بزرگترین خاطرۀ شما که شما را به یک بازیخور تبدیل کرد؟

• Thread starter Thread starter funboy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

funboy

کاربر سایت
سلام

بزرگترین خاطرۀ شما که شما را به یک بازیخور تبدیل کرد؟

نمی دونم این تاپیک تکراریه یاجدید ولی هرچی هست من می خوام خاطرمو براتون تعریف کنم اگه شما هم خاطرتونو بگید خیلی تاپیک نابی می شه و یکمی هم یاد گذشته ها می کنیم(لطفا خاطراتتون قدیمیترینش باشه)
خاطرۀ خودم:
یادمه اون موقع که من چهارم،پنجم دبستان که بودم یه کلوپی سر کوچمون بود که دستگاههای سگا و میکرو داشت.(یادش بخیر) چه حالی می کردیم هر روز یه ساعت(ساعتی صد تومن بود البته برای خودش اون موقع زیاد بود) یا دو ساعت می رفتیم یه بازی می کردیم یا یه نگاهی می کردیم ، اون موقع که اسم بازی نمی دونستیم چیه می گفتیم : هویج خور،قارچ خور، فوتبال، ماشین، نینجا و...(فوتبالش کاری می کردیم که دیگه خطا نگیره!!) اون موقع هم خیلی فاز بود... ولی این اصل ماجرا نیست این بازی ها که نمی تونست با اون گرافیک فوقالعادشون روی آدم تاثیر بذاره !!!یک روز مثل همه روزها آروم آروم از مدرسه برمیگشتم ساعت نزدیکای 1 بود از سر کوچکمون که می گذشتم،آب توی دهنم خوشک شد همین جوری موندم خیره؟؟(فکر می کنید چی دیدم؟؟)شاید الان برای خود من یا شما با این بازیهایی که وجود داره چیزی نباشه ولی اون موقع برای اولین بار بود که داشتم بازی پلی 1 رو می دیدم ، چه رنگ آمیزیه قشنگی، چقدر طبیعی، دو تا نفر یکی اینطرف تصویر و یکی اونطرف یکی نقاب ببر رو صورتشه و یکی موهای بلو و قد بلندی داره چه بزن بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای؟؟؟؟؟؟؟ اون موقع رو یادم می یادم واقعا لذت می برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این بهترین چیزی بود که دیدم و همین تاثیری بود که روم گذاشت و این شد که پول تو جیبیمو جمع می کردم و می رفتم تیکن، فوتبال، کراش و... بعدها اویل، داینوکراسیس و 007 و... و بعدها که پی سی گرفتم تاثیر گذارترین بازی پی سی که منو کاملا پی سی باز کرد یعنی هیتمن :شماره47 رو بازی کردم و دیگه پی سی باز موندم تا الان که خدمت شما هستم.:love:
منتظر شما هم می مونم تا خاطرات شما رو هم بخونم!!!(ممنونتونم)
:eek::-"لطفا از اسپمهای بی مورد خودداری کنید.:-":eek:

آخرین ویرایش:
چقدر خاطره(وایییییییییییییییییییی):-"یعنی شما اصلا خاطره ندارید/:) ما هم بلاخره خواستیم یه تاپیک باز کنیم طوی بازیسنتر :confused:اینم شد نتیجش:biggrin1:

من اولین خاطرم یادمه هفت سالم بود یه روز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم پدرم از مسافرت برگشته نشسته داره با یه چیزی که به تلویزیون وسل کرده بازی میکنه رفتم گفتم این چیه گفت این نیفیکاست :eek: یاده اولین بازی هم که گزاشته بود تانک بود یادش بخیر چه دورانی بود :love: الان این همه گرافیک با این که خیلی خوبه ولی اون حال رو اصلا نمیده

راستش​
mario و ساير بازيها ی قديم micro حتماً تو game eater شدن من و ما تأثير زيادی داشتن اما.........اين mgs و silent hill بودن که من را يک game eater کردن چون که برام نشون دادن بازی های هستند که تنها و تنها برای money ساخته نشدن.

یادش بخیر قبلا عموم NES داشت ( 3 یا 4 سالم بود ) و بعضی موقع ها ازش میگرفتمش و برا 2-3 روز میبردمش خونه . اون موقع حسابی با بابام سر سوپر ماریو براس کل کل داشتیم و رکورد میزدیم . یه روز رفتم خونه ی خالم این ها وقت برگشتن دیدم میکرویه عموم نیست ! ناراحت شدم و گفتم چی کارش کردین ؟ دیدم بابام رفت تو اتاق و با یه میکرو ی نو برگشت ! هیچ وقت خاطره ی خوش اون لحظه از ذهنم پاک نمیشه و از اون موقع به بعد یه game eater حسابی شدم و .... .

سلام.
منهم با یک NES Clone System که قاب Sega Gensis رو داشت و پدربزرگم از سوریه سوغاتی آورده بود وارد این دنیای *** شدم. بابام Super Mario Bros 2 رو تموم میکرد و من تماشا میکردم:biggrin1:

پی.اس >>: Game Eater اصطلاح بی معنی ای هست... معمولا میگن Gamemaster یا Pro Gamer.

