بررسی بازی Sekiro: Shadows Die Twice

Fenris Wolf

کاربر سایت
برای مشاهده بررسی ویدیویی بازی Sekiro: Shadows Die Twice  در یوتوب کلیک کنید
استودیو From Software ید طویلی در ساخت عناوین سخت، مرموز و اعتیادآور دارد. کما این‌ که تا کنون سه عنوان موفق از سری دارک ‌سولز را خلق نموده و همان‌طور که مستحضر هستید، این آثار شاخه‌ا‌ی فرعی در ژانر نقش آفرینی را بنیان‌گذاری نموده‌اند. شاخه‌ای که امروزه آن‌را با عنوان Souls Like می‌شناسیم و عناوین متعددی از ویژگی‌های آن الگو گرفته‌اند. هنگام معرفی بازی Sekiro: Shadows Die Twice اطلاعاتی ضد و نقیض از ویژگی‌های آن منتشر شد که منجر به نگرانی برخی از طرفداران، اللخصوص آن دسته که به دنبال درجه‌ی سختی و چالش‌ بالا هستند شد. در ادامه با نقد بازی‌سنتر همراه باشید و از تغییرات، تفاوت‌ها و ویژگی‌های این اثر مطلع شوید.
skro-1024x576.jpg

از نظر داستانی با یکی از متفاوت‌ترین آثار «فرام سافتور»...

Continue reading...

Last edited by a moderator:
درود
ضمن خسته نباشید به تیم تحریریه و سردبیرش که اتفاقا رفیقِ عزیزمه(:D)، همیشه نقدهای bc رو دنبال میکنم و دوست داشتم ولی به نظر من این سری کم لطفی کردین توی دادن نمره(البته این نظر شخصی منه)
30 ساعتی تا الان بازی رو انجام دادم و افت فریمی احساس نکردم(توی نقد گفتین شدیدا افت فریم داشت)
از طرفی گفتین Ai بازی و بخش مخفی کاری تو دیواره (!) ولی به نظر من نسبت به AAA های دیگه ایی که تجربه کردم نرمال هستش و انقدرها که بزرگنمایی کردین نبوده(البته قطعا میتونست بهتر باشه)
در کل هیچ بازی کامل نیست و 100 نیست ، ولی اینو در نظر بگیرین که سیکیرو یه گام مثبت و رو به جلو از سمت میازاکی و استودیوی فرام سافتور بوده و دادن نمره ی زیر ۹۳ به نظر من کم لطفیه!
خود RDR رو هم اگر در نظر بگیرید بی ایراد نبود و کلی ایراد داشت ولی همه ۱۰۰ دادن ، چرا؟ چون موارد مثبتش چند ده برابره نکات منفیش بود(متوجه منظورم شدین؟:D)
در کل این بازی و این سبک همه پسند نیست:D
بازی هاردکوره و تا پایانش ، گیمر چهارصد بار مورد حمله ی قلبی قرار میگیره:D
گرافیک بصری و هنریش مرگباره!
این بازی به معنای واقعی فعل به چالش کشیدن رو صرف کرده
میتونم ساعت ها راجب نکات مثبتش بنویسم ولی خب شما قبل تر زحمتش رو کشیدین و ازتون تشکر میکنم
ودر اخر لعنت خداوندگار بر slant magazine!

درود
ضمن خسته نباشید به تیم تحریریه و سردبیرش که اتفاقا رفیقِ عزیزمه(:D)، همیشه نقدهای bc رو دنبال میکنم و دوست داشتم ولی به نظر من این سری کم لطفی کردین توی دادن نمره(البته این نظر شخصی منه)
30 ساعتی تا الان بازی رو انجام دادم و افت فریمی احساس نکردم(توی نقد گفتین شدیدا افت فریم داشت)
از طرفی گفتین Ai بازی و بخش مخفی کاری تو دیواره (!) ولی به نظر من نسبت به AAA های دیگه ایی که تجربه کردم نرمال هستش و انقدرها که بزرگنمایی کردین نبوده(البته قطعا میتونست بهتر باشه)
در کل هیچ بازی کامل نیست و 100 نیست ، ولی اینو در نظر بگیرین که سیکیرو یه گام مثبت و رو به جلو از سمت میازاکی و استودیوی فرام سافتور بوده و دادن نمره ی زیر ۹۳ به نظر من کم لطفیه!
خود RDR رو هم اگر در نظر بگیرید بی ایراد نبود و کلی ایراد داشت ولی همه ۱۰۰ دادن ، چرا؟ چون موارد مثبتش چند ده برابره نکات منفیش بود(متوجه منظورم شدین؟:D)
در کل این بازی و این سبک همه پسند نیست:D
بازی هاردکوره و تا پایانش ، گیمر چهارصد بار مورد حمله ی قلبی قرار میگیره:D
گرافیک بصری و هنریش مرگباره!
این بازی به معنای واقعی فعل به چالش کشیدن رو صرف کرده
میتونم ساعت ها راجب نکات مثبتش بنویسم ولی خب شما قبل تر زحمتش رو کشیدین و ازتون تشکر میکنم
ودر اخر لعنت خداوندگار بر slant magazine!
ممنونم:دی
بخش مخفی کاری توی دیوار نیست به هیچ وجه و کاملا استاندارده، منتها توی برخی از مواقع واکنش خوبی نشون نمیده و زیاد هم برام پیش اومده:دی

