بهترین MMO های free که شما می توانید در سال 2012 بازی کنید

درود .

رقابت برای بازی های MMO چند سالی هست که به اوج خود رسیده .بزرگترین و کوچکترین شرکت های بازی سازی به این فکر افتادن تا بازی های MMO تولید نمایند.
بازی هایی که ساعت ها مخاطبان خود را مجذوب خود می کنند .در بین این بازی های MMO بازی هایی وجود دارند که به اصطلاح (play4free)نامیده میشوند .
بزرگترین تفاوت بین این بازی ها با بازی های معمولی MMOمجانی بودن این بازی ها است .در بقیه ی بازی های MMO شما برای بازی کردن نیازبه ساختن یک اکانت پولی هستید .
اما در play4free ها تمام مراحل ثبت نام و بازی کردن مجانی است مگر دز شرایطی خاص برای گرفتن امکانات بیشتر در بازی.به دلیل طولانی بودن و وقت گیر بودن بازی های MMO
این سوال برای گیمر ها پیش می آید که کدام بازی را شروع کنم و وقت خود را سر آن بگذارم .
در جواب به این سوال من قصد دارم که 10 تا از بهترین بازی های play4free رو که در سال 2012 می توانید بازی کنید نام ببرم :
5 تای دیگش اگه خدا بخواد فردا.
منبع :Top 10 Free MMORPG Games to Play in 2012 - MMOBomb.com
10-
Forsaken World

forsaken_world_s03.jpg

Forsaken World یک بازی با سبک جدیدی از MMORPG با یک جهانخارق العاده است.در این بازی5 نژاد و 7 کلاس متفاوت و یک سیستم طراحی شخصیت عالی وجود دارد.
در این بازی شما می توانید ماموریت های متفاوتی از قبیل کشتن هیولا ها و کار های متفاوتی از قبیل کار کردن در معدن .گیاه شناسی و ........را انجام دهید .
و در کل بازی با وده هایی فوق العاده شرو به کار کرده و امیدواریم سازندگان آن بتوانند به وعده های خود عمل کنند.
حجم بازی در حدوده 5 gb است.
http://fw.perfectworld.com/

9-
age of conan : unchained

aoc_header119-612x337.jpg

جهان خارف العاده و بزرگ Hyboria در دست شماست تا در آن به ماجراجویی بپردازید .این یک جهان خطرناک است اما به طور حتم به ارزش آن می ارزد .
در آن شما یکی از بهترین گرافیک های نسل حاضر برای بازی هایMMORPG را مشاهده خواهید کرد .
در این بازی شما سیستم مبارزه ای همزمان که یکی از جدید ترین سیستم های مبارزه در بازی های است رو خواهید دید.
زمانی که شما این بازی را با این سیستم نسبت به بازی های دیگر می سنجید قدرت اصلی این بازی نمایان خواهد شد.
اما یکی از بزرگترین مشکلات این بازی حجم زیاد آن است که حدود 30GB ازفضای هارد شما را اشغال میکند .
Play for free | Age of Conan | Funcom

8-
DC Universe Online

superman.jpg

از زمانی که این بازی به صورتfree to play در آمده است تعداد شرکت کنندگان و در آمد حاصل از بازی به شدت افزایش یافته
و باری دیگر نشانه ی است که بازی هایF2P یک انتخاب عالی برای گیمر ها و پول ساز برای شرکت های بازی سازی است.
در این بازی اکشن ویژه و سریعی وجود دارد که توسط ابر قهرمانان معروف و قدیمی انجام می شوند و حس ابر قهرمان بود را به شما می دهد.
این بازی زیبا تجربه ی جدیدی را درباره ی بازی های به شما منتقل می کند و پیشنهاد می کنم حداقل برای یکبار اینن بازی رو امتحان کنید.
متاسفانه یکی از مشکلات اساسی این بازی برای ما ایرانی ها حجم تقریبا بالای بازی است که حدودGB 30 است.
DC Universe Online - Home

