بهترين هاي سال 2007 از نظر Spike TV

BlackCat

کاربر سایت
در حالي كه به روزهاي پاياني سال 2007 ميلادي نزديك مي شويم . كاملا طبيعي است كه سايت ها و مجلات مختلف اقدام به معرفي بهترين بازي هاي و ... در زمينه صنعت بازي هاي كامپيوتري در سال كه رو به اتمام است مي كنند.
SpikeTV's Video Game Awards نيز بار ديگر به ميزباني آقاي Samuel Jakson اقدام به معرفي بهترين ها در زمينه هاي مختلف كرد.
در ليست زير ابتدا نام هر سبك و حيطه و سپس كانديداهاي آن بخش نوشته است ، كه بازي برتر به حالت برجسته يا Bold در آمده است.
Game of the Year
BioShock

Halo 3
Mass Effect
The Orange Box

Best Shooter
BioShock
Call of Duty 4: Modern Warfare
Halo 3
The Orange Box

Best Action Game
Assassin's Creed
God of War 2
Super Mario Galaxy
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction

Best Rhythm Game
Guitar Hero Encore: Rock the 80s
Guitar Hero III: Legends of Rock
Jam Sessions
Rock Band

Best RPG
Eternal Sonata
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Mass Effect
Shin Megami Tensei: Persona 3

Best Driving Game
DiRT
Forza Motorsport 2
Need for Speed ProStreet
Project Gotham Racing 4

Best Military Game
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
World in Conflict

Studio of the Year
Bungie Studios
Harmonix
Irrational Games
Valve

Best Graphics
BioShock
Crysis
Mass Effect

Breakthrough Technology
Crysis
Halo 3
Portal
Rock Band

Best PS3 Game
Heavenly Sword
Uncharted: Drake's Fortune
Warhawk

Best Wii Game
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Metroid Prime 3: Corruption
Super Mario Galaxy
Super Paper Mario

Best Xbox 360 Game
BioShock
Halo 3
Mass Effect
The Orange Box

Best PC Game
BioShock
Crysis
The Orange Box
World in Conflict

Best Individual Sports Game
Skate
Tiger Woods PGA Tour 08
Tony Hawk's Proving Ground
Virtua Tennis 3

Best Team Sports Game
Madden NFL 08
NBA 2K8
NHL 08
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007

Best Handheld Game
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Syphon ******: Logan's Shadow
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords

Best Game Based on a Movie or TV Show
The Lord of the Rings: Shadows of Angmar
Naruto: Rise of a Ninja
The Simpsons Game
Stranglehold

Best Soundtrack
BioShock
Tony Hawk's Proving Ground
Rock Band

Best Original Score
BioShock
God of War 2
Halo 3
Mass Effect

Best Multiplayer Game
Halo 3
Rock Band
The Orange Box

Most Addictive Game Fueled by Dew (Popular Vote)
Halo 3
Team Fortress 2
Wii Sports

bioshock رو من خیلی دوست داشتم، حتی این بازی رو از همه بیشتر منتظر اومدنش بودم ، جو بازی، داستان، طراحی هنری و بعضی چیزها مربوط به gameplay عالی کار شده بود، ولی به نظرم حقش نیست چون یک سری اشکالای اساسی هم داشت، مثلا بازی آسون بود چون وقتی هر کسی رو می کشتین و خودتون می مردین بازی از توی اون کپسول ها شروع می شد و اونهايی که کشته بودین هم همچنان مرده اند، اینجوری راحت قسمت های زد و خوردی رو رد می کردم و مجبور نبودم زور بزنم و این از هیجان بازی خیلی کم کرده بود.

