بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

باگ نداره فک کنم براساس سابقه مصرف سیمکارت محاسبه میکنن از این به بعد. اگه تو برنامه همراه من هم دقت کنی اون بخش 100 گیگ مصرف منصفانه رو از عنوان بسته حذف کردن!
برای من از روز اولم سرور داخلی محدودیتی نداشت.
نه ربطی نداره.من شاید تو عمرم 3-4 بار فقط این بسته شبانه رو گرفتم ولی خواهرم سالهاست تقریبا هر ماه داره میگیره.اگه اینطوری بود باید سرعت اون کم میشد....همون باگه به نظرم :-?

نه ربطی نداره.من شاید تو عمرم 3-4 بار فقط این بسته شبانه رو گرفتم ولی خواهرم سالهاست تقریبا هر ماه داره میگیره.اگه اینطوری بود باید سرعت اون کم میشد....همون باگه به نظرم :-?
این دیگه باگ نیست، رسما خصومت شخصیه! :D
(ولی من سه تا سیمکارت همراه اول دارم، بعضی از ماه ها تا 200 گیگ هم سرعت رو محدود نمیکنه، از اون طرف شده یه ماهی سر 40~50 گیگ سرعت رو به 250Kbps کاهش دادن! الگوریتم مشخصی ندارن)

برای من فرق میکنه
سرورای خارجی بعد از حدود 20 تا 30 گیگ سرعتو محدود میکنه به 1مگ، بعد از حدود 50گیگ محدودترش میکنه میارتش رو 250 کیلوبایت
سرورای داخلی تا 100 گیگ اصلا محدود نمیشن
بعد از حدود 100 گیگم هم سرعت سرورای داخلیو محدود میکنه هم خارجیو محمدودتر از قبل میکنه میارتش روی 100کیلوبایت
کلاً عشقی و شخمیه مثل همه ی چیزای دیگه تو این مملکت

کلا که همراه اول قاطی داره من رو یکی از سیم کارت هام ۱ ماهه گرفتم بعد ۵۰ گیگ سرعتش کم شد ۲ روز مونده بود بسته تموم بشه محدودیت یهو برداشته شد last of us part 2 رو ۸۶ گیگ گذاشتم تو ۳ ساعت گرفت سرعت عجیب غریب بالا بود

• Like
Reactions: all4u and jj191
برای من فرق میکنه
سرورای خارجی بعد از حدود 20 تا 30 گیگ سرعتو محدود میکنه به 1مگ، بعد از حدود 50گیگ محدودترش میکنه میارتش رو 250 کیلوبایت
سرورای داخلی تا 100 گیگ اصلا محدود نمیشن
بعد از حدود 100 گیگم هم سرعت سرورای داخلیو محدود میکنه هم خارجیو محمدودتر از قبل میکنه میارتش روی 100کیلوبایت
کلاً عشقی و شخمیه مثل همه ی چیزای دیگه تو این مملکت
فکر کنم تو رو دیگه گذاشته تو بلک لیست :D

• Like
Reactions: all4u
کلا که همراه اول قاطی داره من رو یکی از سیم کارت هام ۱ ماهه گرفتم بعد ۵۰ گیگ سرعتش کم شد ۲ روز مونده بود بسته تموم بشه محدودیت یهو برداشته شد last of us part 2 رو ۸۶ گیگ گذاشتم تو ۳ ساعت گرفت سرعت عجیب غریب بالا بود
برای منم اوایل امسال دو سه باری اینطوری شد
فکر کنم تو رو دیگه گذاشته تو بلک لیست :D
بابا اون موقع که محدودیت نداشت من خیلی مصرف کرده باشم ماهی یکی دو ترابایته با 19 هزار تومن:D
نمیدونم چرا ترکوندنم:D

برای منم همینطور میشه بسته رو میزنم ده روز دانلود میکنم به 256 محدود میکنه. بعد دو روز مونده به اتمام بسته دوباره سرعت درست میشه فکر میکنم اینم یه ترفندیه که زدن که شما ترغیب بشی دوباره شبانه بخری وگرنه هیچ دلیل منطقی نداره این کارشون.

دوستان من سیم کارت همراه اول دارم گذاشتم رو مودم خونگی سرعتش خوبه ولی بسته هاش سریع تموم میشن . حجیم ترین بسته هم 40 گیگه . حجم بالاتر نداره؟؟

دوستان من سیم کارت همراه اول دارم گذاشتم رو مودم خونگی سرعتش خوبه ولی بسته هاش سریع تموم میشن . حجیم ترین بسته هم 40 گیگه . حجم بالاتر نداره؟؟

یه بسته ۸۰ گیگ ۱۲۰ روزه داره قیمت هم ۳۵۰ تومنه که همه میتونن فعال کنن

ولی یه سری بسته اینترنت همراهی داره که برای هر مشترک متفاوته و باید از طریق اپلیکشن یا قسمت همراه من وبسایت چک کنید ببینید چه بسته هایی برای شما فعال کرده

ممکنه حجم بالاتر هم توی این قسمت داشته باشه

• Like
Reactions: S@eEd and all4u
تو برنامه همراه من این متن مصرف منصفانه رو برداشتن،کسی تست کرده ببینه باز این شرایط هست یا نه؟:دی
بدی این بسته هم اینه نمی شه بعد از محدودیت لغوش کرد...

• Like
Reactions: all4u

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or