برای انتشار Alan Wake بر روی PC کم تعداد بودیم.

Mr.Death

دبیر تحریریه بازنشسته
کاربر سایت
Alan-Wake-5.jpg

درود

Remedy اعلام کرد که علت اصلی منشر نشدن Alan Wake بر روی PC تعداد کم کارمندان آنهاست.

Oskari Hakkinen در گفتگویی با Digital Spy اعلام کرد که ما یک استدیوی کوچک 50 نفره هستیم.

از آنجایی که تعداد ما نسیت به استدیوهای دیگر کمتر بود,پس تمرکز بر بروی یک platform خیلی آسانتر بود و این باید مورد توجه قرار میگرفت که روی یک Platform تمرکز کنیم و اون رو به پایان برسونیم.ما فعلا هیچ برنامه ای برای PC نداریم.

مایکروسافت قبلا تایید کرده بود که انتشار این بازی برای PC کنسل شده است.این یعنی Alan Wake در انحصار X360 میباشد.

منبع

• Like
Reactions: The Hoss
واقعاً دلم به حال استودیوی Remedy که همیشه حامی PC Gamer ها بوده و حالا گیر $M افتاده میسوزه :((

و حال خودم که 4 سال منتظر این بازی بودم و آخرش چرندیات = (دراز کشیدن روی کاناپه و گیم پد دست گرفتن) نصیبمون شد :mad:

هییییی:(

ما فعلا هیچ برنامه ای برای PC نداریم.

.....

واقعاً دلم به حال استودیوی Remedy که همیشه حامی PC Gamer ها بوده و حالا گیر $M افتاده میسوزه :((

و حال خودم که 4 سال منتظر این بازی بودم و آخرش چرندیات = (دراز کشیدن روی کاناپه و گیم پد دست گرفتن) نصیبمون شد :mad:

هییییی:(

Remedy گیر MS افتاده ؟! :confused: :-"یکم بیشتر توضیح میدید . . . !؟ :smile:

من نمی دونم اینا چرا این حرف را می زنند و می گویند تعداد مون کم است.
بابا راحت بگید بازی انحصاری برای x360است و کسی هم نمی تونه حرف بزنه ولی اگر نسخه پی سی را بگند منتشر می کنیم و بعد در ابهام قرار بدهند و 4 سال یک نفر منتظر باشه هیچ فایده نداره.
فکر کردن ما پی سی گیمر احمقیم ولی کور خوندن.این همه بازی فقط موندیم این اقایون برای ما بازی بسازن و اخرش مسخره مون کنند! :biggrin1:

اون طوری بدرد نمیخوره که چند ماه بعد برا pc میدن بیرون . بازی داغش خوبه نه که وقتی همه میرن 6 دور میکنن تازه ما باید new game بازی رو بزنیم شما رو نمیدونم ولی من که این طوری حالم بد میشه

وقتی رو PC فروش ندارن و همش کپی میشه مگه مرض دارن بیان وقتشون رو بی خودی هدر بدن که برای PC هم پورت کنن این طوری ساختش یک سال بیشتر طول میکشه و کلی دردسر هم داره

بعد وقتی یک بازی انحصاری باشه هم فروش بیشتری میکنه هم باعث رونق 360 میشه..

ولی در کل من مطمئنم این بازی برای PC هم میاد..

در کل من بعید میدونم حد اقل تا یکی دو سال دیگه ببینید!
خودشون گفتن که بصورت تک اپیزود های متوالی برای بازی DLC عرضه میکنن!و همینطور ادامه داره!مطمئنن اون کار زمان میبره!و استیدوشونم 45 نفر بیشتر نداره!دلتون رو صابون نزنید زیاد!

من که بعید میدونم بیاد!همونطور که GeOW 2 اومد !اینم میاد:دی!

خوب از این خبر چنین نتیجه میتوان گرفت که شایعات انتشار برای PC شروع شده!
ولی ممکنه که تا آخر هم به صورت شایعه باقی بمونه.

من که بعید میدونم بیاد!همونطور که GeOW 2 اومد !اینم میاد:دی!
این مورد یکم فرق میکنه:دی
یکم لحنشون رو اوردن پایین
اول میگفتن اصلا به فکر نسخه ی PC نباشین ولی الان واسه این کارشون بهانه تراشی اون هم از این نوع کردند:دی

من به E3 امسال برای پلاتفورم ویندوز و به خصوص 7 خیلی امید دارم
امیدورام مایکرو بالاخره رویکرد خودش به PC-Gaming رو تغییر بده.

این مورد یکم فرق میکنه:دی
یکم لحنشون رو اوردن پایین
اول میگفتن اصلا به فکر نسخه ی PC نباشین ولی الان واسه این کارشون بهانه تراشی اون هم از این نوع کردند:دی

به نظر من توجیهی بهتر از اون -توجیح اولشون اوردند که ملت بیخیال اینا بشند!
و زور اخر PC گیمر رو بخوابونند!یکجورایی ندای اخر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or