7- Perfect world

perfect-world-logo.jpg

این بازی یکی از معدود بازی های است که واقعا به شما تجربه یی خارق العاده از بازی های MMO در یک جهان وسیع را می دهد
که میشود به طور حتم با بزرگترین بازی های پولی MMOمقایسه کرد.این بازی هنوز هم جزو لذت بخش ترین بازی های نسل حاضر است
که حس جهانی با وسعت و تجربه هایی نا محدود را به شما می دهد.با اینحال گاهی رسیدن به پایان این بازی لباس پر کاری(خر کاری)را تن گیمر ها می پوشاند .
این بازی از آلمان های یک بازی MMORPG اصیل بر خوردار است و در صورتی که بدونه تجربه ی قبلی یا پرسش از بزرگان این بازی آن را تجربه کنید به راحتی در بازی شکست می خورید.
حجم ای بازی در حدود2.5 GB است.
Perfect World

6- Dragon Nest

2.jpg

nexon که یکی از بزرگ ترین شرکت ها در عرصه ی بازی هایFree MMORPG است این بازی را عرضه نموده.این بازی گرافیک دلربا و جالبی را دارد(Anime)که با هیجان مبارزه ی هم زمان ادغام شده
و یک تجربه ی ناب را در اختیار شما می گذارد.در این بازی نکات مثبت زیادی وجود دارد اما همین کافی است که بگوییم که این بازی فقط و فقط برای احترام گذاشتن به خواسته های گیمر ها تولیدشده است.
پیشنهاد می کنم حداقل یک بار این بازی را امتحان کنید.
حجم این بازی حدود 4GB است.Dragon Nest

5- Allods Online

Allods-Online-400x300-logo.jpg

خیلی راحت شما می توانید با نگاه به این بازی آن را باWoW مقایسه کنید و تشابهاتی را در یابید.گرافیک بازی به طرز وحشتناکی شبیه به WoW است.
البته گرافیک هنری آن کاملا اصیل و ویژه بوده و متعلق به خود بازی است .و مانند بقیه ی بازی های موجود در بازار این بازی نیز مدل های فانتزی وبا المان های علمی تخیلی دارد.
دربازی دو نژاد متفاوت وجود دارد که این تفاوت حتی در(PvP ( Player versus playerبازی نیز به چشم می خورد.
از دیگر نکات خوب این بازی می توان به داستان فوق العاده همراه با ریشه های کمدی و سناریو های جالب و جذب کننده اشاره کرد .
و در آخر باید گفت که این بازی را با نگاه Wowانجام ندهید و از ارزش بازی کم نکنید.
حجم بازی در حدود 3GB بوده و انتخاب خوبی برای دانلود است.(مخصوصا در ایران).
Official Allods Online European Website - Your Free Fantasy MMO / MMORPG Game from gPotato.eu

4- Vindictis

vindictus-logo.jpg

یک بازی خارق العاده ی دیگر از Vindictus . nexon ,بدون شک یکی از بازی هایی است که بیشترین گیمر ها را در این یک سالی که عرضه شده به خود جذب کرده است.
ترکیب خارق العاده گرافیک زیبای بازی همراه با اکشن بی نظیر و آلمان های بازی های اصیل RPGکه همه ی RPGباز ها عاشق آن هستند یک معجون فوق العاده به نامVindictus تولید کرده است.
با اینکه هیجان و اعتیاد به این بازی تا حدی خوابیده اما هنوز هم بازی احساسی لذت بخش که ناشی از اکشن های بی نظیر
و گرافیک فوق العاده(تو ی این قسمت نویسنده کلمه یDrool رو از فرط هیجان استفاده کرده)است را به شما میدهد.
از دیگر نکات فوق العاده ی بازی حجم نسبتا کم آن نسبت به این گرافیک خارقالعادهاش است که حدودGB 5 از هارد شما را اشغال می کند.
http://www.vindictus.nexoneu.com/

3- Dungeons and Dragons Online

dungeon-and-dragons-online-logo-ze-smokiem.jpg

با وجود اینکه که به نظر میرسد بازیDDO تمام ویژگی های یک بازی موفق را دارد و فرض میشد که در صدر لیست بازی هایMMO قرار گیرد
اما هیچ گاه طرفدارن زیادی پیدا نکرد . بازی دارای گرافیک چشم نواز و سبک و استایلی نو, همراه با شجره نامه ی
یکی از بهترین شرکت های تولید کننده ی بازی هایTurbine ,MMOاست.علی رغم شکست بازی نسبت به یک بازیPay to play ,
به هیچ عنوان فکر نکنید که شکست بازی به دلیل کیفت بد بازی بوده است . اگرچه از تکراری بودن قسمت هایی از بازی رنج می برد .
اما هنوز هم جزو بازیهای لذت بخش و تجربه ای جدید به حساب می آید.
حجم بازی در حدود 5GB است .
Dungeons and Dragons Online

