بهترین بازی PS3

بهترین بازیه PS3

• مجموع رای دهنده‌ها
    117

KHASTE -TANHA

کاربر سایت
سلام.
بهترین بازیه PS3 از زمان عرضه چه بازی ایی هست.
نظر من.METAL GEAR SOLID 4 که واقعا باید بهش لقب شاهکار کنسولی رو داد.:love:
اگر بازی ایی رو یادم رفت ببخشید.

آخرین ویرایش:
سوال کردن داره ؟!

Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots

پ.ن: به نظرم Naruto: Ultimate Ninja Storm هم میتونست توی لیست باشه ... هر کسی که Multiـش رو بازی کرده باشه منو درک میکنه :دی .

سوال کردن داره ؟!

Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots

پ.ن: به نظرم Naruto: Ultimate Ninja Storm هم میتونست توی لیست باشه ... هر کسی که Multiـش رو بازی کرده باشه منو درک میکنه :دی .

مطمئنا بازیهایی هستن که از قلم افتادن و بخاطر همین معذرت میخوام.ولی این تقصیر BC هست که بیشتر از 10 تا انتخاب نداره.:biggrin1:
ولی واقعا MGS4 لقب شاهکار هم براش کم هست.امروز دوباره خریدمش و بعد از 3 بار تموم کردنش بازهم میخوام باهاش حال کنم.
البته این دفعه دیگه نمیفروشمش و میخوام تا پایان عمر PS3 نگهش دارم.:love::biggrin1:

تو بازی هایی که تولیست هست فقط 4 تاشو بازی کردم. .... آنچارتد 2 رو هم بازی نکردم. ولی فکر کنم متال گیر هنوز هم بهترینه.....

:eek::eek:کفر نگو:biggrin1::biggrin1:یعنی بازی نکردی؟؟؟
میدونم قیمت بازیهای ps3 بالاست.ولی از من میشنوی هرطور شده پولاتو جمع کن برو بخرش واقعا معرکست.
من از فتحی دست دومش رو 50 خریدم.الان بری پیشش ارزونتر هم بهت میده.
بدو برو که بد چیزی رو از دست دادی:biggrin1:بدو:biggrin1:

میدونم MGS4 بهترین بازیه دنیاست ولی من Uncharted 2 رو بیشتر دوست دارم و به اون رای میدم
البته بازی Demons souls هم از نظر سایت Game Spot بهترین بازیه سال 2009 شد .....

میدونم MGS4 بهترین بازیه دنیاست ولی من Uncharted 2 رو بیشتر دوست دارم و به اون رای میدم
البته بازی Demons souls هم از نظر سایت Game Spot بهترین بازیه سال 2009 شد .....

GAME SPOT رو ولش کن.:biggrin1:من هزار بار گفتم این سایت DONKEY تشریف داره:biggrin1:.
من الان از ساعت 11:20 تا الان نشستم پای MGS4 دارم بازی میکنم.اونم برای بار چهارم.شما این بازیو رو درجه BOSS EXTREME بازی کن یعنی سخت ترین درجش اونم بدون کشت و کشتار و فقط با مخفی کاری که ذات اصلیه این بازیه.مطمئن باش اگر اینجوری بازی کنی از پاش نمیتونی بلند بشی.:biggrin1:

اینکه پرسیدن نداره. متال گیر شاهکاری بود که فقط کوجیما میتونه یه بازیه دیگه در حد اون بسازه ولی آنچارتد2 هم واقعا عالی بود و ارزش بازیه سال شدنو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or