ارسال پاسخ

شماره ی 3 رو یه بار دیگه مرور کن توی ذهنت :) ...بعدشم فلسفه ی شهر که توی سری تغییر نمیکنه،توی همه ی قسمتها با تم یکسانی مواجه هستیم(که به قول شما پیروزی نیروی شر رو به تصویر میکشه) اما این دلیل نمیشه کاراکترها با این جو کنار بیان و تلاشی برای بازپس زدن این سایه نکنن و باز دلیل نمیشه ما

بگیم:خب،بازیساز این اتمسفر رو بوجود اورده،پس بقیه ی دیدگاه ها توی بازی قابل اعتنا نیستن...در مورد السا و نیمه ی روشن اون میشه به تلاشش برای جلوگیری از ورود هری به شهر بسنده کرد...

بله دقیقا ;;) در کل ما جرات هم فکر نبودن با شما رو نداریم :-s...این که کسی بخواد،، ادم خوبی باشه،با این که کسی ادم خوبی باشه  تومانی 2 زار فرق داره!!...اینجا توی شهر(س ه)ما کلی ادم داریم:گناهکار_بیگناه_بولهوس_دکتر_مهندس_تاسیساتی(من نیستماااا!!!) ،همه ی این ادما یه فلسفه برای حضورشون دارن ،

(حتی اگه با زور اورده شده باشن)  ، یه تعریف از اطرافشون دارن.اما در اخر...

این شهر هست که با نیروی خودش(همون نیروی شر که گفتی) براشون تصمیم میگیره و به همین دلیل امثال ما(مخاطب) این دنیا رو باور میکنیم،به این دلیل که قوی تره >:) پس رستگاری همچنان وجود نداره ;)

[SPOILER=]مگه من میدونستم کجاست...یه روز اومدن گفتن وسایلت رو جم کن که آزاد شدی از این خرابه...بردنم یه جا،آب و هوا خوب بود...یهو یه صدا اومد :-sاژدها داره اینجا :-s[/SPOILER]

[SPOILER=]یادم باشه مشخصات سیستم خودم رو برات بفرستم تا با دژبانی بیای کمکم :(([/SPOILER]

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or