کاملا با شما موافقم ولی چیز زیاد عجیبی هم نیست چون به هر حال وقتی داری یک دنیای مجازی را میسازی حتما اجزای تشکیل دهنده اون دنیا هم با توجه به احساسات شخصی و گروهی ساخته و پرداخته میشه که اگر خوب در جای خودشون قرار بگیرن باعث بالا رفتن عمق در هر دنیایی میشه ، اتفاقا یک دلیل مهم موفقیت این بازی و بازیهای این چنینی بالا بودن ظرافت و دقت در همین موضوع هست ، البته هستن بازیهایی که جلوه های ظاهری عالی دارن اما از روح خالی هستن یا حتی هستن بازیهایی که از روی همین بازیهایی مثل سایلنت هیل نمونه برداری کردن ولی نتونستن اثر مهم و مثبتی داشته باشن چون نمیشه بدون داشتن یک استدلال درست و دقیق که مورد تایید خودتم باشه تاثیرگذاری کرد ، همونطوری که نمیشه بدون داشتن تجربه حضوری و تصوری درست از یک منظره زیبا تصویری درست و دقیق ازش کشید .
اما مورد دیگه ای که همه ما خیلی مهمه همیشه بهش توجه داشته باشیم اینه که گاهی ما تصورمون از منظور سازنده یک چیزی هست ولی منظور و تصور اون سازنده چیزی دیگری هست ، درسته هیچ وقت نمیشه از روی اثری به طور کامل و دقیق فهمید منظور سازنده چی بوده ولی من به نزدیکترین مسیری هم که بتونه من و به مقصد یا همون منظور اصلی برسونه راضی هستم و فکر میکنم کافیه چون نیازی نیست همه از یک مسیر و مسیر اصلی بریم تا برسیم مهم اینه بدونیم هدف یا منظور به صورت کلی چی میتونه باشه ، مثلا همین که شما میفرمایید دچار شک در معنای اجزای بازی شدید و حس میکنید پشت هر جزییاتی یک چیزی هست که تا حالا متوجه اون نشده بودید یعنی دارید به درک عمیق تری نزدیک میشید .
ببخشید طولانی شد ، ضمنن در پست قبلیم چون از دقت نظر شما لذت بردم توضیح دادم وگرنه شما اشتباهی نکردید ، ممنون