بهترین بازی فایتینگ در سال ۲۰۱۱ ؟

BEST FIGHTING ?

• مجموع رای دهنده‌ها
    75

Ezio da Firenze

کاربر سایت
سلام به نظر شما کدام یک از این بازی ها بهترین در سبکشون بودند ؟

The King of Fighters XIII

WWE '12

Mortal Kombat

[h=1]Dissidia 012 Final Fantasy[/h]Marvel vs. Capcom 3

Dead or Alive : Dimensions

WWE All Star

Super Street Fighter IV : 3D Edition

نکته : بازی هایی که در نظر سنجی قرار میگیرند مطابق با امتیازات و محبوبیت آنها است

hmmm دیسیدیا که فایتینگ خالص نبود ولی یه جورایی ناامیدم کرد برخلاف قبلی. BlazBlue و MVC3 به من خیلی حال دادن ولی رای من با توجه به عدم حضور بلیزبلو MK هست :دی!

hmmm دیسیدیا که فایتینگ خالص نبود ولی یه جورایی ناامیدم کرد برخلاف قبلی. BlazBlue و MVC3 به من خیلی حال دادن ولی رای من با توجه به عدم حضور بلیزبلو MK هست :دی!

Blaze Blue با ايكه خيلي پيچيده بود يكجورايي ولي در مجموع بازي خوبي بود ولي MVC3 رو اصل خوشم نيومد و بازي آن چننا شاخي در سبك فايتينگ به نظرم نبود.يك عنوان سطحي كه زياد به استراتژي خاصي براي بازي كردن نداشت.

این رای گیری که جوابش از قبل معلوم بود
بعد مدتها وسالها یه Mortal Kombat درستو حسابی رو شاهد بودیم

ای بابا ....
پس طرفداران سری فوق محبوب Tekken کجان؟؟؟

البته قبول دارم این شماره Mortal Kombat خیلی خف بود ولی نقطه مقابلش Tekken همیشه محبوب و فوق العاده بوده.... >:d<

Marvel Vs Capcom 3
بعد از SF تنها فایتی بود که شدیدا براش وقت گذاشتم تو این نسل و بسیار هم لذت بردم ازش . MK هم خوب بود اما Marvel چیز دیگری بود برای من

Marvel Vs Capcom 3
بعد از SF تنها فایتی بود که شدیدا براش وقت گذاشتم تو این نسل و بسیار هم لذت بردم ازش . MK هم خوب بود اما Marvel چیز دیگری بود برای من
کمبو زدن تو سری SF واقعا یه جورایی مثل کشف رمز می مونه... اصلا برای خودش یه Joystick مخصوص داره...
من که به هیچ وجه نتونستم با این بازی کنار بیام، به غیر از گرافیک هنری جالبش...

دوستان کسی خبر داره که بازی بوکس واسه پی سی هست یا نه؟بدجور دنبالشم پیدا نمیکنم

---------- نوشته در 01:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:33 PM ارسال شده بود ----------

ای بابا ....
پس طرفداران سری فوق محبوب Tekken کجان؟؟؟

البته قبول دارم این شماره Mortal Kombat خیلی خف بود ولی نقطه مقابلش Tekken همیشه محبوب و فوق العاده بوده.... >:d
فقط Tekkenنسخه ps1.واقعا بهترین بود از هر نظر. با جین کولاک میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or