج شدم
IMG_20210523_223956_841.jpg
این Navtra هم یه پیام جدید داده نه تایید کرده نه رد کرده شایعه رو

• Like
Reactions: Ludens and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or