بحث آزاد درباه جزئیات فنی بازی ها

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Navid

?Can I Play Daddy
کاربر سایت
من این تاپیک را زدم برای اینکه جایی باشه تا تمام بچه ها ، چه دوستداران Pc ، 360 ، Wii ، PS3 , و به طور کل تمام کنسول ها ، بتونن نظرات خودشون را درباره نکات فنی بازیها ، و صنعت بازیسازی بیان کنن.
فقط من خواهش میکنم از تمام کسایی که پست میدن از هر گونه فن بازی دست بردارن و بحث آزاد کنن
من از مدیرا خواهش میکنم ، اگه تاپیک مشابهی در این مورد هستش به اینجا منتقل بشه تا به امید حق بتونه به عنوان یک تاپیک کامل درباره بازی تبدیل بشه
به عنوان شروع من پستی را از تاپیک Ninja Gaiden 2 به اینجا منتقل کردم تا بحثی آزاد و به دور از فن بازی بشه

آخرین ویرایش:
نسل جدید اومد تا کمبودهای نسل قبل رو جبران کنه . شما به چند بازی خاص مثل gow یا halo2 و یا black و ninja gaiden ودو سه بازی خاص دیگه که میشه گفت گرافیک و ساختی فراتر از بازیهای هم دوره خودشون داشتن نگاه میکنی و انتظار داری که نسل جدید باید تفاوت بیشتری در برابر اونا داشته باشه در حالی که در همین نسل جدید هم بازیهایی هست که با همین بازیهایی که عنوان کردم هم قابل قیاس نیستند مثل acc و یا cod4 و mgs4 و ... که اینها بازیهایی هستند که مثل بازیهای معروف نسلهای قبلی، خاص و تکرار نشدنی هستند .
در مورد ng2 هم شاید در یک نگاه بازی شبیه به سری قبلش باشه و قابل قیاس با بازیهای بزرگ هم نسل خودش نباشه ولی شما باید همه چیز رو در کنار هم در نظر بگیری مثلا بنظر شما با اون همه دشمن و اجساد روی زمین و خون پاشیده شده در اطراف میشه گرافیکی فرای گرافیک حال حاضر توقع داشت ؟! مطمئنا خودتون میدونید که تمام این جزئیات باید پردازش بشن و بازیسازا تا حدی میتونن از قدرت پردازشگرهای کنسول استفاده کنن که بطبع این محدودیت باعث میشه از بعضی فاکتورها چشم پوشی کنن . حالا این فاکتورهایی که ازشون کاسته میشه واسه بعضیها مهمه ولی برای بعضی دیگه خیلی مهم نیست و این سلیقه و توقع بازیکن هستش که نظرش رو در مورد این بازی تشکیل میده . مطمئنا این بازی به مذاق دوستانی که گیم پلی سریع و اکشن پر از خون ریزی رو دوست دارن یه بازیه فوق العاده بود و بازیسازان هم این بازی رو باب میل این دوستان ساختن و کسی که این سبک رو دوست داره نه وقت میکنه و نه واسش مهمه که جزئیات محیط اطراف رو نگاه کنه ، اما در مقابل کسانی مثل شما که دوست دارن محیط رو خوب بررسی کنن و به جزئیاتش توجه کنن مسلما کمبودهایی میبینن که باعث میشه بازی در نگاه کلی از ارزشش کم بشه . دقیقا برعکس بازیهایی که نام بردید طوری ساخته شدن که تعادل رو در هر زمینه حفظ کنن که شاید در کل بهتر بنظر بیان ولی توقع گیمر رو در یه حدی براورده میکنن که میشه گفت این براورده کردن هم متعادله و نه در حد عالی . بهر حال اصل اینه که هر بازی برای طیف خاصی از گیمرها ساخته میشه و بنظر من بهتره که هر کس بنا به خواسته خودش بازیه خاصی رو انتخاب کنه تا نیازهای روحی و درونیش در حد عالی ارضا بشه و نه در حد متوسط و با احساس کمبود .
به نظر من اول باید سوءتفاوت پیش اومده را برطرف کنم
من خودم یکی از طرفدارهای Team Ninja و بازی Ninja Gaiden 2 هستم و قصد زیر سوال بردن بازی را ندارم
ولی شرکت Team Ninja میتونست با دقت بیشتر و حتی شایدم هزینه بیشتر و موتورگرافیک بهتر گرافیک بهتری را برای نسل بعد همراه داشته باشه .
ولی کلا شما حرفهای منو بد برداشت کردید . من هیچ وقت نگفتم بازی NG2 کم ارزشه ، بلکه بازی هست قابل قبول ولی میتونست بهتر باشه .
تمام اشخاصی که بازی میکنن ، تمام نکات بازی را بررسی میکنن ، اینو میتونین تو حرفای روزمره همه ، تو تمام پست ها بخونین " راستی این بازی X که اومده باحاله ؟ "
باحال یعنه چی ؟ تا حالا جدی کسی به این سوال فکر کرده ؟ با حالی تو چیه ؟
باحالی یعنی بازی با داستانی جذاب + گرافیک در سطح قابل قبول + صداگذاری مطبوع + نوعی از گیم پلی که هم نوآوری داشته باشه و هم تمام موارد قبل را پشتیبانی کنه
بازی مثل ACC یا Gear of War یا حتی بازی Maxpayne با اینکه بازی هست قدیمی ولی تمام نکات بالا را تو خودشون جا داده بودن و برای همین همیشه تو ذهن همه خواهند موند
بازی NG2 بازی هست که تونست به جز موارد محدودی ( مثل دوربین و بافت ها ) توجه همه را به خودش جلب کنه و امتیازهای نسبتا خوبی را هم بگیره .
ولی NG2 عنوانی بود که میتونست بهتر از اینی که هست ، باشه