من اگه بودم Halo3 رو انتخاب می کردم، خلاقیت و ابتکار halo3 بسیار پایین تر بود. ولی به نظر من خلاقیت برای بازی معیار اصلی نیست و معیار اصلی مجموع بازی هست که باید حال بده، و halo3 واقعا حال می ده لامصب! در ضمن خوش ساخت ترین بازی بوده که تاحالا دیده بودم. تمام قسمت های بازی حتی منو ها به بهترین شکل کار شده بودند، طراحی مراحل، اسلحه ها و کنترل بازی عالی، هوش مصنوعی دشمن در درجه سختی heroic به بالا عالی، داستان توپ، فریم روان با نورپردازی خیلی خوب،... و خلاصه هیچ چیز این بازی سمبل نشده بود. حتی گرافیک هم که این همه منتقد داشت به نظر من عالی بود و بازی سازها حتی چند فریم هم به خاطر افکت های اضافی حروم نکرده بودند، این بازی رو حتی اگه split-screen هم بازی کنید هیچی کم نمیاره، حالا بیا ghost-recon2 رو split-screen بازی کن ببین چی میشه، اصلا نمی شه بازی کرد اینقدر فریم کم میاد. سازنده های بازی به بهترین شکل از منابعشون برای گرافیک بازی استفاده کردند و مثل خیلی از بازی های این نسل خودشون رو سر گرافیک پاره نکردن که بقیه فاکتورها جا بمونه.در حالی که رنگ آمیزی و نور پردازی بسیار خوب هست، در هر حالتی هم روان اجرا می شه.

کلا نمی خوام مقایسه بین این دو بازی باشه ولی من شخصا با halo3 بیشتر حال کردم وه Game of the year برای من halo3 هست.

bioshock رو من خیلی دوست داشتم، حتی این بازی رو از همه بیشتر منتظر اومدنش بودم ، جو بازی، داستان، طراحی هنری و بعضی چیزها مربوط به gameplay عالی کار شده بود، ولی به نظرم حقش نیست چون یک سری اشکالای اساسی هم داشت، مثلا بازی آسون بود چون وقتی هر کسی رو می کشتین و خودتون می مردین بازی از توی اون کپسول ها شروع می شد و اونهايی که کشته بودین هم همچنان مرده اند، اینجوری راحت قسمت های زد و خوردی رو رد می کردم و مجبور نبودم زور بزنم و این از هیجان بازی خیلی کم کرده بود.

من اگه بودم Halo3 رو انتخاب می کردم، خلاقیت و ابتکار halo3 بسیار پایین تر بود. ولی به نظر من خلاقیت برای بازی معیار اصلی نیست و معیار اصلی مجموع بازی هست که باید حال بده، و halo3 واقعا حال می ده لامصب! در ضمن خوش ساخت ترین بازی بوده که تاحالا دیده بودم. تمام قسمت های بازی حتی منو ها به بهترین شکل کار شده بودند، طراحی مراحل، اسلحه ها و کنترل بازی عالی، هوش مصنوعی دشمن در درجه سختی heroic به بالا عالی، داستان توپ، فریم روان با نورپردازی خیلی خوب،... و خلاصه هیچ چیز این بازی سمبل نشده بود. حتی گرافیک هم که این همه منتقد داشت به نظر من عالی بود و بازی سازها حتی چند فریم هم به خاطر افکت های اضافی حروم نکرده بودند، این بازی رو حتی اگه split-screen هم بازی کنید هیچی کم نمیاره، حالا بیا ghost-recon2 رو split-screen بازی کن ببین چی میشه، اصلا نمی شه بازی کرد اینقدر فریم کم میاد. سازنده های بازی به بهترین شکل از منابعشون برای گرافیک بازی استفاده کردند و مثل خیلی از بازی های این نسل خودشون رو سر گرافیک پاره نکردن که بقیه فاکتورها جا بمونه.در حالی که رنگ آمیزی و نور پردازی بسیار خوب هست، در هر حالتی هم روان اجرا می شه.

کلا نمی خوام مقایسه بین این دو بازی باشه ولی من شخصا با halo3 بیشتر حال کردم وه Game of the year برای من halo3 هست.
این موردها رو در Bioshock قبول دارم ولی بازی به نظر من حق Halo 3 اول شدن نیشست.
HALO 1 وقتی اومد در زمان خودش یک مبنای تازه در FPS کنسول تعریف کرده و تعریف نویی از Gameplay داشت . سازندگان بازی یعنی Bungie برای ساخت هر دوقسمت دیگر از همان ابتکاراتی بهره بردن که Halo 1 داشت و فقط چند ایتم به ان اضافه شد .
گرچه استفاده از همین ابتکارات Halo 1 باعث شد بازی هنوز که هنزه محبوب بماند . من از همین بدم میاد.
بازی مثل Call Of Duty 2 - تا Call OF Duty 4 تغییراتی که کرده در زمینه Gameplay کمک شایانی کرده و سری Ghost Recone و Rainbow Six قبل از عرضه Advanced Warfighte - Vegas محبوب نبودن و با تغییرات بهتر شدن.
حالا Halo 3 هم سنت قدیمی خدش رو حفظ کرده اما نبود نوعاوری هایی که باعث شود بازی رو سو و جهت تازه ای بده وجود نداره.
Bioshock علاوه بر داستان قوی و داشتن فلسفه قوی جدید است. Gameplay که Halo 3 ندارد ......Bioshock به نوعی سبک FPS را تعریف تازه ای کرده (همانند Halo 1 )و محیط و اتمسفر بازی در دیگر بازی نیست. و این مهمه .
Halo 3 با اینکه واقعا بازی جذابی و منم خودم خیلی خوشم اومد اما نو عاوری Halo زمانش دیگه گذشته و اینجاست Bioshock از ش سرقت میگره چون تعریف تازه تر و عمیق تری داره..........

