majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Jan 6, 2012 #1 در اینجا هرکی از کاور بازیی بدش اومد یا خوشش اومداسم بازی رو بگه و عکس کاور رو بزاره
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Jan 6, 2012 #3 جانــــــــــــ !!!خوب نظر شما رو میگمخودم نمیخواستم بزارمشما باید بگین
MILAD_720 کاربر سایت Jan 6, 2012 #4 من کلا با کاور این بازی اصلا حال نمیکنم(خیلی خز شده اینجور استایل ها واسه کاور) Spoiler Spoiler نظر شخصی بود :d
من کلا با کاور این بازی اصلا حال نمیکنم(خیلی خز شده اینجور استایل ها واسه کاور) Spoiler Spoiler نظر شخصی بود :d
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Jan 7, 2012 #5 نوشته شده توسط MILAD_720: من کلا با کاور این بازی اصلا حال نمیکنم(خیلی خز شده اینجور استایل ها واسه کاور) Spoiler Spoiler نظر شخصی بود :d بیشتر... کلا بگو با خود بازی حال نمیکنم من خودم میگم آشغال ترین بازی سال 2011 همین بازی بود حتی مرحله ی اولشم حال نداشتم رد کنم از بس که بی خود بود بازیش Spoiler ولی خداییش کاورش خوشگله Spoiler نظرشخصی ----------------------------------------------------------------- نظر خودم کاور سینتز رو از یک نظر خوبه از یک نظر بد Spoiler البته فقط همین کاور از یک نظر خوبه چون خیلی خوشگله کاورش از یک نظر بده چون نشون دهنده ی هیچ چیز از بازی نیست چون فقط یک لوگو هست
نوشته شده توسط MILAD_720: من کلا با کاور این بازی اصلا حال نمیکنم(خیلی خز شده اینجور استایل ها واسه کاور) Spoiler Spoiler نظر شخصی بود :d بیشتر... کلا بگو با خود بازی حال نمیکنم من خودم میگم آشغال ترین بازی سال 2011 همین بازی بود حتی مرحله ی اولشم حال نداشتم رد کنم از بس که بی خود بود بازیش Spoiler ولی خداییش کاورش خوشگله Spoiler نظرشخصی ----------------------------------------------------------------- نظر خودم کاور سینتز رو از یک نظر خوبه از یک نظر بد Spoiler البته فقط همین کاور از یک نظر خوبه چون خیلی خوشگله کاورش از یک نظر بده چون نشون دهنده ی هیچ چیز از بازی نیست چون فقط یک لوگو هست
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Jan 8, 2012 #6 بهترین: Spoiler بدترین: Spoiler نظر شخصی بود.
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Jan 12, 2012 #8 بنظرم MW1 و MW2 کاوراشون خیلی بد بوده خیلی یک جوریه ولی MW3 خوب بود ولی کاورش به BF3 نمیرسید
yasergamer کاربر سایت Jan 12, 2012 #9 بهترین کاور کلا سری فینال فانتزی هر کدوم رو دوست داشتین بذارین فرقی نمی کنه بدترین گزینه زیاده باید فکر کنم شاید red dead rovelver یا خیلی از بازی های wii
بهترین کاور کلا سری فینال فانتزی هر کدوم رو دوست داشتین بذارین فرقی نمی کنه بدترین گزینه زیاده باید فکر کنم شاید red dead rovelver یا خیلی از بازی های wii