بلاخره Far Cry 3 در لیست بازی های پلاس قرار گرفت! ( آپدیت ماه اکتبر برای ریجن اروپا )

FarSeeR

کاربر سایت
امروز بازی های ماه اکتبر برای اعضای پلاس در PSN مشخص شد. پنج بازی که به ترتیب سه تای آن مختص Playstation 3 و دو تای آن نیز برای Playstation Vita هستند.

Far Cry 3
Dragons Dogma: Dark Arisen
Giana Sisters: Twisted Dreams
Street Fighter X Tekken
Touch My Katamari

این عناوین در تاریخ 25 سپتامبر برای دانلود رایگان آماده و لیست زیر هم از بازی های رایگان جدا خواهند شد.

Assassin's Creed 3
Saints Row the Third
Payday: The Heist
Urban Trials
New Little Kings Story

همچنین به این موضوع نیز اشاره شده که از 25 سپتامبر تا 8 اکتبر بازی های Worms و Alien Breed هم با تخفیف 50 درصدی برای اعضای پلاس ارائه خواهند شد.

نظرتان در مورد بازی های این ماه پلاس در ریجن اروپا چیست؟

آخرین ویرایش:
من خودم چند وقته تو فکره خرید درگون داگما بودم اما از اونجایی که زیاد به بازی های RPG علاقه ندارم دلم نمیومد پول بدم :دی حالا بازیش میکنیم خیلی هم شیک :دی

بد نیست اما سری قبلیش به نظرم بهتر بود
اولین انسان روی کره زمین هستی که دیدم که بگه فارکرای 2 بهتر از 3 بوده :)
____
استریت فایتر و تاچ مای کاتاماری برای ویتا میان .
من خودم 2 هفته پیش میخواستم بین فارکرای و دراگنز دوگما یکی بخرم:دی معجزه آیا ؟:دی

اولین انسان روی کره زمین هستی که دیدم که بگه فارکرای 2 بهتر از 3 بوده :)
____
استریت فایتر و تاچ مای کاتاماری برای ویتا میان .
من خودم 2 هفته پیش میخواستم بین فارکرای و دراگنز دوگما یکی بخرم:دی معجزه آیا ؟:دی

شروین جان منظورم این نبود که فارکرای2 از 3 بهتر بود;;) .منظورم این بود که سری بازیهای رایگان ماه قبل بهتر بودن به نظرم

شروین جان منظورم این نبود که فارکرای2 از 3 بهتر بود;;) .منظورم این بود که سری بازیهای رایگان ماه قبل بهتر بودن به نظرم
خوب یهویی میگی سری قبلی بهتر بود من از کجا بفهمم :دی
اره کلا پلاس جدیدا حال نمیده بهم:| هروقت جی تی ای 5 مجانی شد خوب میشه :دی ( کیدینگ :| )

یعنی الان پلی ۳ دارا فارکرای ۳ رو رایگان میگیرن ؟
بایا ایول ! سونی واستون سنگ تموم گذاشته

اینور ماکروسافت هر کاری بخوای بکنی یه پولی ازت میگیره !
اعصاب مارو ریخته به هم

اعصاب مارو ریخته به هم
ps3دار های پلاس دار البته نه همه:دی
در هر صورت باید پول خرج بکنی خیالت راحت ولی خیلی خیلی به صرفه ست :دی

واقعاً عالیه :d توی این 3 ماه NFS Most Wanted 2012 و Assassin's Creed III و Farcry 3 و Dragon's Dogma از معروف ترین بازیهاش بودن که Free شدن , یکم پایینتر بریم MAFIA II هم دادن :bighug:

اعصاب مارو ریخته به هم
بله اشتراک پلاس 1ساله 60دلار و 3 ماهه 20 دلاره و تو این مدت میتونی بازیایی که مجانی میکننو انجام بدی
ماه پیش اسسین 3 نسخه کاملش با یه دی ال سی ش بود یا مافیا2 و سینتز رو 3 و xcom enemy unknown و آنچارتد3 jak collection و.... من هم اگه حجم اینترنتم یاری کنه دراگنز دوگما دارک آرایزن رو میگیرم :دی

- - -ویرایش - - -

اعصاب مارو ریخته به هم
بله اشتراک پلاس 1ساله 60دلار و 3 ماهه 20 دلاره و تو این مدت میتونی بازیایی که مجانی میکننو انجام بدی
ماه پیش اسسین 3 نسخه کاملش با یه دی ال سی ش بود یا مافیا2 و سینتز رو 3 و xcom enemy unknown و آنچارتد3 jak collection و.... من هم اگه حجم اینترنتم یاری کنه دراگنز دوگما دارک آرایزن رو میگیرم :دی

یعنی نسل بعدم همینطوری می مونه؟!چه حالی میده مثلا بازی هایه نسله بعدی رو اینطوری بازی کنیم

Sent from my X10i using Tapatalk 2
drive club نسخه ناقص البته یعنی ماشینای کمتر و اینا ... روز اول برای پی اس 4 دارایی که پلاس دارن مجانیه ( ظاهرا تایید شده یه ماه ول )
بازی helldivers هم مجانیه پلاسه برای پی اس 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or