آخرین ویرایش:
بله واقعا کیفیت بافت ها نا امید کننده بود.باورش سخته که این بازی رو همون تیم نینجا که بلک رو با اون گرافیک ساخته این بازی رو ساخته.
ولی خب بازی فوق العاده ای بود و گیم پلی بازی حرف نداشت.

من در مورد AC یه مقدار صحبت دارم: این بازی با این همه سر و صدا و تبلیغاتی که داشت به بازار اومد. گرافیک بازی که حرف نداشت (به نظر من بهترین گرافیک رو داره) ولی به نظرم تو گیم پلی یه مقدار کم کاری کرده بود به طوری بازی تا اواخر بازی ، بازی خسته کننده میشد و چیز جدیدی برای بازیکن به ارمغان نمی آورد (مثلا باید هی بالای برجک ها می رفتیم که خیلی این کار تکرار شده بود) یعنی گیم پلیش به خوبی گرافیکش نبود. حالا نظر شما در مورد این بازی چیه؟

من به بعضی از بازی ها لقب به یاد ماندنی رو میدم.یعنی واقعا در ذهن ما نقش می بنده و گذر زمان اثر کمی بر جذابیت اون ها داره.بازی هایی از جمله:مافیا مکس پین سایبریا mgs3 god of war و چند مورد دیگه.
این بازی ها معمولا
داستان خوبی دارند
موسیقی خاطره انگیزی دارند
گیم پلی خاص حتی اگه ضعف های بارزی داشته باشه(مثل مافیا یا متال گیر3)
تو این نسل من بازی ای با چنین ویژگی هایی نکردم.(البته ps3 ندارم که متال 4 بزنم تو رگ:(()

امیدوارم از نظرات کارشناسیم لذت برده باشید.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من در مورد AC یه مقدار صحبت دارم: این بازی با این همه سر و صدا و تبلیغاتی که داشت به بازار اومد. گرافیک بازی که حرف نداشت (به نظر من بهترین گرافیک رو داره) ولی به نظرم تو گیم پلی یه مقدار کم کاری کرده بود به طوری بازی تا اواخر بازی ، بازی خسته کننده میشد و چیز جدیدی برای بازیکن به ارمغان نمی آورد (مثلا باید هی بالای برجک ها می رفتیم که خیلی این کار تکرار شده بود) یعنی گیم پلیش به خوبی گرافیکش نبود. حالا نظر شما در مورد این بازی چیه؟

بازی داستان قوی داره ( حالا کاری به جزئیات دقیق تاریخی بازی نداریم که درسته یا نه ) و داستان طوری تموم میشه که گیمر را مشتاق برای نسخه بعدی بازی میکنه ( که دوراندیشی بازیسازان را نشون میده )
در عین حال بازی گیم پلی جالبی داره تا وقتی که شما تمام قابلیت های الطیر را به دست میارید ولی خوب در مراحل آخر بازی روند بازی دچار تکرار میشه اما داستان بازی گیم پلی را پوشش میده ( که به این میگن هماهنگی بین اجزا بازی که نتیجه اون میشه یک بازی موفق )
این نکته را هم باید مد نظر داشت که AC یک بازی Open World هستش و قابلیت زیادی در بازی گنجونده شده که این هم میتونه خودش نکته جذابی باشه
بسته به اینه چطور بازی را ادامه بدین زمان بازی بین 8 تا 15 ساعت میشه ولی دیگه دلیلی برای از نو بازی کردن نمیمونه

من به بعضی از بازی ها لقب به یاد ماندنی رو میدم.یعنی واقعا در ذهن ما نقش می بنده و گذر زمان اثر کمی بر جذابیت اون ها داره.بازی هایی از جمله:مافیا مکس پین سایبریا mgs3 god of war و چند مورد دیگه.
این بازی ها معمولا
داستان خوبی دارند
موسیقی خاطره انگیزی دارند
گیم پلی خاص حتی اگه ضعف های بارزی داشته باشه(مثل مافیا یا متال گیر3)
تو این نسل من بازی ای با چنین ویژگی هایی نکردم.(البته ps3 ندارم که متال 4 بزنم تو رگ:(()

