برنده کد بتا Ghost recon: Future Soldier شوید

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
همانطور که مطلع هستید نسخه بتا تا ساعاتی دیگر آغاز می‌شود ولی متاسفانه یا خوشبختانه فقط تعداد معدودی از بازیکنان توانایی وارد شدن به بخش بتا این بازی را دارند. سایت VG247 در برنامه ای به صورت جایزه به کسانی که کارهای خواسته شده از آن‌ها را انجام دهند، یک کد برای استفاده از این بخش می‌دهند. فقط چند کلیک ساده لازم است تا بتوانید کد را دریافت کنید:

اگر تمام این کارها را به درستی انجام دهید، واجد شرایط شرکت در قرعه کشی این سایت هستید و بر اساس خبر 15 کد به صورت تصادفی به کاربران داده خواهد شد.

Ghost Recon: Future Soldier ماه می برای PS3 و X360 و هم‌چنین در تاریخ 15 ژوئن برای PC عرضه خواهد شد.

والا من که مال 360 ش رو قبلا بردم گزاشتم تو تاپیک بازی بخشش به خاطر این که من J-tag کردم 360 م رو دیگه برای همین گذاشتم کسی که میخواد استفاده کنه .

مال PC ش رو هم امروز بردم حالا 15 JUN باز میشه میرم مال PC ش رو بازی میکنم .

چه حالی داد آنلاین بازی کردن SC که این همه کد بتا برام داشت .:d

مولتی پلیرش واقعا چرت و مزحکه. تنها نکته مثبت اون گیم پلی روون و درگیر کنندست. از نظر سرور ها واقعا وضعش خرابه و به هیچ وجه نمیشه بازی کرد.

مولتی پلیر رو کمی بازی کردم این دیگه چیه ؟ یعنی واقعا مزخرف هست باز نسخه alpha بود میگفتیم درستش میکنن این که دیگه beta هست اینه معلومه وضعش چیه.

منمPc ش رو می‌خوام :دی :(( حالا دوستان میگن قشنگ نیس ولی‌ باید دید،معمولا از چیزیی‌ که بقیه خوششون نمیاد من خوشم میاد :دی
Never mind پیدا کردم خودم یکی‌ :دی

خدا لعنت کنه این Valve رو.

این سیستم رو اول Valve با بازی های عرضه شده توی استیم راه انداخت.

الان شده بازار سیاه دیگه.

طرف Torchlite 2 ازت می خواد تا یک کی Dota2 Beta ای که خودش مفت به دست آورده رو بهت بده بماند که بازی f2p هم هست.

giveaway ها هم همه شده like توی fb و subscribe توی y0utube.

این هم احتمالا همچین داستانی براش راه بیفته.

خدا لعنت کنه این Valve رو.

این سیستم رو اول Valve با بازی های عرضه شده توی استیم راه انداخت.

الان شده بازار سیاه دیگه.

طرف Torchlite 2 ازت می خواد تا یک کی Dota2 Beta ای که خودش مفت به دست آورده رو بهت بده بماند که بازی f2p هم هست.

giveaway ها هم همه شده like توی fb و subscribe توی y0utube.

این هم احتمالا همچین داستانی براش راه بیفته.

چون dota 2 یهو مثل چی ترکوند و کسایی که حقشون بود بگیرن نه یه مشت اسکل روس نتونستن بگیرن برای همین تقاضا بالا بود و خرید و فروش انجام شد و هیچ ربطی هم به valve نداره valve فقط give away گزاشت تنها مشکلش این بود که random پخش کرد از همه اینا بگزریم این انقدر مزخرف هست که براش حتی بازارسیاه هم درست نمیشه.

چون dota 2 یهو مثل چی ترکوند و کسایی که حقشون بود بگیرن نه یه مشت اسکل روس نتونستن بگیرن برای همین تقاضا بالا بود و خرید و فروش انجام شد و هیچ ربطی هم به valve نداره valve فقط give away گزاشت تنها مشکلش این بود که random پخش کرد از همه اینا بگزریم این انقدر مزخرف هست که براش حتی بازارسیاه هم درست نمیشه.

من dota2 رو مثال زدم.

مثل این بازی ها زیاده مثلا cs:go هم همین داستانه سرش.

کلا این سیستم رو valve راه انداخت که سیستم به شدت مضخرفی هست.

Close-beta یا باید برای pre-order ها باشه یا این که کلا open-beta باشه.

