بهترین نوع DVD خام چیست؟

MELIKA ZARGARA

کاربر سایت
سلام دوستان. چند وقتیه که میخوام آرشیو فیلم جمع کنم.

میخواستتم بدونم بهترین نوع DVD خام 4.7 گیگی و 8.5 گیگی الان تو بازار چیه ؟ ؟

دوست من میگفت دی وی دی خام های DVD+R از DVD-R بهترن. آیا این درسته؟

ممنون میشم راهنماییم کنید و هر دی وی دی هم که پیشنهاد میکنید قیمت و فروشگاهی که میفروشه هم بگید. ممنون

سلام

من خودم تو کار فیلم هستم حدود 7000 عنوان فیلم و سریالی که دارم که حدود 8 یا 9 هزارتا دی وی دی میشه رو روی پرینکو مشکی نگه داشتم تا الان که چند سالی میشه هیچ کدوم خراب نشده

سلام

من خودم تو کار فیلم هستم حدود 7000 عنوان فیلم و سریالی که دارم که حدود 8 یا 9 هزارتا دی وی دی میشه رو روی پرینکو مشکی نگه داشتم تا الان که چند سالی میشه هیچ کدوم خراب نشده
از شما هم ممنونم. قیمت پرینکو مشکی به صورت پکای 50 تایی و 100 تایی چنده ؟ ؟

• Like
Reactions: Loghman
هر دو به ترتیب بهترین Verbatim و [FONT=Verdana, Arial]TDK [/FONT]و [FONT=Verdana, Arial] [/FONT][FONT=Verdana, Arial]Sony[/FONT]
اما تقلبی هم ریخته:d

[FONT=Verdana, Arial][/FONT]

سلام من یه درایور اکسترنال میخوام که بتونم باهاش dvd 9 رو با سرعت 2.4 رایت کنم (بازی xbox 360) درایور خودم ساپورت نمی کنه سرعت 2.4 رو
اگه میشه مدل دقیق بگید که پیدا کردنش راحت باشه

سلام من یه درایور اکسترنال میخوام که بتونم باهاش dvd 9 رو با سرعت 2.4 رایت کنم (بازی xbox 360) درایور خودم ساپورت نمی کنه سرعت 2.4 رو
اگه میشه مدل دقیق بگید که پیدا کردنش راحت باشه

سلام.
تا جایی که من میدونم verbatim بهترین نوع دیسک برای 360 هست.
T-Gate و Sony اصل هم خوبه.

من رایتر میخوام نه dvd

ببخشید ، اشتباه متوجه شدم.
تا جایی که من خبر دارم بهترین نوع رایتر از برند plextor هست که قیمتش تقریبا یک و نیم برابر بقیه مدل ها هست و فکر میکنم جوابگوی کاربرد شما هم باشه ، ولی بازم تحقیق کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or