میشه کمی در مورد این پوینت دادنش توضیح بدی؟اصلا به چه درد می خوره و چی جوری میشه پوینت گرفت؟این دعوتنامه ها به چه درد می خوره؟من خودم rapidbaz دارم میتونم بگم واقعا عالیه تا چند وقت پیش کمی مشکل داشتم ولی با راه اندازی سرور جدید مشکل حل شده بعد rapidbaz ازسایت زیادی هم پشتیبانی میکنه .سیستمه Torrentشم هم عالیه .
این سایت ازین مدل پوینت دهی نداره؟سرعتش زیاد جالب نبود من امتحان کردم نهایت 20-40 کی بیشتر نمی داد ولی رپید باز از 40 تا 60 نوسان داشتمن از rapidgo استفاده میکنم
چون هم قیمتاش مناسبه هم سرعتشون
2 ساعت از واریز پول به حسابشون نگذشته بود که اکانتمو شارژ کردن
ظمنا rapidgo سرویس مجانیش زیر 62 مگ هستش ولی rapidbaz زیر 20 مگ
من که چیزی ندیدم!این سایت ازین مدل پوینت دهی نداره؟سرعتش زیاد جالب نبود من امتحان کردم نهایت 20-40 کی بیشتر نمی داد ولی رپید باز از 40 تا 60 نوسان داشت
خوب مزیت ایرانسل چیه که همه بهش هجوم آوردن؟:biggrin1:خب الان مزیت های این ایرانسل رو بگو ببینم که ارزشش از خوده راپیدم بالاتره؟
معلومه که ازون لحاظ رپید بهتره.همین رپید باز اگه برید و فایل های افراد رو ببینی می بینی نهایت حجم فایل ها 100 مگ یا خیلی زور بزنن 200 مگ هست.این اکانت ها بدرد فایل های کوچیک می خوره که خوراک منه!:biggrin1:خب هیچ فایده ای نداره واسه من این مزیت های این سایت ها من شبی حدود 1.5G دانلود میکنم با این حساب راپید فکر میکنم واسم به صرفه تر باشه,درسته؟؟
چه حوصله ای داریا!فیلم که ریخته کف زمین باید یکی جم کنه!:biggrin1:یه تورنت داره که اصلا به کار من نمیاد چون من فیلم دانلود میکنم و فیلم هم تا دلت بخواد روی راپید ریخته...!
یه توضیح در مورد این به من می دی؟توی پروفایل چون حوصله خوندن متن های چرت و پرت ایرانسل رو ندارم:biggrin1:این ایرانسل ولی عشقه یه طرح قرمز زدم و یه شماره هم زدم تو فهرست طلایی... به به