F FPS Dᴏug کاربر سایت Jul 9, 2012 #1 سلام دوستان این تاپیکو زدم تا همه بیان و بگن بهترین بازی که بازی کردن چی بوده من که خودم crysis 1-2 warhead first personer batman ac 2011 & batman as 2009 third personer
سلام دوستان این تاپیکو زدم تا همه بیان و بگن بهترین بازی که بازی کردن چی بوده من که خودم crysis 1-2 warhead first personer batman ac 2011 & batman as 2009 third personer
F FPS Dᴏug کاربر سایت Jul 9, 2012 #4 نوشته شده توسط aha2012: تاپیک تکراریه ولی......................... red dead redemption بیشتر... ببخشید دوستان اما من اون تاپیک دیگه رو ندیدم
نوشته شده توسط aha2012: تاپیک تکراریه ولی......................... red dead redemption بیشتر... ببخشید دوستان اما من اون تاپیک دیگه رو ندیدم
hamid1752 کاربر سایت Jul 9, 2012 #6 اگه منظورت بازی های pc باشه بهترین بازی که من کردم max payne 1 بود. اما در کل بازی heavy rain روی ps3 بهترین بازی من بود
اگه منظورت بازی های pc باشه بهترین بازی که من کردم max payne 1 بود. اما در کل بازی heavy rain روی ps3 بهترین بازی من بود
PrinceofPersiα کاربر سایت Jul 9, 2012 #9 نوشته شده توسط dragonborn77: max payne123 assassins creed III rev bh بیشتر... III كي اومد ، ما خبر نداشتيم؟!!! منظورت حتما II بوده ديگه:d ======================================== best Game Forever : prince of persia sand of time
نوشته شده توسط dragonborn77: max payne123 assassins creed III rev bh بیشتر... III كي اومد ، ما خبر نداشتيم؟!!! منظورت حتما II بوده ديگه:d ======================================== best Game Forever : prince of persia sand of time
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Jul 9, 2012 #10 Assassin's Creed :All Splinter Cell : Double Agent - Convivtions Cull Of Duty : All Commondos : All Max Pane : All متشکر
Assassin's Creed :All Splinter Cell : Double Agent - Convivtions Cull Of Duty : All Commondos : All Max Pane : All متشکر
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 9, 2012 #13 [h=1]بهتری بازی از نظر شما چیه؟[/h][h=1]بهترین بازی که در Xbox 360 بازی کردید .[/h][h=1]بهترین بازیهای pc از نظر شما؟[/h][h=1]بهترین بازیي که در عمرتون انجام داديد[/h][h=1]بهترین بازی که تا الان کردید فقط یک بازی نه بیشتر[/h]
[h=1]بهتری بازی از نظر شما چیه؟[/h][h=1]بهترین بازی که در Xbox 360 بازی کردید .[/h][h=1]بهترین بازیهای pc از نظر شما؟[/h][h=1]بهترین بازیي که در عمرتون انجام داديد[/h][h=1]بهترین بازی که تا الان کردید فقط یک بازی نه بیشتر[/h]