به هیچ وجه امکان نداره که PH پدر آلسا باشه. اصلا هیچ ربطی به هم ندارند. PH ها محافظت کننده ی فرقه هستند (البته به طور خودسر). اگه کسی همه ی سری های بازی سایلنت هیل رو بازی کرده باشه، میفهمه که در سایلنت هیل Origins که به عنوان سایلنت هیل 0 شناخته میشه PH هنوز کامل نبود و فقط یکطرف صورتش یک تیکه آهن بود و یک شمشیر کوچک. در سایلنت هیل 2 کامل تر شد و اگه دوستان ریزبین بوده باشند میفهمند که در ساختمان سایلنت هیل 2 که برای اولین بار PH رو ملاقات میکنیم، کلاه اون یه خورده اذیتش میکنه و این خودش یه نقطه ضعفه. در سایلنت هیل Home Coming دیگه PH به حد اکثر تکامل خودش رسید (شمشیر بزرگ، هرم کاملا راحت و محافظ و ...). پدر آلسا یا همون شوهر دالیا من خودم دارم تحقیق میکنم تا بفهمم کی بوده، به محض اینکه متوجه شدم میگم. حالا اینجا کی میتونه بگه که اون مردی رو که PH روی مبل توی آپارتمان سایلنت هیل 2 کشته بود کی بود؟
در ضمن آقای msbazicenter کی گفته PH زاییده ی ذهن جیمز ساندرلنده؟ در سایلنت هیل 0 جیمز کجا بود؟ در سایلنت هیل 5 جیمز کجا بود؟ دوستان لطفا با منطق حرف بزنین. در ضمن اگه PH پدر آلسا هست پس چرا چندین PH وجود داره؟ در مورد این نظریه مطمین نیستم، شما صحتشو تایید کنین:
چرا PH دنبال Harry Mason نرفت؟ چون پدر آلسا/شریل بود، چرا دنبال شریل نرفت؟ چون آلسا/خدا بود. چرا دنبال Henry Townshend نرفت؟ به خاطر Walter Sullivian . از شما میخوام درستی یا نادرستی نظر من رو با منطق ثابت کنین.
در ضمن دوستان هرکس بازی سایلنت هیل یا راهنماشو(راهنمایی میکنم) خواست بگه.
در پست های قبلی یک نفر گفته بود بازی های قدیمی دیگه نمیتونن حالا روی ما تاثیر بزارن که من خیلی قاطی کردم. من وقتی بعد از 8 بار بازی کردن سایلنت هیل 1 هنوز مو به تنم سیخ میشه دیگه جای بحث واسه این موضوع نمیمونه. در ضمن از آهنگهای بازی گله نکنین که دنیارو با Akira Yamaoka عوض نمیکنم.
ببخشید، اما من هیچ کدوم از مطالبتون رو قبول ندارم. البته بازم خیلی ممنون که زحمت کشیدید و نوشتید این مقاله رو. جیمز=PH ؟؟؟؟؟؟ البته بازم میگم، مرسی عزیزم.
دوست عزیز لطف کن و با استفاده از نقل قول چندگانه، از زدن پست های پست سر هم خودداری کن