بریتانیا استفاده از نام LED TV را ممنوع کرد

• Thread starter Thread starter alucard
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

alucard

کاربر سایت
اداره استاندارد بریتانیا استفاده از نام LED TV را برای تلویزیونهایی که از LED به عنوان نور پشتی یا Backlight استفاده میکنن برای سامسونگ و سایر برندهایی که از این نام استفاده میکنند ممنوع کرده و در این مورد به این کمپانی و سایر سازندگان هشدار داده است در این هشدار صراحتا به کار بردن نام LED TV برای LCD پنلهایی که از LED به عنوان نور پشتی استفاده میکنند گمراه کننده عنوان شده و به تولید کنندگان گفته شده که در تبلیغات خود نام LED TV باید همراه با توضیح این مطلب باشد که این تلویزیونها از LED به عنوان نورپشتی استفاده میکنند.
این قانون در حال حاضر تنها برای بریتانیا کاربرد دارد و کمیسیون تجارت فدرال آمریکا هنوز تصمیمی در مورد آن نگرفته است.
در حال حاضر توشیبا و سامسونگ و ال جی در سایتهای رسمی خود در آمریکا از نام LED TV برای این تلویزیونها استفاده میکنند در حالی که سونی و شارپ از این کار اجتناب میکنند.

منبع:
http://news.cnet.com/8301-17938_105-10332988-1.html?tag=centerColumnArea1.2

من از اصل قضیه اطلاعی ندارم ولی به این میگن جلوگیری ازتعدی به حقوق مصرف کننده شاید برای ما خیلی قابل درک نباشه چون تو فضایی پراز تقلب زندگی میکنیم ولی درکل حرکت قابل تحسینی هست نشون میده که چقدر رو حقوق مردم ومصرف کننده حساس هستن

من از اصل قضیه اطلاعی ندارم ولی به این میگن جلوگیری ازتعدی به حقوق مصرف کننده شاید برای ما خیلی قابل درک نباشه چون تو فضایی پراز تقلب زندگی میکنیم ولی درکل حرکت قابل تحسینی هست نشون میده که چقدر رو حقوق مردم ومصرف کننده حساس هستن

کاملا موافقم به خصوص که توی این چند ساله سامسونگ دیگه داره گند دروغ گویی رو در میاره به خصوص در مورد اعدادی که برای کنتراست پنلها و Response time اونها اعلام میکنه.جالب اینجاس که وقتی برخی از مراجع راجب استانداردی که سامسونگ در مورد اندازه گیری کنتراست پنلهاش اعلام میکنه سوال کردن جواب داده این یه شیوه جدید هست که خودشون ابداع کردن!!!!
و البته بعدا مشخص میشه که در مورد اون شیوه ابداعی هم بهترین سناریو رو در نظر گرفتن!!!!
به هر حال تنها راه جلوگیری از این جور کلاه برداریها به نظر من ملزم کردن کمپانیها به استفاده از یک استاندارد خاص برای این قبیل چیزهاس تا هر کی هر جوری دوست داره با اعداد و ارقام بازی نکنه!

فکر کنم باید برای کنتراست LCD ها هم یه کاری بکنند.
هر چند وقت یکبار سامسونگ یا ال جی یه lcd جدید میدن و هر بار هم یه 50000 یا 100000 ـی کنتراست اشون میره بالا.واقعا مضحکه ..

ببینم پس این تبلیغ سامسونگ که هی مینویسه LED هم فقط سامسونگ چرت و پرته؟
یعنی هنوز تلویزیون با پانل LED تولید نشده؟!

این چیزی که سامسونگ بهش میگه LED TV همون LCD پنل معمولی هست فقط به جای لامپ CCFL که به عنوان نور پشتی یا Backlight تو LCD TV ها ازشون استفاده میشه از لامپ LED استفاده میکنه و واسه همین اومده اسمشو گذاشته LED TV که به خاطر شباهت اسمی که با OLED داره مردم فکر کنن تکنولوژی جدید هست در حالی که سونی 2-3 سال پیش یکی دو مدل از همین تلویزیونها درست کرده بود.

و این سامسونگ روی در و دیوار تهران هی مینویسه LED TV و مانیتورهاش هم سه چهار ماه نشده خراب میشند :دی دستشون درد نکنه

سلام

ما خودمون تا 2 ماه پیش lcd 40 سامسونگ داشتیم اما عوض کردیم و led 46 سامسونگ گرفتیم و خیلی هم راضی هستیم هم ضخامت تلوزیون کمتر هست هم آپشن های بیشتری داره هم خوشگل تره تو تصاویر hd 1080p هم برتریش نسبت lcd مشخص هست

این کشور های اروپایی هم به چه چیزایی گیر میدن
خوب داره سر مردمش کلا میزاره مثل بعضی کشورا نیست که با کمی پول بخرن همرو بکنن تو پاچه ملت تا جایی که جا داره!!!
البته سامسونگ داشت خوب میشدا اما .....
من اگه به خاطر bmw هاش نبود اصلا طرفش نمیرفتم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or