این وسط فقط یک عده که مفت beta گیرشون اومده دارن سر بقیه رو کلاه می زارن و اونا رو می فروشن.

valve هم از این کار بدش نمیاد چون dota2 ها رو tradable می ده و داره رسما می گه برید بفروشید.(در صورتی که در طاهر گغته برید به دوستاتون بدید بیان بازی کنن)

بگذریم تاپیک منحرف شد ;)

من dota2 رو مثال زدم.

مثل این بازی ها زیاده مثلا cs:go هم همین داستانه سرش.

کلا این سیستم رو valve راه انداخت که سیستم به شدت مضخرفی هست.

Close-beta یا باید برای pre-order ها باشه یا این که کلا open-beta باشه.

این وسط فقط یک عده که مفت beta گیرشون اومده دارن سر بقیه رو کلاه می زارن و اونا رو می فروشن.

valve هم از این کار بدش نمیاد چون dota2 ها رو tradable می ده و داره رسما می گه برید بفروشید.(در صورتی که در طاهر گغته برید به دوستاتون بدید بیان بازی کنن)

بگذریم تاپیک منحرف شد ;)

سر cs:go همچین برنامه نیست چون فقط به player های cs میده فقط .مثل قبل نیست. و بعد از اون tradable نباشه چجوری باید به دوستات بدی از اون حرف ها بودا ؟ یعنی دلیل برای ترول کردن valve نمیبینم که داری میکنی .این کارو یه مشت روس احمق کردن و گند زدن که کارشون به valve ربط نداره روس ها همیشه همینن الانا روس ها برای خرید بازی های beta بیشتر پول میدن تا خود بازی اصلی. این هست که اینجوری میشه نمیدونم ربطش به valve چیه.

آخرین ویرایش:
سر cs:go همچین برنامه نیست چون فقط به player های cs میده فقط .مثل قبل نیست. و بعد از اون tradable نباشه چجوری باید به دوستات بدی از اون حرف ها بودا ؟ یعنی دلیل برای ترول کردن valve نمیبینم که داری میکنی .این کارو یه مشت روس احمق کردن و گند زدن که کارشون به valve ربط نداره روس ها همیشه همینن الانا روس ها برای خرید بازی های beta بیشتر پول میدن تا خود بازی اصلی. این هست که اینجوری میشه نمیدونم ربطش به valve چیه.

این اکانت استیم مال خودته؟ بعید بدونم کسی‌ که انقدر بازی داره تو اکانت اش هنوز ندونه گیفت تو استیم چیه :)

بگذریم.

بحث با شما بیفایدست، توّهم روس ورت داشته

راستی‌ یه سر به playdota هم بزن ببین مثل نقل و نبات دارن cs:go ترید می‌کنن

این اکانت استیم مال خودته؟ بعید بدونم کسی‌ که انقدر بازی داره تو اکانت اش هنوز ندونه گیفت تو استیم چیه :)

بگذریم.

بحث با شما بیفایدست، توّهم روس ورت داشته

راستی‌ یه سر به playdota هم بزن ببین مثل نقل و نبات دارن cs:go ترید می‌کنن

اره ماله خودم هست مشکلی داری ؟
نه عزیزم تو از بیکاری تو خونه امدی valve رو ترول کنی نه این که من توهم روس زدم حداقل فرو های استیم رو بخونی بد نیست کمی درباره black marketing روس ها اطلاعات داشته باشی با این گنده بازیl-) منم ارزو دارم اطلاعاتت کمی درباره استیم بیشتر بشه بفهمی که اولا یک محصول بتا باید 2 هفته توی اکانتت باشه تا بتونی به صورت email گیفت کنی و قضیه بتا کلا فرق میکنه مثل این که شما نمیدونی گیفت چیه و راحت ترین کار برای انتقال game روش trade هست برو بزار فعلا باد بیاد. شما لینک از playdota بده من برم چک کنم چون الان شاید 1500 تا نسخه بتای cs:go پخش نشده که میگی مثل نقل نبات چون سرورهاش هنوز کامل نیست و من پخش cs:go رو دقیقا میدونم چون میدونم هر روز به چه افرادی توی استیم و به چه تعداد داده میشه:))از این حرکت ها برای یکی مثل من نزن :-* در کل در جریان هستم که dota 2 گیرت نیامده و به قسمت هایی فشار امده و سوخته ولی لازم نیست valve رو تو یکی troll کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or