سلام
بزرگترین خاطرۀ شما که شما را به یک بازیخور تبدیل کرد؟
بزرگترین خاطرۀ شما که شما را به یک بازیخور تبدیل کرد؟
نمی دونم این تاپیک تکراریه یاجدید ولی هرچی هست من می خوام خاطرمو براتون تعریف کنم اگه شما هم خاطرتونو بگید خیلی تاپیک نابی می شه و یکمی هم یاد گذشته ها می کنیم(لطفا خاطراتتون قدیمیترینش باشه)
خاطرۀ خودم:
خاطرۀ خودم:
یادمه اون موقع که من چهارم،پنجم دبستان که بودم یه کلوپی سر کوچمون بود که دستگاههای سگا و میکرو داشت.(یادش بخیر) چه حالی می کردیم هر روز یه ساعت(ساعتی صد تومن بود البته برای خودش اون موقع زیاد بود) یا دو ساعت می رفتیم یه بازی می کردیم یا یه نگاهی می کردیم ، اون موقع که اسم بازی نمی دونستیم چیه می گفتیم : هویج خور،قارچ خور، فوتبال، ماشین، نینجا و...(فوتبالش کاری می کردیم که دیگه خطا نگیره!!) اون موقع هم خیلی فاز بود... ولی این اصل ماجرا نیست این بازی ها که نمی تونست با اون گرافیک فوقالعادشون روی آدم تاثیر بذاره !!!یک روز مثل همه روزها آروم آروم از مدرسه برمیگشتم ساعت نزدیکای 1 بود از سر کوچکمون که می گذشتم،آب توی دهنم خوشک شد همین جوری موندم خیره؟؟(فکر می کنید چی دیدم؟؟)شاید الان برای خود من یا شما با این بازیهایی که وجود داره چیزی نباشه ولی اون موقع برای اولین بار بود که داشتم بازی پلی 1 رو می دیدم ، چه رنگ آمیزیه قشنگی، چقدر طبیعی، دو تا نفر یکی اینطرف تصویر و یکی اونطرف یکی نقاب ببر رو صورتشه و یکی موهای بلو و قد بلندی داره چه بزن بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای؟؟؟؟؟؟؟ اون موقع رو یادم می یادم واقعا لذت می برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این بهترین چیزی بود که دیدم و همین تاثیری بود که روم گذاشت و این شد که پول تو جیبیمو جمع می کردم و می رفتم تیکن، فوتبال، کراش و... بعدها اویل، داینوکراسیس و 007 و... و بعدها که پی سی گرفتم تاثیر گذارترین بازی پی سی که منو کاملا پی سی باز کرد یعنی هیتمن :شماره47 رو بازی کردم و دیگه پی سی باز موندم تا الان که خدمت شما هستم.
منتظر شما هم می مونم تا خاطرات شما رو هم بخونم!!!(ممنونتونم)
لطفا از اسپمهای بی مورد خودداری کنید.
آخرین ویرایش: