بهترین بازیهای نسل هفتم از دید بچه های بازیسنتر [پست اول حتما خوانده شود]

بهترین بازی نسل هفتم ؟؟

• The Last of Us

رای‌ها: 28 43.1%
  • Uncharted 2: Among Thieves

رای‌ها: 7 10.8%
  • Mass Effect 2

رای‌ها: 0 0.0%
  • BioShock

رای‌ها: 2 3.1%
  • Red Dead Redemption

رای‌ها: 3 4.6%
  • Portal 2

• Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

رای‌ها: 7 10.8%
  • Super Mario Galaxy

• Assassin's Creed II

رای‌ها: 1 1.5%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 4 6.2%
  • Batman: Arkham City

• Grand Theft Auto V

رای‌ها: 4 6.2%
  • Call of Duty: Modern Warfare 2

• The Legend of Zelda: Skyward Sword

• God of War III

• Alan Wake

• Halo 3

• Metroid Prime 3: Corruption

• Gears Of War 2

• The Walking Dead

• مجموع رای دهنده‌ها
    65

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
نسل هفتم نسلی بود که خاطرات بسیاری رو برامون رقم زد و تونستیم توی این نسل تجربه های ناب و جدیدی رو بدست بیاوریم. در میان این تجربه ها و این لحظات خاص لحظه هایی بود که هیچ وقت فراموش نمی‌شوند و بازی‌هایی رو تجربه کردیم که هیچ‌گاه فراموش نمی‌کنیم.

در این تاپیک میخواهیم علاوه بر نظرسنجی و انتخاب بهترین بازی نسل هفتم از دیدگاه بر و بچه‌های بازی‌سنتری، هر نفر 5 تا از بهترین بازیهای این نسل رو از نظر خودش و بدون هیچ بحث و دعوا و ... انتخاب کند و ناب ترین لحظات اون بازی رو با هم به اشتراک بگذاریم و مطمئنا ممکنه باعث بشه خیلی ها که یک بازی رو تجربه نکردن به فکر تجربه اون بازی بیافتن

فقط دو تا خواهش از همه بچه ها دارم و اون اینه که موارد زیر رو رعایت کنند:

اول اینکه اگر اون دلایل و لحظات ناب مربوط به داستان بازی میشه حتما توی تگ اسپویلر قرار بدین تا داستان و لحظه خاصی از بازی لو نره

دوم اینکه خواهش میکنم از اظهار نظرهای تخیلی ، بحث‌های مقایسه بازی‌ها ، بحث‌های مقایسه کنسول‌ها ، بحث‌های مقایسه PC و کنسول ، مسخره کردن بازی‌ها و نوشتن جملاتی مثل "این بازی مگه چی داره" ، "بازی بچگونه هست" و ... جدا خودداری کنید و بگذارید تاپیک روال عادی خودش رو طی بکنه

اما میرسیم به انتخاب های خودم
شماره 5 : Rayman Legends

این بازی لحظات شاد و مفرحی برای من در کنار همسرم فراهم کرد. وقتهایی بود توی زندگی که خیلی خسته بودیم و توی این بازی خیلی از مشکلات رو فراموش کردیم

شماره 4 : Silent Hill : Downpour

به عنوان یکی از طرفدارن سر سخت و پر و پا قرص این سری هرچند از اصلش فاصله گرفته بود ولی با هم سایلنت‌هیل بود و برای من فوق العاده

اون قسمت از بازی که باید میرفتم توی ساختمان پلیس و هی پشت سر هم جن ظاهر میشد واقعا روی اعصاب بود. اون پله های لعنتی رو هم هیچ وقت فراموش نمی کنم چون هرچی میرفتم به تهش نمی رسیدم نگو باید بر میگشتم و از پله ها میومدم پایین

شماره 3: Call of Duty : Modern Wafare 2

یکی از بهترین های دوران گیمری من بود.

شماره 2 : Gears of War 2

یه بازی فوق العده و ناب بود. همه چیزش تک بود. واقعا از تجربه بی نظیر این بازی سیر نمی شم

شماره 1 : The Last Of Us

این بازی نه تنها بهترین بازی نسل هفتم برای من بود بلکه بهترین بازی این 26 سال گیمری من بود. این بازی تمام زندگی من شده. چقدر با این بازی گریه کردم. چقدر نفسم رو حبس کردم و چقدر از کشتن بعضی ها دلم خنک شد.
با سکانس اول بازی کلی گریه کردم. با اسب سواری بازی کلی حال کردم. با کشتن دیوید کلی جیگرم حال اوومد. وقتی اون دکترها با مشت میزدم و الی رو نجات یدادم یه حسی داشتم وصف نشدنی.

تمام این بازی لحظات ناب بود و بس

5-alan wake
4- half life : episode 2
3- vanquish
2-mass effect 2
1- de us ex : human reveloution
چرا انتخاب اول من این عنوان؟
واقعا نمیشه توصیفش کرد. بازی با داشتن داستانی جامعه شناختی ، گیم پلی ترکیبی ، موزیک و صدا گذاری عالی ، انتخاب های معنادار ، جو و فضای درگیر کننده باعث میشود که این عنوان بهترین بازی نسل قبل من شود.
در رابطه با ونکوییش هم یکی از بهترین و ناب ترین شوتر های سوم شخص بود. فقط متاسفانه خیلی کوتاه بود.

آخرین ویرایش:
یه تاپیک دیگه هم هست فکر کنم این حذف بشه.در کل با فاصلهgta vبهترین بازی نسل و بهترین بازی تاریخ با فاصله کم از هف لایف2برا من:دی واقعا هیچی با جی تی ای قابل مقایسه نیست

mario galaxy چون
1-گرافیکش فراتر از کنسول wii بود
2-از نظر گیم پلی که تمام بازی هارو میخوره
3-داستانشو قبول دارم قوی نیست
4-کلن آدم دوست نداره از پا بازی پاشه

من به شخصه بهتره نظر ندم چون که من ps3 نداشتم و تا بحال سری باززی های انچارتد و کاد اف وار رو بازی نکردم!

ولی خوب بهترین gta v بود (لست اف اس رو بازی کردم)

5- Dishonerd
4- borderlands 2
3- Red Dead Redemption
2- Fallout 3
1- The Elder Scrolls V: Skyrim
خدایا یعنی میشه یه بازی نقش آفرینی بیاد من اسکایریم رو فراموش کنم؟؟؟
~x(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or