بخش آلمانی سایت آمازون خبر از انتشار بازی GTA V برای PS4 و XboxOne داد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت

بخش آلمان سایت Amazon امروز طی اقدامی و با انتشار کاور، خبر از عرضه بازی Grand Theft Auto V برای دو کنسول PS4 و XboxOne داد. این بازی که اواخر این هفته عرضه می شود، فقط برای کنسول های PlayStation 3 و Xbox 360 در نظر گرفته شده بود.
این سایت تاریخ عرضه را برای دو کنسول نشان نداده است ولی با نشان دادن یک box art و لوگوی فول اچ دی به معرفی آن پرداخته است. این خبر در سایت NeoGaf و توسط کاربری با شناسه Sn4ke_911 منتشر شده است.

1

واسه X360 عرضه شه دیگه واسه من هیچ فرقی نداره هر کار می خوان بکنن :دی

امیدوارم حقیقت داشته باشه . GTA V رو PS4 اونم 60 فریم :d

اینم کاور Xbox One:

image_36704.jpg
خبر رو کاش توی بخش شایعات میزدید. اما اگر بشه ........... (بدون شرح) :d
چقدر فقط فتوشاپ ضایعی کردند :|

من با توجه به اینکه X360 ام رو فروختم و تا دو ماه دیگه X1 میخرم امیدوارم حقیقت داشته باشه تا بتونم این عنوان بی نظیر رو بازی کنم;;)

من با توجه به اینکه X360 ام رو فروختم و تا دو ماه دیگه X1 میخرم امیدوارم حقیقت داشته باشه تا بتونم این عنوان بی نظیر رو بازی کنم;;)
خوشت مياد 300 تومن پول بازي بدي اول اينو بازي ميكردي بعد 360 بدبخت رو ميفروختي باپولش نهايت دو تا بازي بهت ميدن:d

خوشت مياد 300 تومن پول بازي بدي اول اينو بازي ميكردي بعد 360 بدبخت رو ميفروختي باپولش نهايت دو تا بازي بهت ميدن:d

من دیگه واسه نسل بعد میخوام فقط اوریج بازی کنم و دور کپی بازی کردن رو خط کشیدم:d

عرضه شدن بازی برای نسل بعد غیر ممکن نیست چون شاید Rockstar نتونه از فروش بازی رو X360 و PS3 سود زیادی ببره!
مثل اتفاقی که واسه LA Noire افتاد و هزینه ی ساخت بازی بیشتر از فروشش بود:-/

عرضه شدن بازی برای نسل بعد غیر ممکن نیست چون شاید Rockstar نتونه از فروش بازی رو X360 و PS3 سود زیادی ببره!
L.A. Noire یه IP جدید بود و کلا مشخصم بود فروشش در چه حد میشه. ولی GTA عنوانیه که همیشه موقع عرضش رکورد های فروش رو یکی یکی زده و مطمئنا بازم میزنه.
به نظرم یه درصد هم امکان نداره برای کنسولهای نسل بعدی بیاد.

يه درصد هم بخواد براي نسل بعد و يا حتي PC بياد به هيچ عنوان رو نميكنن چون مطمئنا روي فروشش تاثير بد ميذاره ميذارن رو اين نسل ته ديگ كه شد روي pC يا نسل بعد ميدنش ولي در كل خيلي بعيد ميدونم

L.A رو تیم باندای ساخته بود راک فقط ناشر بود تا جایی که میدونم البته شایدم اشتباه می کنم.
بیادش یبارم رو نسل بعد امتحانش میکنم:دی

نسخه ی PS3 رو pre-order کردم ، فقط امیدوارم اگه قراره واسه نسل بعد هم بیاد مثل Ghosts بشه با 10$ نسخه ی نسل بعدش رو هم گرفت.

L.A رو تیم باندای ساخته بود راک فقط ناشر بود تا جایی که میدونم البته شایدم اشتباه می کنم.
بیادش یبارم رو نسل بعد امتحانش میکنم:دی
خوب چه ربطی داره؟! :d ناشر وظیفه امور تجاری رو برعهده داره دیگه. :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or