بسته های الحاقی Witcher 3 به اندازه Witcher 2 محتوا خواهند داشت

• Thread starter Thread starter tw3wh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

tw3wh

کاربر سایت
استودیوی CD Projekt Red جزئیات تازه ای درباره محتوای دو DLC جدید بازی The Witcher 3: Wild Hunt منتشر کرده است.

prwkklvqwq6sllug78g3.jpg

آقای Konrad Tomaszkiewicz، کارگردان بازی، در مصاحبه ای اعلام کرد که دو DLC بازی روی هم رفته 30 ساعت گیم پلی خواهند داشت که این تقریبا به اندازه گیم پلی نسخه قبلی این بازی، The Witcher 2: The Assassins Of King خواهد بود.

او گفت: " این دو محتوای الحاقی، داستانی کاملا جدید، همراه با تمام مشخصه های یک خط داستانی کامل (مانند کات‌‎سین‎ها، شخصیت‌های جدید، آیتم‎های جدید و خیلی چیزهای دیگر) را به همراه خواهد داشت."

اولین بسته الحاقی که Hearts of Stone نام دارد، 10 ساعت گیم پلی خواهد داشت، در حالی که بسته الحاقی دوم، Blood and Wine، حدود 20 ساعت گیم پلی را ارائه می کند.

" البته ممکن است که این زمان بیشتر از این‌ها نیز باشد، چرا که معمولا همینگونه است و وقتی مدت زمان مشخصی را تعیین می کنیم، محتوای ساخته شده 2 برابر پیش‌بینی ما هست." Tomaszkiewicz افزود: "با این حال من در حال حاضر قولی نمی دهم، ولی حتی اگر این 10 ساعت و 20 ساعت را با هم جمع کرده و با The Witcher 2 مقایسه کنید، تقریبا به اندازه هم محتوا دارند."

بسته الحاقی Hearts of Stone در پاییز امسال منتشر می شود، در حالی انتشار Blood and Wine به سال 2016 موکول شده است. قیمت این دو DLC، روی هم 25‎دلار است.

source

:bighug:
DLC نیست دیگه رسما یه بازی جدیده!
یاد بگیرن یه سری شرکتا!
واقعا Witcher 3 از اون بازیایی هست که فروشش حرامه :d
( بچه ها کسی اگه جای رو پیدا کرد که Witcher 2 رو برای X360 و Witcher 1 رو برای PC اورجینال داشته باشه یه PM بده بهم برای آرشیو می خوام )

واقعا CD project. با سیاست هایی که داره در پیش میگیره محبوبترین این نسل میشه
اولش که با انتشار نسخه سوم دهن خیلی هارو بست
بعد چندین dlc pack رایگان داد بیرون
بعد از مدت کمی با عرضه اپدیتها حدودا همه مشکلات بازی رو حل کرد
حالا هم با این dlc ها (برای من که یک بازی جدید هستن ) ختم کلام رو گفت.
کیفیت عنوان اصلی اونقدر بالاست که تا ماه ها بازیباز رو سرگرم کنه
بهترین عنوان RPG که تاحالا رفتم

بازی رو تموم کردم ، یک حس مضخرفی دارم.
دیگه کوئستی که به داستان اصلی و شخصیت های اصلی ربط داشته باشه نیست.
دلم براشون تنگ شده...خدا کنه یکجوری شخصیت های بازی براساس پایان خودت بیان تو این dlc ها.

واقعا بعضی شرکتای بازی سازی یاد بگیرن :d بازی رو راحت و رون می دی بیرون ... بازی که درجه 1 هس بکنار خدمات پس از فروشش هم خوب هس :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or