بهترین شخصیت بازی ها(نظر سنجی سایت GameFAQs)

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dr.XJ

کاربر سایت
سلام
مونده بودم این تاپیک رو بزنم یا نه
دیگه زدم اینجا که مشکلی پیش نیاد
البته یه کم دیر شده
سایت معتبر GameFAQs یه مدتیه که سری جدید نظر سنجی خودشو شروع کرده و این نظر سنجی وارد مرحله جدیدی شده(بعد از نظر سنجی امروز و بعدی وارد مرحله یک چهارم نهایی میشه)
از عجایب مرحله اول حذف کاراکتر محبوب Lara Croft بود که در مقابل Chun Li کم آورد:eek:

cb540.jpg

البته از اون دردناک تر برای من حذف شدن لیون بود در مقابل Bowser
icon18.gif
icon18.gif
icon18.gif

cb530.jpg

امروز هم نظر سنجیش خیلی ناجوره
بین سونیک و لوئیجی(قارچ خور:blushing::p) برگزار شده که من بعد از فکر کردن :eek: به سونیک رای دادم :cheesygri:cheesygri

cb555.jpg

من سعی میکنم هر روز نظر سنجی و بنده روز قبل رو بذارم(اگه من نتونستم یه روز بذارم یکی از دوستان زحمتشو بکشه لطفا)

برای رای دادن روی عکس زیر کلیک کنید

از عجایب مرحله اول حذف کاراکتر محبوب Lara Croft بود که در مقابل Chun Li کم آورد
لارا کرافت اونقدرا هم محبوب نیست که فکر می کنید! البته شاید نباید از چون لی! میباخت ( هر چند سری Street Fighter خیلی پرطرفداره) ولی در کل اگه بخوایم با شخصیتهای دختر دیگه مقایسه کنیم بازم در برابر Samus , Tifa , Aeris , Zelda , Yuna زیاد به حساب نمیاد!
مسابقه امروز هم بین Auron از بازی FF10 هست با Crono شخصیت اصلی بازی Chrono Trigger که خوب همونطور که میشد حدس زد کرونو جلو هست
قهرمان! این مسابقات هم از همون اول میشد حدس زد Samus خواهد بود! البته کرونو و مگامن هم احتمالش هست که اول بشن . مسابقه بین اسنیک و مگامن خیلی جالب خواهد بود که البته احتمالا مگامن میبره!
لیون هم که معلوم بود از بوزر شکست میخوره

خوب کاری کردی دکتر جان!!
قهرمان این مسابقه از همین حالا معلومه
آواتار عزیز من
سفیروث
بی خیال!!

این دوره به احتمال زیاد برنده اش ساموئس هست که من هم همیشه بهش رای میدم عشق منه!!!
البته لینک (مرتیکه لال!!) هم شانس زیادی داره اما فقط ساموئس!!
امروز :
Crono
Auron
که فعلاCrono جلوتره

یکی از جالبترین مسابقه ها اینه که اسنیک افتاده باMega Man این دوتا چقدر به هم میخورن!!!
فعلا....

2002 لینک اول شد که تو فینال ماریو رو شکست داد
2003 هم Cloud Strife اول شد که تو فینال Sephiroth رو شکست داد
2004 هم باز Link اول شد که ایندفعه با Cloud تو فینال بودن
2005 هم Mario اول شد که تو فینال Crono رو شکست داد

البته قبلا فکر کنم تو اون تاپیک 100 بازی برتر تاریخ از نظر IGN در این مورد صحبت شده بود

Link, Sephiroth, Cloud , Mario توی مسابقات امسال نیستن وگرنه بدون شک دوباره لینک اول میشد (با توجه به نزدیک بودن به زمان عرضه بازی twilight princess این موضوع 100 درصد بود)
غیر از این 4 شخصیت هم هیچ شخصیت دیگه ای (یعنی اون 4 تای دیگه) توی مسابقات امسال شانسی نداره:
Samus
Crono
Mega Man
Sonic
من شانس اول رو به Samus میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or