2- The Lord of the Rings Online

lordoftheringsonline_logo.jpg

The Lord of the Rings Onlineسال پیش عرضه شد و از آن زمان تا به حال جزو یکی از بهترین بازی هایMMO با قی مانده است.
یک جهان خارق العاده, اکشنی گیرا ,آهنگی فراموش نشدنی و گرافیکی زیبا در انتظار همه کسانی است
که مایلند با در قلمور Middle-Earthگذارند و محسور آن شوند.یک سیستم جدید و نو آورانهPvP همرا با مبارزاتی حماسی,
تولید لباس های افسانه ای, و بسیار بسیار امکانات دیگر در این بازی شاهکار Turbineوجود دارد.
حجم بازی در حدود 7 GBاست .
Lord of the Rings Online for Free!

فقط یکش مونده دیگه ............

آقایون و خانوم های محترم :
قرار شده یک نظر سنجی با کمک بچه ها بذاریم به اسم MMO های برتر . بنده ی حقیر گفتم که بیایم اسم کاندیدا ها رو اینجا بذاریم بعدش بریم یک تاپیک تو انجمن مورد نظر(که نمی دونم باید دقیقا کجا زد )وا کنیم. این هم از لیست کاندیدا ها (با کمک دوستان.... ):
1-The lord of the ring Online
2-*********** Heroes
3-(Age of Wushu(wulin
4-c9 continent of the ninth seal
5-Blood and Souls
6-Lineage 2
7-Star wars the old Republic
8- Guild Wars 2
9-World of tanks

آخرین ویرایش:
perfect world و forsaken world خیلی شبیه هم هستن چون همرو یکی ساخته و کلا گرافیک و جزئیات خیلی شبیه به همی دارن
از نظر امکانات forsaken > perfect ولی از نظر جذابیت و گیم پلی perfect > forsaken :دی

F2P or P4F ! الان یه جا رو اشتباه گفتی :d . همچین که اومدم تو تاپیک گفتم این F2P های 2012 هست ولی همشون که مال سال ها قبل بودن باو . فقط SW:TOR امسال F2P میشه .
من که نگفتم که مال 2012 و من گفتم اون هایی رو که می تونید تو سال 2012 بازی کنید

هر 3 دقیقا F4P هست

دوست عزیز میشه کمک کنی چجوری من یکی از اینا رو بازی کنم؟

---------- نوشته در 05:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

Star Wars the old republic
Warhammer
the lord of the rings online

این لرد آف د رینگ و استار وارز چجوریه باید با دوستات بازی کنی یا خودت هم میتونی با دیگران تو سرور بازی کنی؟

آخرین ویرایش:
این رو بازی کردم لگ داشتم به شدت حجم خیلی خیلی زیادی هم داره !
کاملا موافقم اگه بالا هم ببینی نوشتم که حجمش تقریبا 30 g ولی خیلی بازی با حالیه . در مورد لگ هم بگیر نگیر داره

---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز میشه کمک کنی چجوری من یکی از اینا رو بازی کنم؟

---------- نوشته در 05:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

این لرد آف د رینگ و استار وارز چجوریه باید با دوستات بازی کنی یا خودت هم میتونی با دیگران تو سرور بازی کنی؟
من استار وارزز رو بازی نکردم فقط تعریفش رو شنیدم . برای لرد هم اگه می خوای بازی کنی بیا این هم لینک سایتش:
حجمش تقریبا 7 گیگ که باید دانلودش کنی

کاملا موافقم اگه بالا هم ببینی نوشتم که حجمش تقریبا 30 g ولی خیلی بازی با حالیه . در مورد لگ هم بگیر نگیر داره

---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

من استار وارزز رو بازی نکردم فقط تعریفش رو شنیدم . برای لرد هم اگه می خوای بازی کنی بیا این هم لینک سایتش:
حجمش تقریبا 7 گیگ که باید دانلودش کنی

میخواستم ببینم این لرد رو باید با دوستات بازی کنی یا میشه ا دیگران بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or