بخشی از آرشیو شخصی بازیهای PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستانی که قیمت پرسیده بودند پیامهاشون رو کامل نخواندم و جواب نداده پاکشون کردم.

ریجن بازی ها رو اینجا لیست می کنم.

لیست بیشتر بازی ها و ریجن شون :

Dark Souls Limited Region 2

Uncharted 3 No Code
Region 2
Folklore
Region 2
Rage With Wasteland Sewer Missions Code Region 3
Dark Void Region 1
Dead Rising 2 Region 2
MotorStorm Pacific Rift Region 2
MotorStorm Apocalypse Region 2
Deus Ex Human Revolution Region 2
L.A. Noire Completed Edition Region 2
ICO HD Collection Region 2
Final Fantasy XIII-1 Region 3
Star Ocean The Last Hope International Region 2

DiRT 2 Plat Region 2
Ninja Gaiden Sigma 1 Region 2
Call of Juarez : Bound in Blood Region 1

آخرین ویرایش:
دو تصویر جدید ...

attachment.php

attachment.php

Attachments

• VVV.jpg
    VVV.jpg
    113.3 KB · مشاهده: 14
  • VVV.jpg
    VVV.jpg
    111.8 KB · مشاهده: 250
  • VCV.jpg
    VCV.jpg
    158.3 KB · مشاهده: 242
آخرین ویرایش:
Mortal Kombat Region 2 فروخته شد.

Uncharted 2 Region 3
فروخته شد.

Killzone 3 Region 2
فروخته شد.

آخرین ویرایش:
دوستان و کاربران عزیز

تا اونجا که ذهن من یاری می کند هر معامله ای که داشتم ، حالا چه در جایگاه خریدار بودم و چه فروشنده ، هزینه ارسال مرسوله برعهده خریدار بوده و هنوز هست ...

حالا یکی از دوستان پیامهای متوالی دادند که یه بازی رو می خواهند و عجله ای هست و اینها ... بعد آخر سر که شماره کارت داده میشه برای واریز وجه ، می گویند پول پست نصف-نصف !

این دیگه خیلی زشته وقت خودتون و من رو بخاطر چنین چیزهایی تلف کنید و آخر سر اینطوری بگویید. اصلاً فکرش هم خنده داره که سر 2000 تومن معامله این کارها رو بکنید ... ;)

... UP

از اونجا که خاطر یکی از رفقام برام خیلی عزیز است و ایشون گفته فرهنگ قیمت پیشنهادی توسط خریدار درست نیست و ممکن است باعث دلخوری بشود ،
من قیمت پیشنهادی خودم
برای اون دسته از بازی ها که در اولویت فروش هستند ذکر می کنم ...

لیست قیمتهای پیشنهادی خودم :

B@ttlefield 3 Limited With Online Code & Back to Karkand DLC Region 3 ................ 84

Ninja Gaiden Sigma 1 .................................................. .............................................. 40

Dark Void Region 1 .................................................. ................................................ 27

Motor Storm Pacific Rift .................................................. ........................................ 19

Red Dead Redemption With Undead Nightmare & Map Region 2 ............................ 45

Dead Rising 2 Region 2 ............................................................................................ 24

DiRT 2 Plat Region 2 ................................................................................................. 23

آخرین ویرایش:
Uncharted 3 Region 2 No Code فروخته شد.

تاپیک رو قفل نمی کنم چون سرعت نتم پایین اومده و باز و بسته کردن تاپیک اذیت میکنه ...

لطفاً و خواهشاً کسی داخل تاپیک سوالی در مورد بازی ها نکند و UP ندهد ، متشکرم.

Heavy Rain , ICO HD Collection برای یک نفر رزرو شدند.

نفرات قبلی که برای Heavy Rain چند روز است شماره حساب گرفته اند و غیبشون زده است ، لطفاً دیگر وجهی رو واریز نکنند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or