بهترین نسل و بازی قرن

rahyarpaul

کاربر سایت
AAEAAQAAAAAAAANyAAAAJDE0YzA1OTQzLWMxNTYtNDVhMy1hYjRlLTQzY2EyYzJhNWY4Mg.jpg

چند ساعت بیشتر نمونده، قرن جدید در حال اومدن هست و باید با همه خوبی و بدی هاش باهاش خداحافظی کنید، اما، این قرن هیچی نداشت 9 نسل پلتفرم بازی به شما هدیه کرد.
یه یادی کنید از عناوین محبوب و بهترین نسل و پلتفرم، شخصیتی که یار و یاورتون تو بازی بود، تو این عکس هست یا نه.
و برا قرن جدید بیش از همه منتظر کی هستید؟

7y812ijjnqw41.jpg

به عنوان کسی که نزدیک 25 ساله بازی میکنم و تقریبا 60-50 درصد بازی های شاخص بعد 1990 را توی پلتفرم کنسول ها و PC در تقریبا تمام سبک ها (به جز MMO) تجربه کردم برام خیلی سخته که بخام یک یا دو بازی را به عنوان برترین بازی این مدت زمان را معرفی کنم. حتی 10 تا بازی انتخاب کردن هم برام خیلی سخته.

ولی خب به صورت کلی همیشه شکر میکنم دوره ای زندگی کردم که این تاریخ رشد بازی ها از دوبعدی خیلی ساده و محدود تا این فرمت امروزی را تونستم تجربه کنم. به نظرم بعد این دیگه هرچی هست بیشتر افزایش گرافیک درحدی هست که خیلی هم به چشم نمیاد. تحولی که از دو بعدی به سه بعدی، یا از اون حالات اولیه گرافیک سه بعدی به بعدش رخ داد را دیگه بعیده ببینیم. همیشه دلم میسوزه برای این بچه هایی که از نسل 8-9 گیمر شدن. یک بخش عظیمی از بازی های فوق العاده را از دست دادن و بعید هم هست بتونه تجربه کنن. چون حتی الان هم اگه بخان بازی کنن اون حسی که ماها مثل 20 سال قبل تجربه کردیم را نمیتونن درک کنن.

به هرحال برای من از این بازه 1995 تا 2010 دوران طلایی بود و بیشترین لذت از بازی کردن را هم تو این دوره تجربه کردم. حالا شاید نشستم بعدا بهترین بازی های حداقل هر پلتفرم را طبق تجربه ام نوشتم.:D

مشخصا نسل ۷ بهترین نسل تاریخ بود با بایوشاک و لست آو آس و جی تی ای و بتمن آرخام سیتی و کلا همه چی
بهترین بازی قرن هم که نیازی به گفتن نیست Red Dead Redemption 2
بازی های دیگه که شایسته تقدیرن
The Last of Us
The Last of Us Part 2
Bioshock Infinite
Grand Theft Auto
Uncharted Series
The Witcher 3
Batman Arkham Series

تنها فرق این تاپیک با تاپیک بهترین بازی تاریخ اینه که این یکی رو تاریخ شمسی بنا شده :D

به هر حال بهترین بازی تاریخ قرن برای من همیشه The Legend of Zelda: Ocarina of Time هست و خواهد بود
تقریبا همه مکانیک هایی که این بازی داره رو یا خود سری زلدا یا کلا سری بازی های دیگه گرفتن و بهترش کردن از Z-Targeting و ساختار کوئست ها گرفته تا طراحی دانجن ها و باس فایت ها
چیزی نیست که این بازی عملا توش دیگه بهترین بازی تاریخ باشه
ولی اصن حسی که داستان و موسیقی دارن. دنیایی که توش میبرتت... نمیدونم چجوری توضیح بدم. چیز خاصیه. سری زلدا کلا این حس ـه رو تو هر نسخه داره. ولی اوکارینا آو تایم یه چیز دیگس (شایدم یه بخشیش به خاطر این باشه که اولین زلداییه که بازی کردم)

Other Honorable Mentions (بدون هیچ ترتیب خاصی):
Dark Souls 2
Zelda: Breath of the Wild
Portal 2
Zelda: The Wind Waker
Zelda: Majora's Mask
Batman Arkham City
Hollow Knight
Super Mario World 2: Yoshi's Island
Shadow of the Colossus
God of War 2018
Red Dead Redemption
Fire Emblem: Three Houses
Persona 5 Royal
Fez
Stardew Valley
Sonic Unleashed
Sonic Heroes

بهترین نسل هم علی رغم خاطره شدید با نسل N64/پلی استیشن و سوییچ/پلی استیشن 4، کماکان برام همون نسل هفته با X360 و PS3. حتی یه مدت کوتاهی Wii هم دستم بود. تعداد بازی های باحال، بزرگ که می بردنت تو یه حس و حال دیگه تو این نسل فوق العاده بود.

من همیشه بین تریلوژی مس افکت و ویچر 3 موندم که کدوم واسم بهترین بازی تاریخه، ولی خب مس افکتها هر 3 تا که با هم باشن واسم بالاتر میان و به صورت تکی بررسی کنم، برام ویچر 3 بهترین بازی تاریخه.

