برای Pgr 5 آماده باشید!

Wroth Master

کاربر سایت
PGR 4یکی از بهترین بازی های ریسینگی است که به همراه گرافیک و گیم پلی عالی و مراحل و ماشین های متنوع در ماه بعد عرضه خواهد شد.

ولی طراح ارشد بازی Ged Talbert صحبت هایی از PGR 5 کرده."ما از ساخت بازی PGR 4 بسیار راضی و خوشحال هستیم ولی بعضی چیزها هست که می خواهیم در قسمت پنجم آنها را کامل کنیم برای مثال:مناطق خسارت پذیر بیشتر,افکت های particles و smoke بهتر و یک damage system کامل و هر چیزی که باعث بهبود بازی می شود."

"جزییات فراوان باعث متحیر کردن گیمر می شود ولی ما قصد داریم تا چیز هایی به بازی اضافه کنیم که بازی هر چه بیشتر واقع گرایانه کند.چیزهای جدید,غیر منتظره و سورپریز کننده."

"ما عقیده داریم هنوز کارهای زیادی می توان بر روی وسایل نقلیه و محیط بازیمان انجام دهیم تا هر چه بیشتر آن را واقع گرایانه کنیم."
"چیزی که ما در بازی بعدی می خواهیم رفتن به صحراست.تا نشان دهیم که آن محیط چه طور بر گیم پلی بازی تاثیر می زارد."

"ما می توانیم cruiser ها و ATV هم هم وارد بازی بکنیم."

همان طور که می بینید طراح بازی ایده های بسیاری برای PGR 5 دارد که باید منتظر ماند و دید که تا چه حد این ایده ها توسط Bizarre Creations عملی خواهد شد.

چه شود ! نکنه میخواد یه بخش رالی هم به بازی اضافه کنه . اگه بشه چی میشه !!!؟
سیستم تخریب پزیر هم که میخوان بزارن براش ! این بازی میره در حد لالیگا .

واقعا Bizarre Creations یکی از بهترین و نوآورترین شرکت های بازی سازی است و همیشه با ساخت بازی های متفاوت باعث سوپریز آدم می شود این از این PGR 4 حالا PGR 5 چه شود!

مناطق خسارت پذیر بیشتر,افکت های particles و smoke بهتر و یک damage system کامل و هر چیزی که باعث بهبود بازی می شود."

"جزییات فراوان باعث متحیر کردن گیمر می شود ولی ما قصد داریم تا چیز هایی به بازی اضافه کنیم که بازی هر چه بیشتر واقع گرایانه کند.چیزهای جدید,غیر منتظره و سورپریز کننده."

"ما عقیده داریم هنوز کارهای زیادی می توان بر روی وسایل نقلیه و محیط بازیمان انجام دهیم تا هر چه بیشتر آن را واقع گرایانه کنیم."
من هنوز تو کف گرافیک 4رشم! 5ش دیگه میخواد چی بشه خدا میدونه!!!
من که فکر میکنم صد درصد میره رو نسل بعد XBOX!
Imagine...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or