ورود
ثبت نام
صفحه اصلی
اخبار بازی
بررسی بازی
حقایق بازیها
داستان بازی
بررسی سخت افزار
برنامههای ویدیویی
انجمنها
نوشتههای جدید
پرمخاطبها
جستجوی انجمنها
جدیدترینها
ارسالهای جدید
آخرین فعالیتها
کاربران
کاربران آنلاین
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
توسط:
جستجو فقط عنوان ها
توسط:
ورود
ثبت نام
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
توسط:
جستجو فقط عنوان ها
توسط:
Menu
Install the app
Install
فراخوان عضویت در تحریریه بازیسنتر | برای ثبت درخواست کلیک کنید
صفحه اصلی
انجمنها
موضوعات عمومی
اینترنت
بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی
ارسال پاسخ
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
متن گفتگو
<blockquote data-quote="Anti karizma" data-source="post: 4239673" data-attributes="member: 102356"><p>من قبلا مبین نت مدل LTE داشتم که خدایی خیلی راضی بودن نه قطعی داشت و نه حجم دزدی اکثرا هم اخر ماه 10 گیگ اضاف داشتم با اینگه مصرفم بالاست اما بجاش ایرانسل!!! حیف که باید بیپ بیپ بذارم یعنی صدرحمت به مودم دیالآپ و چاپارای قدیم مفت گرونه دزدای سر گردنه</p><p>سرتو میکنی اونور 10 گیگت میپره</p><p>اون موقع از مبین نت من طرح 4 مگ 30 گیگ یک ماهه میگرفتم 79 تومن پینگمم بین 140 تا 180 بالا پایین بود</p><p>از 10 روز پیش هم طرح مهاجرت از LTE به TDLTE رو انجام دادم</p><p>که چون مودمشو داشتم فقط 73 تومن پول سیمکارت و تعویض طرح شد که روز 10 گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه هم بود</p><p>بعد خودم طرح یک ماهه توربو پلاس گرفتم که 100 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانس و قیمتشم فقط 60 تومنه!!!اولا چندین بار زنگ زدم از اپراتورا پرسیدم افا این واقعیه؟؟ من درست میبینم؟ اینکه خیلی خوبه که؟؟ گفتن بله تعرفه این نسل پایینه</p><p>حالا بماند</p><p>الانم پینگم توی OVERWATCH (اخه من فقط اینو بازی میکنم) اومده بین 80 تا 110</p><p>که نسبت به قبل خیلی خوبه</p><p>وبگردی و قندشکنم من هیچ مشکلی تا حالا ندارم یوتیوب همیشه بالاست و راحت همه ویدیوها با کیفیت 720 و 1080 پلی میشن</p><p>امیدوارم فقط پسرفت نکنن</p><p>اخه الان تازه اول این طرحه و با زیاد شدن مشترکین داغون نشه</p><p>چون امار درخواست برای این طرح مبین نت وحشتناک رفته بالا</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anti karizma, post: 4239673, member: 102356"] من قبلا مبین نت مدل LTE داشتم که خدایی خیلی راضی بودن نه قطعی داشت و نه حجم دزدی اکثرا هم اخر ماه 10 گیگ اضاف داشتم با اینگه مصرفم بالاست اما بجاش ایرانسل!!! حیف که باید بیپ بیپ بذارم یعنی صدرحمت به مودم دیالآپ و چاپارای قدیم مفت گرونه دزدای سر گردنه سرتو میکنی اونور 10 گیگت میپره اون موقع از مبین نت من طرح 4 مگ 30 گیگ یک ماهه میگرفتم 79 تومن پینگمم بین 140 تا 180 بالا پایین بود از 10 روز پیش هم طرح مهاجرت از LTE به TDLTE رو انجام دادم که چون مودمشو داشتم فقط 73 تومن پول سیمکارت و تعویض طرح شد که روز 10 گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه هم بود بعد خودم طرح یک ماهه توربو پلاس گرفتم که 100 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانس و قیمتشم فقط 60 تومنه!!!اولا چندین بار زنگ زدم از اپراتورا پرسیدم افا این واقعیه؟؟ من درست میبینم؟ اینکه خیلی خوبه که؟؟ گفتن بله تعرفه این نسل پایینه حالا بماند الانم پینگم توی OVERWATCH (اخه من فقط اینو بازی میکنم) اومده بین 80 تا 110 که نسبت به قبل خیلی خوبه وبگردی و قندشکنم من هیچ مشکلی تا حالا ندارم یوتیوب همیشه بالاست و راحت همه ویدیوها با کیفیت 720 و 1080 پلی میشن امیدوارم فقط پسرفت نکنن اخه الان تازه اول این طرحه و با زیاد شدن مشترکین داغون نشه چون امار درخواست برای این طرح مبین نت وحشتناک رفته بالا [/QUOTE]
Insert quotes…
Verification
ارسال نوشته
صفحه اصلی
انجمنها
موضوعات عمومی
اینترنت
بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی
تبلیغات متنی
خدای جنگ ۱
بریکینگ بد
خدای جنگ ۲