بررسی لغو کنفرانس E3 توسط تیم برگزارکننده

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
308373_.jpg
در پی شیوع ویروس کرونا، با اعلام وضعیت اضطراری در لس آنجلس، سازمان ESA و تیم E3 بطور جدی وضعیت را برای کنفرانس آتی بررسی می کنند.
فعالان حوزه گیم The Entertainment Software Association م ( ESA ) ، دنیای بازیهای ویدئویی را بررسی و به عنوان صدا و مدافع صنعت گیم شناخته می شوند.
جیسون شریر سردبیر کوتاکو؛ اگر E3 2020 لغو شود، انتظار دارم شرکت کنندگان به رویدادهای ویدئویی در قالب استریم روی بیاورند.
با توجه به لغو شدن تمام کنفرانس های گیمینگ اخیر، و شیوع این ویروس در سایر کشورها، لغو شدن کنفرانس E3 با توجه به وضعیت اضطراری اعلام شده، دور از ذهن نخواهد بود.
منبع

E3 به درک اینطوری پیش بره تاخیر کنسولای نسل بعد حتمیه:(
ولی از طرفیم اگه این اتفاق بیوفته کیفیت بازیای لانچ خیلی بهتر میشه اما چطوری میگذره اون یه سااااااال

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
E3 به درک اینطوری پیش بره تاخیر کنسولای نسل بعد حتمیه:(
ولی از طرفیم اگه این اتفاق بیوفته کیفیت بازیای لانچ خیلی بهتر میشه اما چطوری میگذره اون یه سااااااال
با این شرایط همون تاخیر بزنن بهتره الان اینقدر همه درگیر بیماری شدن که کسی دل و دماغ گیم نداره. البته منظور مملکت خودمونه

• Like
Reactions: g4mer
من خیلی پستها رو نخوندم و تعجب نمیکنم اگه قبلا هم یکی اینو گفته باشه ولی من فکر میکنم ویروس کورونا کار سونیه، چطور قبل از این جریانا اینا میدونستن و این مراسما رو اسکیپ کردن؟!!!!به نظرم اینا مشخصات لیک شده اکس سیریس رو دیدن و با این کار سعی داشتن خیلی هوشمندانه واسه خودشون مهلت بخرن!!!#اَی_شیطونا

چه لایکی میزنه :D تا اون موقع اثر بیماری خیلی کم شده ولی کاش مراسم خودشم کنسل کنه

دقیقا چیزی که امدم بگم دیدم گفتی دیگه. :D

مشخصا خودش این وسط ارزش E3 بیاد پایین کلی سود میبره چون تمرکز میره روی همون گیم اوارد با توجه به معرفی XSX در اون نمایشگاه در اینده میتونه این بابا بیشتر برای کنفرانسش تبلیغات کنه و بزرگترش کنه در اینده .

همه چیمون ردیف بود همین کرونا مون کم بود یعنی همه چیمون ردیف بود دلار،اینترنت،رمز پویا،قیمت پراید،و و:D:D:D:D:D:Dدیگه هیچی کم کسر نداریم همه چی ردیف بود کرونا مون کم بود :D:D:Dکلا همه چیو تحت تاثیر قرار داده یعنی از دستشویی رفتن مون تا E3 یعنی من یه بار اول ماه دستمو میشستم یه بار آخر ماه:D:D:D:D الان جوری شده روزی ده بار میرم می‌شورم:D:D:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or