افت فریم مربوط به نسخه کنسولی هستش:دی خصوصا کنسول‌های پایه (ایکس باکس عادی و پلی۴ عادی) وحشتناکه وضعشون توی بعضی از شرایط و مناطق که برای اسپویل نشدن اسمی ازشون نمیبرم:دی
در کل به عقیده بنده بهترین بازی فرام هستش. از bb هم بیشتر دوستش دارم :دی

بعد از مدت ها یه نقد خوب از بازیسنتر خوندم :دی
خسته نباشید بابت نقد کامل و خوب و همچنین نمره ی عالی ای که داده شد.
نمره داده شده کاملا‌منطقی هست و خود نقد هم چیزیو برای خواننده کم نگذاشته.
فقط من هم دو مورد رو تاکید کنم همونطور که دوستمون هم گفت:
۱-تحت هیچ‌ شرایطی پدیده ای به اسم افت فریم در بازی ندیدم با اینکه بازیو تموم‌کردم . فقط اول بازی ۲ دقیقه اولش بود. جز اون تمام موارد روان و عالی هست. شاید هم من‌بهش عادت کردم و حس نمیکنم والله.

۲-هوش‌مصنوعی ضعیف نیس. ولی منطقیه و حتی‌ خیلی خوبه. دیگه یه سری حساسیت ها اگه توی هوش مصنوعی بود به نظرم دیگه از شدت سختی غیر قابل‌بازی بود و رسما جنبه ی مخفی کاری بازی نابود میشد. ولی همین هوش مصنوعی و اندک مشکلاتش ، توی شدت مبارزات باس ها و دشمنا جبران شده.

مجددا خسته نباشید

ایراد گرفتن به یه نقد در مورد اینکه فلان مشکل کوچیکو فقط گفتی ولی بخاطرش فلان نمره کم کردی مثل این میمونه که یه دختری داره از روی دلسوزی با احمقانه ترین بهونه‌ی دنیا میپیچونتت و تو به جای اینکه لب مطلبو بگیری و بکشی بیرون داری بهونه‌شو منطقی رد می‌کنی:D همین‌قدر عبث و بی‌ربط:D

خب بعد از 6 سال دور بودن از دنیای گیم بلاخره تونستم 3 ملیون جور کنم و کمی سیستم رو ارتقا بدم و بازی کنم و بعد از کنترل اومدم سراغ این بازی

از نظر من محیط های بازی فوق العاده خوب متنوع و چشم نواز بودن و عملکرد فرام واقعا قابل ستایشه
بازی هم برای من نرم و روون اجرا میشد و این مشکل افت فریم که میگید رو نداشتم
بای حتی از نظر موسیقی هم عالی بود و بشخصه با اینکه بیشتر حواسم به مبارزه بود ولی یوقتایی به خودم میومدم و موسیقی خوب و متناسبی رو میشنیدم
ولی مبارزات(اخ اخ اخ اخ) به شدتتتتتتتت سخته و رو اعصاب (گاهی حس میکردم یه بچه کوچیکم که رو پلی 1 داره 24 ضرب میخوره تو مرتال کمبت)
یه وقتایی حتی بهت اجازه نمیدادن از جات بلند شی
بازی معنی چالش برانگیز بودن رو عوض کرده بنظرم.گاهی دشمنای عادی هم به اندازه یه باس خطر ناک میشن و امان از وقتی که بجا یکی، دوتا دشمن همزمان بیان سمتت...
و با اینکه مخالفم (و تاکید میکنم که مخالف این موضوع ام) مجبور شدم اخرای بازی ترینر بزنم رو نوار سلامتی که جذابیت بازی کلا از بین رفت ولی اعصابم تا حدودی اروم شد :)
در کل بعد از مدتها بازی نکردن چسبید خیلی هم چسبید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or