برای پشت سر گذاشتن مراحل قست جدید هیتمن نیاز به تاکتیک و برنامه دارید

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
Hitman-IO-620x349.jpg

درود

عنوان جدید هیتمن در e3 2015 معرفی شد و قرار است به صورت قسمتی عرضه شود.

حال اقای Christian Elverdam کارگردان نواوری بازی در مصاحبه ای با مجله edge اشاره کرده که بازیبازها برای پشت سر گذاشتن مراحل به تاکتیک ها و برنامه های مختلف نیاز دارند تا بتوانند مراحل بازی را رد کنند.

او اشاره کرد:
" ما از تلاش برای خلق تونایی های جدید برای مامور 47 صرف نظر کردیم. چون میخواهیم برنامه و تاکتیک های بازیبازها یک بخش بزرگی از بازی باشند."

و در ادامه گفت:
" ما سعی خود را کرده ایم و معتقدیم این بهترین نسخه ممکن از سری هیتمن است."

عنوان جدید هیتمن در 8 ماه دسامبر سال 2015 برای کنسول های ps4 ، x one و pc منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
برای پشت سر گذاشتن مراحل قسمت جدید هیتمن نیاز به تاکتیک و برنامه دارید
اصلا درستش همینه
یادمه نسخه های قبل رو هر جور عشقت بود میشد بری که جالب نبود
----
راستی داش بهزاد دمت گرم برا خبر

اصلا درستش همینه
یادمه نسخه های قبل رو هر جور عشقت بود میشد بری که جالب نبود
----
راستی داش بهزاد دمت گرم برا خبر

خواهش میکنم رضا جان

البته من این صحبت را در مورد قسمت دوم بازی و در واقع یکی از شاهکارهای مخفی کاری یعنی HITMAN 2 : SILENT ASSASSIN قبول ندارم. چون ان عنوان نیاز به تاکتیک ها و برنامه های فراوان برای رد کردن مراحل داشت.

اینا دارن اسم هیتمن رو نابود می کنن :(
هیتمن فقط ۱ و ۲ ...بقیش دیگه کم کم زد جاده خاکی .
نسخه ی شماره ۲ پدرم در میومد تا یک مرحله تموم کنم . لامصب هر تاکتیکی که میرفتم یجاش سوتی میدادم . اما خیلی خوب بود چون برای هر مرحله ۱۰۰۰۰ مدل تاکتیک داشت تازه مطمعنم خیلی هاش رو هنوز نمیدونم :))
خیلی دوس دارم هیتمن ۲ رو با گرافیک نسل جدید بازی کنم .

هه هیتمن؟مرد
تنها هیتمنی که واقعا ابکی نبود جو فوق خفن و با برنامه باید میرفتی جلو hitman :blood money بود لامصب هنوز اون موزیک منوی بازی یادمه
چقد نون بربری همراه بازی میخوردم:d

از توی نسخه های hitman ، من BM و این اخری و که حضور ذهن ندارم بازی کردم ، به نظرم بد نبودن ، مخصوصا BM که خوب بود ، باید منتظر بود تا ببینیم چی میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or