یادمه وقتی 5 سالم بود از اولین کسایی بودم که بابام برای یه PC خرید... اونموقع هنوز پنتیوم هم نبود... چه خاطراتی داشتیم!... تا چند وقت پیش که مجله کلیک نام بازی های تاثیر گذار تاریخ رو نوشت نمی دونستم اونموقع ولفشتاین بازی می کردم... عجب بازی هم بود... بازی های دیگه ای هم که بازی میکردم یکی الائدین بود یکی لوتوس و یه بازی دیگه که اسمشو نمی دونم... هی روزگار چه زود می گذره... xbox360 کجا pc 333 MHZ کجا...
36.gif

پ.ن: تاپیک بسیار عالی و خوبی هست... حداقل منو یاد گذشته ها انداخت...
241.gif

یادمه دوم دبیرستان که بودم نمره ریاضیم تو ترم اول شد 11.75 تازه از بس امتحانش سخت بود بازم جزو پنج شیش تا نمره اول بودم.اومدم خونه به بابام گفتم ،چشمتون روز بد نبینه زد ps1 که 6 ماهم نبود خریده بودمش فیلمم نشود میدادو له و لورده کرد انقدر زد به این دیوار خونمون که با جارو جمش کردم یادمه تو دلم بهش فحش می دادم ولی الان که یادم میاد حسابی خندم می گیره:cheesygri این خاطره رو همین جوری گفتم وگرنه این نبود که منو بازیخور کرد

من یادمه 6 سالمبود با یه میکرو شروع کردم جالبه بدونین به محض اینکه دستگاهو وصل کردم صدای Super mario اومد برقا رفت بعد از نیم ساعت التماس خدا به نتیجه ای نرسیدم ساعت شد 11 کل اداره برق رو به اب کشیدم بازم نشد تا ساعت 12 صبر کردم و اخر در حالی که با دسته های کنسولم و با یک تلوزیون خاموش به بازی مشغول بودم خابم میبره و میوفتم زمین صبحم که باید میرفتم مدرسه خلاصه جونم به لبم رسید تا بازی کنم برای همین الان از کنسول بدم میاد!!! (شوخی;)) بعدها یه کامپیوتر 286 گرفتم وبا اون Prince و wolf 3D و یه بازی شوتر دیگه که اکلایم زده بود به نام Biestone (اگه درست نوشته باشم ) تموم کردم و هنوز هم بعد از 16 سال معتاد این گیم هستم که هستم .

من یادمه یه radeon 7500 داشتم . تازه هم خریده بودمش . مثل قندم بازی میکرد . بعد MGS2 اومد . آقا بازی رو نصب کردم . اون آهنگ شاهکارش اومد ولی تصویر نداشت . دوم افتاد که بله اینا با geforce دست به یکی کردن . باید برم کارتم رو عوض کنم . خلاصه 40 تومن ضرر دادم تا MGS2 رو بازی کنم :biggrin1:

من يادمه 4 سالم بود بابا بزرگم برام يه Comodor آورد تولدم كه خيلي حال كردم ...
ولي گيم خور از زماني بود كه حدود 7-8 سال پيش اولين كانتر اومد ... بعدش هم PS2 و ...

من 2تا 3سالم بوده داداشم ميكرو داشت تا 8سالگي با ميكرو بازي ميكردم:blushing:بعد كامپيوتر بازي كردم اولين بازيمم با كامپيوتر midtown madnessبود و maxpayne1چه خاطراتي داشتيم تا پارسال كه 360خريدم البته سگا هم داشتم مورتال كامبت انقدر زدم دستگاه تركيد.هنوزم اون ميكرو رو دارم بعضي روزا يواشكي ميزنم به hdtv:eek:ميشينم blackfoxرو بازي ميكنم.

ترم اول شد 11.75 تازه از بس امتحانش سخت بود بازم جزو پنج شیش تا نمره اول بودم
اسم مدرستون چی بود !!!
Game Eater اصطلاح بی معنی ای هست... معمولا میگن Gamemaster یا Pro Gamer.
درسته ولی تو ایران هر سه تاش رو داریم !
هنوزم اون ميكرو رو دارم بعضي روزا يواشكي ميزنم به hdtvميشينم blackfoxرو بازي ميكنم.
اینو خوب اومدی !!
من یادمه یه radeon 7500 داشتم . تازه هم خریده بودمش . مثل قندم بازی میکرد . بعد MGS2 اومد . آقا بازی رو نصب کردم . اون آهنگ شاهکارش اومد ولی تصویر نداشت
چه تفاهمی ! دقیقا همین اتفاق واسه من هم پیش اومد.

منم تو 5 6 سالگی داییم nes خرید با هم میشستیم كنترا و ماریو میرفیتم
از اون موقع شدم یه گیم خور افراطی ! روزی 20 ساعت بازی میكردم
ولی الان از این كلمه بدم میاد بیشتر به درد اماتور ها میخوره
( همونایی كه میرن گیم نت جز war , cnoter چیز دیگه ای بلد نیستن )
الان حاجیتون شده گیمر حرفه ای ( پیشنهاد میكنم شما هم به خودتون بگید گیمر گیمخور چیه !! )
حالا كه این بحث پیش اومد یه نكته ای رو هم بگم
بعضی از بچه ها به كسی میگن گیمر حرفه ای كه از راه گیم پول در بیاره
ولی نظر من یه چیز دیگست حداقل توی ایران این استدلال درست نیست
چون مسابقاتی برگزار نمیشه كه كسی بره توش اول بشه
فكر كنم یه تاپیك هم باید در این مورد زده بشه

آخرین ویرایش:
من از کلاس سوم که یک پی سی حریدم اولین بازی ایی رو که خریدم need for speed 2 بود
بعدش برای اولین بار شبیه ساز flight simulaotr 98 رو دیدم که از اون موقع عاشق پرواز شدم تا الانم که X اومده دارم
البته این وسطا گاهی بازی هم می کنم مثل اسپلینتر سل و.....

من حدود 9-10سالم بود فوتبال 2005 را همین که خریدم از بعد از ظهر بازی کردم تاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 نصفه شب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or