واقعا حسودیم میشه به این نوع بازی کردن شما دوستان.
من یک دقیقه هم بدون اکانت خودم نمیتونم بازی کنم. یعنی خونه ی دوست یا فامیل هم که میرم مهمونی، حتی اگه بخوام یه مچ فوتبال یا یه نیم ساعت مورتال کامبت بازی کنم ، باید حتما اولش اکانت خودمو بزنم رو کنسول دوستم و با اکانت خودم پلی بدم.
خیلی این حساسیت اذیتم میکنه ،
من یک دقیقه هم بدون اکانت خودم نمیتونم بازی کنم. یعنی خونه ی دوست یا فامیل هم که میرم مهمونی، حتی اگه بخوام یه مچ فوتبال یا یه نیم ساعت مورتال کامبت بازی کنم ، باید حتما اولش اکانت خودمو بزنم رو کنسول دوستم و با اکانت خودم پلی بدم.
واقعیتش من تا قبل نسل هشت کلا رو pc بازی میکردم ( غیر از میکرو و سگا و پلی استیشن وان هیچ موقع کنسول نداشتم ) ، اهل اکانت استیم و اورجینال بازی کردن هم نبودم ، بعد سر ps 4 که رسما وارد دنیای اکانت شخصی و بازی اورجینال شدم واسم خیلی مهم بود حتما رو اکانت خودم بازی کنم ، یا گیفت کارت میخریدم یا در بدترین حالت بازی ظرفیت ۲ ، ولی از یه جایی کلا بی خیال شدم ، یه بخشش مربوط به بالا رفتن سن بود و اضافه شدن دغدغه های مالی و غیر مالی جدید ، یه بخشی هم که گفتم خوب که چی مثلاً رو اکانت خودم نباشه ، میخوام بازی کنم مثل قدیما ، بعدم پاکش کنم بره پی کارش (اهل تکرار هیچ بازی هم نبودم و نیستم جز چندتا استثنا مثل مکس پین و رزیدنت ایول ها )