بزرگترین ضدحال مربوط به بازی که تاحالا خوردین چی بود؟

Reza Razor

کاربر سایت
سلام!
از خودم شروع میکنم:
بعد 60 ساعت بازی کردن Final Fantasy X وقتی اینهمه بازی رو به امید دیدن آخر داستان(و مطمئنا آخرین و زیباترین CG بازی) رفته بودم وقتی آخرین غول(یا بهتر بگم غولها) بازی رو هم رد کردم و منتظر دیدن آخر داستان بودم همینکه آخرین CG بازی شروع شد بعد چند ثانیه یهو تصویر فریز شد :crying1:
قیافم اون لحظه دیدن داشت:drooling:
نزدیک 10 دیقه نمیتونستم بخاطر شدت فاجعه از جام بلند شم و فقط زل زده بودم به تصویر:blink:
===========================================
بعدا فهمیدم اشکال از dvd بازی بود.بعد یه dvd دیگه گرفتم(البته با فاصله ی زمانی 2ماه بعد-چون FFX نمیدونم چرا اما اونموقع اصلا پیدا نمیشد) و بالاخره با کلی حالگیری آخرشم دیدم.
آخری که یکی از بهترین CG هایی بود که توی عمرم دیده بودم.:love:
این خاطره ی بدو هیچوقت فراموش نمیکنم;)

براي من خيلي پيش اومده سيو ها پريده يا از اين قبيل . ولي چيزي كه يادمه اينه كه يه بار 3.5 ميليون bounty تو nfs mw به علت ازدياد دماي سي پي يو و هنگ سيستم پريد!

تو اون نسخه اول assassins که بازی یهو crash میکرد آخر ضدحال بود!
آخر بازی half life 2 هم یه 20 دقیقه ای که باید با انواع اقسام موجودات میجنگیدی ته حالگیری بود

بسیار منتظر بازی NFS Carbon و The Godfather بودم و وقتی بازی کردم به کلی حالم که از این دو بازی بهم خورد هیچ از EA کلا ناامید شدم و دشمن اصلی این شرکت هستم!

و اینکه خیلی منتظر SC:Double Agnet بودم و روی سیستمم اجرا نشد و اون موقع 360 نداشتم!

و
.
.
.
.

Medal OF Honor : Air borne رو با اشیتاق خریدم و نصب کردم ،
45.gif
، آخرش دیدم به سیستمم نخورد. مدتی بعد که ارتقا دادم، اندفعه دیدم نصبش اجرا نمیشه. که خیلی حالگیری بدی بود.
البته این بدترین حالگیری نبود . این کوچیکترین بود.
39.gif

خیلی سالهای پیش که تازه ps1 خریده بودم
tekken3 رو تا اخر رفتم همه کاراکترهارو ازاد کردم یه 4-5 ساعتی مشغول بودیم:p
واقعا اون لحظه ها هیچوقت تکرار نمیشه
بعد مموری رو گذاشتم گفتم الان باید سیو بشه دیگه:laughing: و ps و خاموش کردم/:) :)
----------------------
یه بارم سر همین بازی وقتی داشت سیو میشد برق رفت و مموری پرید:((
----------------------
یه بار به تازگی وقتی برای اپدیت فیرمورpsp هیجانی شدم:biggrin1:
رمو فرمت کردم و...:eek::( سیو همه بازیا یه طرف Disgaea که 30 ساعت رفته بودم یه طرف:(
----------------------
دیگه از این داستانا زیاد پیش اومده ولی اینا روم تاثیر گذاشتن:laughing: :evil:

ضد حال که زیاد بوده ولی چندتاش خیلی خیلی ضدحال بود، اولا که Half Life 2 اومده بود رفتم نسخه 5 CD بازی رو گرفتم، خیره سرم فکر کردم حتماً درسته. اول که به سیستمم نخورد و اجرا نشد ولی بعد از اینکه ارتقاء دادم دیدم نسخه خرابش بوده و بازی رو سیو نمی کرد و خراب بود! دیگه از اون موقع تا به حال دیگه اصلاً طرف بازیش نرفتم و کلاً بیخیال بازیش شدم!

این ضدحال بره من باعث شد 360 بخرم. وگرنه همچنان pc باز میموندم.

تو آبلیویون به زحمت level 71 شده بودم.:cheesygri تمامیه ماموریتهای اصلی و فرعی و نیمه فرعی و سرکاری و هرچی بگی رفته بودم. تمام قابلیتهام رسیده بود به 100 و بالاتر (فقط Luck 83 بود.) 178 ساعت گیم پلی رفته بودم.:eek:
تمام این کارا رم بره این کرده بودم که حال دوستمو که میگفت من level 50 شدم و فلانو بیسار انجام دادم. فرداش میخواستم برم سیوهامو بهش نشون بدم. :cheesygri
رفتم از عموم فلش مموریشو گرفتم. زدم به سیستم.:(( کلی ویروس به سیستم تزریق شد و علاوه بر اینکه توش کپی نشد کل سیستم پکید. :( سیو و ویندوز و میندوزو همه رفت.:mad: فکر کنم قویترین ویروسی بود که در گیتی زندگی میکرد.
تا 3ماه نتونستم هیچی بازی کنم.:(

دو ماه بعدش به خاطر این واقعه 360 گرفتم.:cheesygri

ضد حال اینکه با کلی ذوق و شوق بعد این همه مدت که منتظر DMC4 بودم وقتی خریدمش رو سیستمم جواب نداد ... (البته خیلی از دوستان این جریانو میدونن):((:(

.....

من که ضد حال زیاد خوردم اما وحشتناکترین ضد حالی که خوردم این بود:
اگر خاطرتون باشه توی بازی kh2 یه درگیری بین سفیروث و کلود بوجود میاد.
سفیروث یه قول پنهانه توی این بازی! و بدبختانه باید باهاش بجنگی!
منم بخاطر level خیلی پایینم هی میباختم! حتی شده با هم یه ضربه تفاوت داشتیم توی مردن اما اون نامرد میزد منو نفله میکرد.
آخرش بعد از 2 ساعت level up کردن(اونجایی که من رفتم جای سیو نداشت) زدم سفیروث رو کشتم.... که یهو برق رفت!
البته دلیل رفتنش هم پریدن فیوز بود! و من دوباره نشستم از اول یا علی گفتم و عشق آغاز شد...:cheesygri
البته مرگ زک (یا به قول برو بکس ژاپنیمون زاک) وحشتناکترین ضربه ی روحی رو به من زد...

آخرین ویرایش:
بسیار زیاد.البته این روزها که به لطف بابابرقی :cheesygri مرتب در حال ضدحال خوردن هستیم و باید از مسئولان نهایت تشکر را به عمل آوریم.

ولی بزرگ ترین حالگیری من در بازی ها دیدن بازی فوق فوق مسخره ی اسپایدرمن 2(که بعدش بهم تهوع دست داد:sick::sick::sick:) و خراب شدن سیو بازی Need For Speed Most Wanted وقتی که فقط دو نفر از بلک لیست مونده بودند بود.:eek::((

در واقع برای من این لحظات کذایی قابل شمارش نیستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or