بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این چند روزه همراه اول چش شده
اصلا با هر dns که بگی شبانه و حتی تو روز از کنسول سونی خواستم دانلود کنم سرعت افتضااااح بود
با adm گوشی هم که هی سرعت کم و زیاد میشه

من چند روزه اینترنت ADSL م سرعتش ۱۰۰ کیلوباست شده و هر پنج دقیقه قطع میشه. هر کاری بگید کردم و سیم عوض کردم بازم درست نشد. بوق تلفن هم داره
به نظرتون مشکل از چیه؟
قبل عید درست بود یدفعه اینطور شد

من چند روزه اینترنت ADSL م سرعتش ۱۰۰ کیلوباست شده و هر پنج دقیقه قطع میشه. هر کاری بگید کردم و سیم عوض کردم بازم درست نشد. بوق تلفن هم داره
به نظرتون مشکل از چیه؟
snr خط رو چنده ؟ نویز میتونه باشه دیگه

از امروز صبح سرویس من افت شدید سرعت داره
زنگ زدم شاتل میگن سرویس مشکلی نداره ، در صورتی که مشخصه اختلال هست
کسی دیگه هم داره این مشکلو؟
من شاتل دارم شیراز که مشکل خاصی نبوده امروز...یه چک کن ببین snr چطوره یا سرعت دانلود و آپلودت رو چند هست

یه پینگ هم با 8.8.8.8 بگیر چون شاتل هر وقت اختلال باشه اول از همه این خراب میشه

• Like
Reactions: Disney 23
من شاتل دارم شیراز که مشکل خاصی نبوده امروز...یه چک کن ببین snr چطوره یا سرعت دانلود و آپلودت رو چند هست

یه پینگ هم با 8.8.8.8 بگیر چون شاتل هر وقت اختلال باشه اول از همه این خراب میشه

از سمت خودم اوکی بود ، دوباره زنگ زدم یه کارشناس دیگه میگه احتمالا از سمت خود شاتله صبر کنید درست میشه 🙄

از سمت خودم اوکی بود ، دوباره زنگ زدم یه کارشناس دیگه میگه احتمالا از سمت خود شاتله صبر کنید درست میشه 🙄
شاتل یه مدته واقعا بد شده...منم یه بار اختلال بود برام ولی 1 روز تمام قبول نمیکردن و میگفت کسی گزارش نداده تا اینکه فرداش ملت کلی اعتراض کردن و قبول کرد اختلاله

• Like
Reactions: Disney 23
شاتل یه مدته واقعا بد شده...منم یه بار اختلال بود برام ولی 1 روز تمام قبول نمیکردن و میگفت کسی گزارش نداده تا اینکه فرداش ملت کلی اعتراض کردن و قبول کرد اختلاله
فعلا که وسط چک کردن با کارشناس برقمون رفت 🤣

• Smile
Reactions: hamid_barca
به نظرتون مشکل از چیه؟

برای منم هیچ مشکلی نداشت تا چند روز پیش
یکدفعه ترکیده
همش قطع و وصل میشه
ظاهرا به خاطر شنبس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or