بخش چند نفره بازی Halo Infinite در دسترس قرار گرفت

WonderMahdi

کاربر سایت
در جریان جشن بیست سالگی ایکس باکس، جوزف استیتن و تام فرنچ اعلام کردند که بخش چند نفره بازی Halo Infinite زودتر از موعد قبلی در دسترس همگان قرار گرفت.

بخش چندنفره بازی Halo Infinite

بخش چند نفره بازی شامل Arena ،Big Team Battle و بخش تمرین آکادمی خواهد بود . لازم به ذکر است که این بخش در حال حاضر به صورت بتا عرضه شده است اما تمامی پیشرفت‌های شما به بازی اصلی منتقل خواهد شد. بخش داستانی Halo Infinite در تاریخ هفدهم آذر ماه با قیمت شصت دلار منتشر خواهد شد.

فصل اول بخش چند نفره بازی، Heroes of Reach نام دارد و همانطور که از اسم آن پیداست، بازیکنان زره‌های اعضای تیم Noble از Halo Reach را دریافت خواهند کرد. همچنین رویدادهای کوچکی در طول فصل با نام Fractures برگزار خواهد شد تا بازیکنان به زره‌های جذابی مانند زره سامورایی دسترسی پیدا کنند.

بازی Halo Infinite در تاریخ هفدهم آذرماه برای کنسول‌های ایکس باکس وان، ایکس باکس سریز ایکس، ایکس باکس سریز اس، رایانه‌های شخصی و سرویس Xbox Game Pass عرضه خواهد شد.

خوب لانچر مانندش ۲۷۵ مگ
خود بازی بتا مولی برای series x کلا ۲۵ گیگ رفت واسه داونلود
فقط یکی یک راهنمایی درست بکنه الان من میخوام از زمان نسخه ۳۶۰ که برام جذاب نبود شروع کنم کدوم شماره یا بازی رو از گیم پس که اخرین نسخه و جدیدترینش هست
رو داونلود کنم ؟ همون رو داونلود و تمومش کنم

حالا باز میان میگن این تعداد لاگین شده هاست 😂
واقعا نمیشه مقایسه کرد، این نسخه F2P هست، نباید با هورایزن مقایسه کرد.
البته واقعا مهم اینه که تو بلند مدت چقدر میتونه پلیر جذب کنه یا نگه داره.
تو لانچ تقریبا همه بازیهای مولتی خوب پلیر جذب میکنن، اینجا هم که Halo هست و هم رایگان، خب اعداد درخور نامش هم گرفته.

مثل اینکه نسخه PC مشکلات پرفورمنس هم داره و نظرات خیلی خوبی نگرفته.
بازی تازه کارش شروع کرده، خب مشکلات سرور ، پرفورمنس و... عادیه.

• Like
Reactions: darksider666
واقعا نمیشه مقایسه کرد، این نسخه F2P هست، نباید با هورایزن مقایسه کرد.
البته واقعا مهم اینه که تو بلند مدت چقدر میتونه پلیر جذب کنه یا نگه داره.
تو لانچ تقریبا همه بازیهای مولتی خوب پلیر جذب میکنن، اینجا هم که Halo هست و هم رایگان، خب اعداد درخور نامش هم گرفته.

مثل اینکه نسخه PC مشکلات پرفورمنس هم داره و نظرات خیلی خوبی نگرفته.
بازی تازه کارش شروع کرده، خب مشکلات سرور ، پرفورمنس و... عادیه.
پی سی همیشه باید اپتیمایز باشه اونم این موتور که الان چند ساله روی‌پی‌سی نبوده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or