Bioshock علاوه بر داستان قوی و داشتن فلسفه قوی جدید است. Gameplay که Halo 3 ندارد ......Bioshock به نوعی سبک FPS را تعریف تازه ای کرده (همانند Halo 1 )و محیط و اتمسفر بازی در دیگر بازی نیست. و این مهمه .
حرفهات درسته ولی همونطور که در پست قبلی هم گفتم خلاقیت تو گیم خوبه ولی موضوع اصلی اینه که "حال" بده ! این دیگه تعریف خاصی نداره، اصل مفهوم بازی کردن همینه. حالا می تونه کلی فرمول جدید طراحی کنه و این حس رو به بازیکن انتقال بده یا اینکه مثل Halo3 همون فرمول قبلی طوری به خوبی اجرا کنه که شما واسه از پا در آوردن یه گروهی از Brute ها تو یه قسمت از بازی، بعد از کشته شدن های پیاپی مجبور باشین 10 جور استراتژی پیاده کنین.

من به شخصه با halo بیشتر حال کردم، و حتی بعد از اون با HL2:Orange Box حال کردم تو FPS ها ، کلا اگه بخوام رتبه بدم اینجوریه :
1 - Halo3
2 - Orange Box
3 - Rainbow Six: Vegas
4 - Bioshock

حالا لیست خیلی ها تو FPS ممکنه فرق داشته باشه از اونجا که من علاقه ای به Call of duty ندارم و خیلی ها دوست دارن.
مشکلی که bioshock واسه من داشت این بود که هیجان و "چالش" بازی کم بود. واسه همین کمتر حال داد حالا هر چقدر می خواد خلاقیت و طراحی هنری و فلسفه قوی داشته باشه این ها مشخصه که امتیاز هست ولی برای من معیار اصلی نیست، اگه این چیز ها برام معیار اصلی باشه ترجیح می دم که به جاش یک فیلم خوب ببینم.

P.S. در ضمن پیشنهاد می کنم قبل از قضاوت در مورد Halo3، اگر با مود Heroic یا سختتر بازی نکردین، حتما امتحان کنین.

حرفهات درسته ولی همونطور که در پست قبلی هم گفتم خلاقیت تو گیم خوبه ولی موضوع اصلی اینه که "حال" بده !
مشکلی که bioshock واسه من داشت این بود که هیجان و "چالش" بازی کم بود. واسه همین کمتر حال داد حالا هر چقدر می خواد خلاقیت و طراحی هنری و فلسفه قوی داشته باشه این ها مشخصه که امتیاز هست ولی برای من معیار اصلی نیست، اگه این چیز ها برام معیار اصلی باشه ترجیح می دم که به جاش یک فیلم خوب ببینم.

در کل با این حرف مخالفم.ارزش یک بازی یا فیلم از دید من به حالش نیست به نوآوریها و زحمتیه که سازندگان روی اون بازی کشیدن به علاوه ی مسائل تکنیکی بازی.من خودم با cod4 خیلی حال کردم هیجانش هم به نسبت bioshock برام خیلی بیشتر بود اما این باعث نمی شه که بگم bioshock بهترین بازی نیست.البته نباید مثلا bioshock رو با یه FPS کلاسیک مثل half life مقایسه.هر کدوم در نوع خودش با ارزشه.در کل هیچ وقت معیار انتخاب بهترین فیلم یا بازی از نظر اینکه حال بده یا اینکه هیجانش زیاد باشه نیست.

