RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Nov 28, 2011 #1 سلام اینجا براش هایی برای فتوشاپ بزارید تا دانلود کنیم من یک براش دانلود کردم ولی نمیدونم چه کارش کنم
سلام اینجا براش هایی برای فتوشاپ بزارید تا دانلود کنیم من یک براش دانلود کردم ولی نمیدونم چه کارش کنم
mammadfabregas کاربر سایت Nov 28, 2011 #2 برو تو فتوشاپ بخش براش رو بیار یا همون پاک کن بعد کلیک راست بعد لود کن براش رو بعدم ازش استفاده کن.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Nov 28, 2011 #3 نوشته شده توسط mammadfabregas: برو تو فتوشاپ بخش براش رو بیار یا همون پاک کن بعد کلیک راست بعد لود کن براش رو بعدم ازش استفاده کن. بیشتر... رفتم ولی وقتی میرم در محل که براش هست چیزی نمیاد
نوشته شده توسط mammadfabregas: برو تو فتوشاپ بخش براش رو بیار یا همون پاک کن بعد کلیک راست بعد لود کن براش رو بعدم ازش استفاده کن. بیشتر... رفتم ولی وقتی میرم در محل که براش هست چیزی نمیاد
.:Mahdi:. کاربر سایت Nov 28, 2011 #4 نوشته شده توسط R43: رفتم ولی وقتی میرم در محل که براش هست چیزی نمیاد بیشتر... میاد:d برای دانلود براش هم که ماشاالله تو اینترنت پره یه سرچ کن خیلی هست.هم سایت های انگلیسی هم فارسی الان بگم تبلیغ میشه.خواستی بگو بهت پخ بدم
نوشته شده توسط R43: رفتم ولی وقتی میرم در محل که براش هست چیزی نمیاد بیشتر... میاد:d برای دانلود براش هم که ماشاالله تو اینترنت پره یه سرچ کن خیلی هست.هم سایت های انگلیسی هم فارسی الان بگم تبلیغ میشه.خواستی بگو بهت پخ بدم
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Nov 28, 2011 #6 جواب نمیدید ---------- نوشته در 09:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ---------- یا فتم خودم یافتمش
جواب نمیدید ---------- نوشته در 09:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ---------- یا فتم خودم یافتمش