رتبه بندی 1 تا 5 هم به این شکل:
1- The Witcher 3 Wild Hunt
2- Mass Effect 3
3- Subnautica
4- God of War 2018
5- Mafia Original

بهترین نسل هم فکر کنم واسه اکثریت نسل 7 باشه از جمله من، ولی یه امید خاصی به نسل 9 دارم نمیدونم چرا.:D

Honorable Mentions ها هم از این قرار:
DOOM 2
Rise of Nations
Age of Empires 2
Stronghold Crusader
Hitman Codename 47
Max Payne 2
Indiana Jones & The Emperor's Tomb
Mass Effect 2
Dark Souls
Elden Ring
Salt & Sanctuary
Batman Arkham City
Assassin's Creed Odyssey
Dead Space 1-2
Deus Ex Human Revolution
Deus Ex Mankind Divided
Dishonored 1-2
The Elder Scrolls V Skyrim
Factorio
Hearts of Iron IV
Red Dead Redemption 2
Company of Heroes 1-2
Metro 2033 - Last Light
Psychonauts 2
Yakuza 0
The Wolf Among Us
The Last of Us
Forza Horizon

این تاپیک تکراری نیست؟ :D

من سنم قد نمیده به قبل از نسل 7، که درست حسابی تجربه شون کرده باشم، وگرنه مطمئنم اون موقع ها خلاقیت خیلی بیشتر بوده.

بهترین بازیایی عمرم که الان یادم میاد:
Mario Oddyssey
AC Revelations (چون اولین AC بود که بازی کردم و برام جدید بود)
Bioshock infinite
RDR
Portal 2
Dishonored

آخرین ویرایش:
به عنوان کسی که اکثر بازی‌ها رو روی PC بازی کرده، چندان اعتقاد خاصی به نسل ندارم ولی خب اگه منظور از نسل کنسوله، بین چهارتا کنسول پلی‌استیشنی که تا‌به‌حال داشتم، از پلی‌استیشن 3 بیشتر از همه کار کشیدم و باهاش خاطرات بیشتری دارم. در مورد بازی‌ها هم به نظرم نمیشه خیلی راحت گفت که فلان بازی بهترین بازی تاریخه؛ بازی‌ها هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن و همچنین سلایق افراد هم با هم فرق میکنه و به همین دلیل ممکنه اثری که برای فردی (خیلی قاطعانه) بهترین تاریخ باشه، برای فردی دیگه مصداق میان‌مایگی باشه.

اولین دوره ای که واقعا به بازی‌های ویدیویی علاقه‌مند شدم، زمان آشناییم با بازی‌های ژانر استراتژی بود. من با بازی جنگ‌های صلیبی با این ژانر آشنا شدم و تا چند سال فقط بازی‌های این ژانر رو بازی میکردم. بازی مورد‌علاقه‌م توی اون دوران مدیوال توتال وار 2 بود، که فکر میکنم حدود سه ماه فقط سرگرم اون بازی بودم. الان سالهاست که دیگه چندان سراغ این ژانر نرفتم؛ دیگه نه وقت و حوصله پلی‌تایم طولانی این بازی‌ها رو دارم و نه تمایلی به انجام بازی های غیرداستانی.

اولین بازی‌ای که روی پلی‌استیشن 3 انجام دادم هم جای خاصی توی قلب من داره. این بازی آنچارتد 2 بود و از هر لحاظ شگفت‌انگیز بود؛ هیچوقت اون سکانس ابتدایی قطار یادم نمیره؛ اوج هیجان بود. پلی‌استیشن 3 دوران طلایی بازی‌های کنسولی برای من بود و علاوه بر آنچارتد 2، بازی‌های شاخصی دیگه‌ای که از اون دوران ازشون خاطرات خوشی توی ذهنم مونده، متال گیر سالید 4، هوی رین و والکریا کرونیکلز هستن.

اول دبیرستان بودم که با اسکایریم، ویچر 2، مس افکت 2 و دراگون ایج اوریجینز با ژانر نقش‌آفرینی آشنا شدم و این ژانر تبدیل به ژانر مورد علاقه‌م شد و توی ده سال گذشته هم توی این موضوع تغییری رخ نداده. توی این ده سال اکثر آثار مطرح این ژانر رو بازی کردم و اکثرشون رو هم دوست داشتم و ازشون لذت بردم اما اگه بخوام بینشون بهترین اثر رو انتخاب کنم، جوابم احتمالا اندراله، که البته پلین اسکیپ تورمنت هم با فاصله خیلی کم در مقام دوم قرار میگیره.​

هر چی تاپیک بهترین دیدم معمولا برا بازیای سال بود و بهترین تاریخو ندیدم و میخواستم نظر سنجی بزارم برا بهترین نسل ولی حواسم نبود و اوکی کردم.
بهترین نسل 7 نسل خوبی بود ولی برا مشکلاتی که گریبان pc رو گرفت نسل خوبی برا pc گیمرها نبود 8 بازیهای جذاب کم نداشت ولی خیلی درگیر ریمستر شده بود و نسل 9 تا حدی میشه گفت از لحاظ محتوا بهترین نسل باشه ولی با همه اینها فکر کنم 6 بهترین نسل بود.
بازی، نمیشه از ویچر و الدر اسم نبرد هاف لایف هست همیشه پورتال هم یکی از بهتریناست شاید هیلو هم بد نیاشه اسمشو بیاریم
بتمن حیفه تو لیست نباشه tropico و anno و اسپلینتر سل هم باید باشه تو لیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or