حرفهات درسته ولی همونطور که در پست قبلی هم گفتم خلاقیت تو گیم خوبه ولی موضوع اصلی اینه که "حال" بده ! این دیگه تعریف خاصی نداره، اصل مفهوم بازی کردن همینه. حالا می تونه کلی فرمول جدید طراحی کنه و این حس رو به بازیکن انتقال بده یا اینکه مثل Halo3 همون فرمول قبلی طوری به خوبی اجرا کنه که شما واسه از پا در آوردن یه گروهی از Brute ها تو یه قسمت از بازی، بعد از کشته شدن های پیاپی مجبور باشین 10 جور استراتژی پیاده کنین.

من به شخصه با halo بیشتر حال کردم، و حتی بعد از اون با HL2:Orange Box حال کردم تو FPS ها ، کلا اگه بخوام رتبه بدم اینجوریه :
1 - Halo3
2 - Orange Box

3 - Rainbow Six: Vegas

4 - Bioshock

حالا لیست خیلی ها تو FPS ممکنه فرق داشته باشه از اونجا که من علاقه ای به Call of duty ندارم و خیلی ها دوست دارن.
مشکلی که bioshock واسه من داشت این بود که هیجان و "چالش" بازی کم بود. واسه همین کمتر حال داد حالا هر چقدر می خواد خلاقیت و طراحی هنری و فلسفه قوی داشته باشه این ها مشخصه که امتیاز هست ولی برای من معیار اصلی نیست، اگه این چیز ها برام معیار اصلی باشه ترجیح می دم که به جاش یک فیلم خوب ببینم.​

P.S. در ضمن پیشنهاد می کنم قبل از قضاوت در مورد Halo3، اگر با مود Heroic یا سختتر بازی نکردین، حتما امتحان کنین.​

نمیدونم بازی Prey که تو Pc-XBOX360 عرضه شده بود بازی کردی یا نه . اما بدبختی اینم همین مشکل Bioshock أاشت که بعد مردن میرفتی یه دنیایی ارواح شکار میکردی بعدش بر میگشتی. بازی Prey بازی خوش ساختی بود اما این مورد عملا هیجان بازی از بین برد.
خیلی سخت بود اما واقعا توی این Mode بازی واقعا بهتر از Mode دیگه بود و اصلا یه جو هیجانی خاص دیگه ای داشت.
یه مرحله Halo 3 هیچ وقت یادم نمیره . مرحله اخرش که با ماشین بودیم . و دموی بسیار زیبایی که داشت در انتها.
من که شدید حال کردم . به نظر من بهترین FPS تاریخه..................... Half-Life 1 عالی بود اما 2 خیلی عالیتر.

رتبه من تو FPS ها :
1.Bioshock
2.The Orange Box
3.Halo 3
4.CAll Of Duyt 4
5.The Darkness

prey بازی قشنگی بود حتی گرافیکش هم خوب بود اما هیجان یا داستان قشنگی نداشت ولی خیلی نو اوری داشت من که به شخصه prey رو خیلی دوست داشتم اما cod رو بیشتر از اون halo رو هم بازی نکردم که نظر بدم :cheesygriبایاشوک هم بازی خیلی قشنگی بود اما اونم داستانش زیاد جالب نبود حتی هیچ کس اسم طرفم نمیدونه شایدم خیلی از شماها بگید روی اون بسته نوشته بود jack ولی در هر صورت بایاشوک بازی قشنگی بود;)

prey بازی قشنگی بود حتی گرافیکش هم خوب بود اما هیجان یا داستان قشنگی نداشت ولی خیلی نو اوری داشت من که به شخصه prey رو خیلی دوست داشتم اما cod رو بیشتر از اون halo رو هم بازی نکردم که نظر بدم :cheesygriبایاشوک هم بازی خیلی قشنگی بود اما اونم داستانش زیاد جالب نبود حتی هیچ کس اسم طرفم نمیدونه شایدم خیلی از شماها بگید روی اون بسته نوشته بود jack ولی در هر صورت بایاشوک بازی قشنگی بود;)

:eek::eek::eek:
داستان بازی سراسر زیبا و دارای عمق بالایی بود . و همچنین فلسفه خاص.

Best Action Game
Assassin's Creed
God of War 2
Super Mario Galaxy
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
SMG و چه به بازي اكشن؟ SMG هر چقدر هم كه توپ باشه صحنه هاي اكشنش به GoW2 يا ديگر بازيها كه نميرسه...من واقعآ موندم كه اينا چه جوري SMG رو بهترين انتخاب كردن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or