بهترین دوربین فیلمبرداری موجود در بازار چیه؟

سلام به همه شرمنده که مدت طولانی نبودم مثل اینکه غیبت صغری داشتم:p
چقدر می خوای هزینه کنی، به مارک خاصی تعصب که نداری که اگه داری علتش رو هم بگو، فقط فیلمبرداری باشه یا عکس هم بگیره,حرفه ای می خواه یا آماتور و.......................

پیشنهاد می کنم همین مدل این مدل رو بگیریSony HDR-XR200 . خودم هم دارم.کاملآ هم راضی هستم.

از دبی گرفتم 710 تومان.

این هم مشخصات:
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: نوع دوربین : هارد دیسکی HDD - ذخیره سازی بر روی ذخیره سازی بر روی هارد دیسک 120GB
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر Exmor R CMOS با دقت 4.0 مگاپیکسل
فیلمبرداری: کیفیت Full HD با فرمت MPEG4 AVC/H.264 و MPEG2
لنز: کارل زایس واریو - تسار (Carl Zeiss Vario-Tessar) 3.1 تا 46.5 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 15 برابر - لرزشگیر تصویر اپتیکال
صفحه نمایش: صفحه نمایش 2.7 اینچ 211000 پیکسل
ورودی و خروجی ها: خروجی هدفون - خروجی HDMI - خروجی USB - خروجی تلویزیون
سایر قابلیت ها: فلاش - فیلمبرداری در شب 5 لوکس - پشتیبانی از کارت حافظه Memory Stick Pro Duo - میکروفون داخلی - بلندگوی داخلی - ریموت کنترل

سلام به همه شرمنده که مدت طولانی نبودم مثل اینکه غیبت صغری داشتم:p
چقدر می خوای هزینه کنی، به مارک خاصی تعصب که نداری که اگه داری علتش رو هم بگو، فقط فیلمبرداری باشه یا عکس هم بگیره,حرفه ای می خواه یا آماتور و.......................
به مارک خاصی تعصب ندارم بله عکس هم بگیره در مورد سوم هم حرفه ای نمیخواهم ولی چیزی می خواهم که ماندگار باشه ار لحاظ کیفیت

اگه محدودیت بودجه نداری دوربین آمریکایی فانتوم بگیر که بهترین و سریعترین دوربین فیلمبرداری دنیاست و رودستش نیست

سونی و پاناسونیک و .... در برابرش اسباب بازی هستند

انواع مختلفش است

از 105.000 دلار شروع میشه

يه سري كاور هست كه ضد ابه و ميشه دوربين رو تو اون قرار داد و برد زير اب اما بعيد ميدونم توي اون فشار زير اب دووم مياره يا نه!

بچه ها دوربین داریم با کیفیت بالا باشه و کوچیک باشه و ضده آب میخوام ببرم با خودم غواصی
به نظرم تا 4-5 متر شاید همین دوربین های معمولی کار بکنن ولی بیشتر از اون چون فشار آب زیاد میشه باید دنبال دوربین های تخصصی باشی.

بچه ها دوربین داریم با کیفیت بالا باشه و کوچیک باشه و ضده آب میخوام ببرم با خودم غواصی

10278-img8872s.jpg

http://www.trustedreviews.com/camcorders/review/2009/03/14/Panasonic-SDR-SW21-Rugged-Camcorder/p1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or