بهترین تنظیمات برای تلویزیون Xbox360

کسی نیست؟

سلام
خود ایکس باکس که تنظیمات خاصی نداره به غیر از تنظیم رزلوشن و غیره که بصورت اتوماتیک خودش رو بهترین تنظیم معمولا قرار میگیره و در مورد تی وی هم داداش شما نوشتی بهترین تنظیم برا lcd چیه و نگفتی نوع lcd شما چیه و مدلش چیه و تنظیم و کالیبره کردن هر تی وی فرق میکنه و یا باید خودت اینقدر باهاش ور بری که بفهمی تنظیم مورد نظرت چیه یا مارک و مدل تی ویت رو تو اینترنت سرچ کنی و ببینی بقیه چه جوری تنظیمش کردن که بهترین نتیجه رو بده و تو سایت p30world تو بخش تلوزیون بگردی و سوال کنی زودتر به نتیجه میرسی.

سلام
خود ایکس باکس که تنظیمات خاصی نداره به غیر از تنظیم رزلوشن و غیره که بصورت اتوماتیک خودش رو بهترین تنظیم معمولا قرار میگیره و در مورد تی وی هم داداش شما نوشتی بهترین تنظیم برا lcd چیه و نگفتی نوع lcd شما چیه و مدلش چیه و تنظیم و کالیبره کردن هر تی وی فرق میکنه و یا باید خودت اینقدر باهاش ور بری که بفهمی تنظیم مورد نظرت چیه یا مارک و مدل تی ویت رو تو اینترنت سرچ کنی و ببینی بقیه چه جوری تنظیمش کردن که بهترین نتیجه رو بده و تو سایت p30world تو بخش تلوزیون بگردی و سوال کنی زودتر به نتیجه میرسی.
سلام.ممنون
همون xbox‌یه سری تنظیمات واسه رنگ و اینا داره!چی بذارم اونا رو؟

معمولا خودش اتوماتیک تنظیم میکنه ولی تنظیمات صحیح معمولا اینه و hdtv setting باید روی اخرین رزولشن ساپورت شده توسط lcd شما باشه و refernce levels هم گزینه دوم و hdmi color space هم روی حالت اتوماتیک و display recovery هم enable باشه و tv size هم بر حسب اینچ تی وی شما مثلا 42 اینچ.

سلام
آقا ما باکسمون رو باید hdmi وصل کردیم به مونیتور ولی مشکل اینجاست مونیتور خروجی صدا نداره و اسپیکر هم نداره!! حالا راهی هست بشه اسپیکر به کنسول وصل کرد ؟ یا مثلا یه جوری از مانیتو خروجی صدا گرفت ؟ ممنون

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

سلام
آقا ما باکسمون رو باید hdmi وصل کردیم به مونیتور ولی مشکل اینجاست مونیتور خروجی صدا نداره و اسپیکر هم نداره!! حالا راهی هست بشه اسپیکر به کنسول وصل کرد ؟ یا مثلا یه جوری از مانیتو خروجی صدا گرفت ؟ ممنون

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

من اون کابل تصویر فابریک خود کنسول رو پلاستیکش رو شیکوندم زدم بقل hdmi کنسول اونورشم یه تبدیل av به 3.8 میلیمتری زدم به اسپیکرای کامپیوتر

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta

سلام و خسته نباشید من ایکس باکس x360را دادم یه هارد روش بستن و چندتایی بازی هم روش ریختم بعد حالا تا به تلویزیونی که با سه فیش فقط میتونم وصل کنم میزنم بازی ها را اجرا نمیکنه و ارور میده که ما ازpal۵۰پشتیبانی نمیکنیم و تنظیمات را به pal۶۰ تغییر دهید میخاستم بپرسم چطوری باید این کارو بکنم ممنون

سلام و خسته نباشید من ایکس باکس x360را دادم یه هارد روش بستن و چندتایی بازی هم روش ریختم بعد حالا تا به تلویزیونی که با سه فیش فقط میتونم وصل کنم میزنم بازی ها را اجرا نمیکنه و ارور میده که ما ازpal۵۰پشتیبانی نمیکنیم و تنظیمات را به pal۶۰ تغییر دهید میخاستم بپرسم چطوری باید این کارو بکنماز
از داخل خود کنسول به 60 تغییرش بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or