بهترین زمان شارژ باطری

lover_pc_games

کاربر سایت
برای شارژ باطری گوشی های سونی اریکسون بهتره باطری کاملا خالی شده باشه یا باید قبل از خالی شدن ، باطری رو شارژ کرد ؟ و در کدام حالت عمر باطری افزایش پیدا میکنه.
اگر در موردش توضیح کامل بدید ممنون میشم !

کاتالوگش رو ببین, اگه باتری متال هیبرید باشه, هیچ فرقی نداره. اگه نیکل کادمیومی باشه, باید اول شارژش خالی بشه. به احتمال زیاد ماله شما اولی است.

کاتالوگش رو ببین, اگه باتری متال هیبرید باشه, هیچ فرقی نداره. اگه نیکل کادمیومی باشه, باید اول شارژش خالی بشه. به احتمال زیاد ماله شما اولی است.
ماله من siemesn هست!
عکس بزارم میشه فهمید چه نوعی هست؟!
حسه کاتالوگ گردی ندارم;)

من یه برنامه دارم که برا آدم شارژ گوشی رو خالی می کنه.من هر شب شارژ گوشی که به آخر میرسه میزنم با این برنامه خالی می کنم و بعد گوشی رو می گذارم شارژ.اینطوری باطری سالم میمونه

یه سوال دیگه !!!
برای شارژ کردن گوشی بهتره گوشی رو خاموش کنیم و بعد شارژر رو وصل کنیم یا اینکه وقتی گوشی روشنه ! در کدوم حالت عمر باطری بیشتر میشه !
من k800 دارم باطریش لیتیوم پلیمره (جوابتون در مورد این نوع باطری باشه لطفا) البته در مورد باطری های دیگه هم توضیح بدین که ممنون میشم !!! :blushing:

یه سوال دیگه !!!
برای شارژ کردن گوشی بهتره گوشی رو خاموش کنیم و بعد شارژر رو وصل کنیم یا اینکه وقتی گوشی روشنه ! در کدوم حالت عمر باطری بیشتر میشه !
من k800 دارم باطریش لیتیوم پلیمره (جوابتون در مورد این نوع باطری باشه لطفا) البته در مورد باطری های دیگه هم توضیح بدین که ممنون میشم !!! :blushing:

کسی نمیخواد چیزی بگه !؟ :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or