بهترین سایت های مسقیم کننده فایل های رپید و ...

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک از این سایت ها مناسب تر است؟

• Rapid GO

رای‌ها: 5 26.3%
  • Rapid Baz

رای‌ها: 14 73.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    19

Wander

کاربر سایت
سلام
اینجا می خوایم در مورد این سایت ها مثل رپید باز و رپپید گو صحبت کنیم که این سایت ها چه قابلیت هایی دارند و کدومشون بهتر از دیگری هست.دوستانی که اطلاعاتی دارن بیاین و در اختیار همه بزارن.

من خودم rapidbaz دارم میتونم بگم واقعا عالیه تا چند وقت پیش کمی مشکل داشتم ولی با راه اندازی سرور جدید مشکل حل شده بعد rapidbaz ازسایت زیادی هم پشتیبانی میکنه .سیستمه Torrentشم هم عالیه .

من از rapidgo استفاده میکنم
چون هم قیمتاش مناسبه هم سرعتشون
2 ساعت از واریز پول به حسابشون نگذشته بود که اکانتمو شارژ کردن
ظمنا rapidgo سرویس مجانیش زیر 62 مگ هستش ولی rapidbaz زیر 20 مگ

من خودم rapidbaz دارم میتونم بگم واقعا عالیه تا چند وقت پیش کمی مشکل داشتم ولی با راه اندازی سرور جدید مشکل حل شده بعد rapidbaz ازسایت زیادی هم پشتیبانی میکنه .سیستمه Torrentشم هم عالیه .
میشه کمی در مورد این پوینت دادنش توضیح بدی؟اصلا به چه درد می خوره و چی جوری میشه پوینت گرفت؟این دعوتنامه ها به چه درد می خوره؟

من از rapidgo استفاده میکنم
چون هم قیمتاش مناسبه هم سرعتشون
2 ساعت از واریز پول به حسابشون نگذشته بود که اکانتمو شارژ کردن
ظمنا rapidgo سرویس مجانیش زیر 62 مگ هستش ولی rapidbaz زیر 20 مگ
این سایت ازین مدل پوینت دهی نداره؟سرعتش زیاد جالب نبود من امتحان کردم نهایت 20-40 کی بیشتر نمی داد ولی رپید باز از 40 تا 60 نوسان داشت

این سایت ازین مدل پوینت دهی نداره؟سرعتش زیاد جالب نبود من امتحان کردم نهایت 20-40 کی بیشتر نمی داد ولی رپید باز از 40 تا 60 نوسان داشت
من که چیزی ندیدم!
خب من که سرعتم نهایتش 40 هستش رو rapidgo قشنگ میده
ضمنا من بشتر از رایگانش استفاده میکنم واسه همین rapidgo رو انتخاب کردم!

خب الان مزیت های این ایرانسل رو بگو ببینم که ارزشش از خوده راپیدم بالاتره؟
خوب مزیت ایرانسل چیه که همه بهش هجوم آوردن؟:biggrin1:
امین تو هم خیلی باهوشی چش نخوری!:biggrin1: مزیتش اینه که مثل ایرانسل شارژت تموم نمی شه تا وقتی خودت حرومش کنی!ولی رپید چه حرومش کنی چه نکنی سر ماه باید دوباره دست تو جیبت کنی!:biggrin1:
ولی مثل همراه اول رپید برای اونایی که زیاد از این سایت دانلود می کنن صد در صد مناسب تره ولی اونایی که فقط در حد یه 3-4 تا SMS تو روز استفاده می کنن ایرانسل مناسب تره!:biggrin1:
البته مزیت های دیگه ای هم دارن.مثلا دانلود کردن تورنت به شکل یه فایل معمولی!منظورم اینه دیگه بده بستون نداره!و دانلود از 20 سایت دیگه که همه برای استفاده اکانت می خوان!

آخرین ویرایش:
خب هیچ فایده ای نداره واسه من این مزیت های این سایت ها:دی من شبی حدود 1.5G دانلود میکنم با این حساب راپید فکر میکنم واسم به صرفه تر باشه,درسته؟؟
یه تورنت داره که اصلا به کار من نمیاد چون من فیلم دانلود میکنم و فیلم هم تا دلت بخواد روی راپید ریخته...!
این ایرانسل ولی عشقه:دی یه طرح قرمز زدم و یه شماره هم زدم تو فهرست طلایی... به به:دی

خب هیچ فایده ای نداره واسه من این مزیت های این سایت ها من شبی حدود 1.5G دانلود میکنم با این حساب راپید فکر میکنم واسم به صرفه تر باشه,درسته؟؟
معلومه که ازون لحاظ رپید بهتره.همین رپید باز اگه برید و فایل های افراد رو ببینی می بینی نهایت حجم فایل ها 100 مگ یا خیلی زور بزنن 200 مگ هست.این اکانت ها بدرد فایل های کوچیک می خوره که خوراک منه!:biggrin1:
یه تورنت داره که اصلا به کار من نمیاد چون من فیلم دانلود میکنم و فیلم هم تا دلت بخواد روی راپید ریخته...!
چه حوصله ای داریا!فیلم که ریخته کف زمین باید یکی جم کنه!:biggrin1:
این ایرانسل ولی عشقه یه طرح قرمز زدم و یه شماره هم زدم تو فهرست طلایی... به به
یه توضیح در مورد این به من می دی؟توی پروفایل چون حوصله خوندن متن های چرت و پرت ایرانسل رو ندارم:biggrin1:

پویتنش برای دانلود Torrent بدرد میخوره بعد شما میتونی پوینترو به حجم تبدیل کنی . البته امین راست میگه کسی که دانلود زیاد داره 100% رپیدشیر بهتره (البته من خودم از سایت های hotfile و مگا اپلود دانلود زیادی دارم سر همین رپید باز گرفتم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or