امیدوارم از نظرات کارشناسیک لذت برده باشید.:biggrin1:

من MGS4 اولین بازی از سری MGS بود که بازی میکردم
بدون تردید میتونم بگم یکی از عناوینی هست که تو ذهن من میمونه .( مخصوصا تم اول بازی با عنوان Old Snake )
بازی هایی از این قبیل داستانشون طوریه که گیمر را مشتاق به شماره بعدی بازی میکنن که این خودش یه مزیت بزرگ برای فروش نسخه های بعدی بازی هستش (ولی در صورتی که مثل max payne 2 خرابکاری نکنن :mad: )

من MGS4 اولین بازی از سری MGS بود که بازی میکردم
بدون تردید میتونم بگم یکی از عناوینی هست که تو ذهن من میمونه .( مخصوصا تم اول بازی با عنوان Old Snake )
بازی هایی از این قبیل داستانشون طوریه که گیمر را مشتاق به شماره بعدی بازی میکنن که این خودش یه مزیت بزرگ برای فروش نسخه های بعدی بازی هستش (ولی در صورتی که مثل max payne 2 خرابکاری نکنن :mad: )

نوید جان همینجاست که میگم گیمرها بر اساس سلیقه و خواسته های خودشون بازیها رو میسنجن . مثلا شما mgs4 رو به عنوان یه بازی خاطره انگیز تو ذهنتون تداعی خواهید کرد ولی من اصلا این نظر رو به این بازی ندارم چرا؟ چون بازی برای من یه محیط خاکستری بود با گرافیک خوب ولی نه در حد عالی مثل acc ، cod4 ،geow و چند بازی بزرگ دیگه . گیم پلی بازی که هوش مصنوعی ضربه بزرگی به اون زده بود بنظر من خیلی معمولی بود . اگه از نظر مخفی کاری بازی رو نگاه کنی بازیهای بهتری حتی در نسل قبل میشه پیدا کرد مثلا سری اسپلینتر سل که خیلی قویتر از این بازی بود . اگه از نظر اکشن و تاکتیک بررسی بشه که اصلا در حد بازیهای اکشن و تاکتیکال بزرگ نیست مثل سری graw . این بازی از این جهت بزرگ بود که همه چی رو در حد متعادل داشت و نه در حد عالی و این نکته ای هستش که شما به اون تاکید دارید دلیل گرفتن امتیازات بالا هم همین مسئله هستش که در تمام ابعاد خوب کار شدن و ضعف خاصی نداشتن ولی منی روکه عاشق سبک خاصی هستم راضی نمیکنه در مقابل شما که بازی ها رو از تمام جهات بررسی میکنی طرفدار این بازی میشی . اینجاست که یکی مثل من که طرفدار بازیهای تاکتیکالم بازیهای مثل سری graw یاسری rs:v رو ترجیح میدم و این بازیهاست که تو ذهنم میمونه و یا سبکهای دیگه که معمولا در یک یا چند زمینه در حد عالی ساخته شدن .

ببین مهدی جون به نکته خیلی قشنگی اشاره کردی سلیقه

سلیقه نقش مهمی تو دوست داشتن یک بازی ، عشق ورزیدن به یک بازی یا حتی ممکنه موجب تنفر از یک عنوان خاص بشه
شما از رنگ خاکستری تو یه بازی بدتون میاد و این مستقیم بر میگرده به سلایق شما . چیزی که تو ایران متاسفانه بین مردم جانیفتاده.
من از بازی X خوشم میاد .!!!!!
وای وای وای این چه بازی هستش ....
برو بابا مگه بچه ای که این بازی را میکنی ؟ ...
این متاسفانه حرفایی که همه ما روزانه میشنویم ( خارج از بحث ما بود . از بس دلم پر بود گفتم )
و اما نکته دیگه .
ببینین بازی موفق هستش که چند عامل خوب را با هم داشته باشه
1-داستان قوی و جذابی داشته باشه
2-گرافیکش در سطح بازیهای مطرح روز باشه (دقت کنید من نگفتم فراتر ار نسل ، گفتم روز )
3-صدا گذاری و موسیقی در خور داستان و گرافیک بازی داشته باشه
ممکنه من از تمام جهات بازی را بررسی کنم ولی تمام کسایی که بازی میکنی چه خواسته ، چه ناخواسته تمام عوامل بالا را مد نظر قرار میدن .
ولی مقدارش بستگی به سلایق شخص داره .
یکی از گرافیک بازی خوشش میاد و عاشق بازی میشه ولی یک نفر دیگه همین بازی را میخره و به علت سلیقه متفاوتش از بازی بدش میاد ( درست مثل نظر من وشما درباره MGS
4- و از همه مهمتر گیم پلی بازی به نحوی باشه که علاوه بر اینکه تمام موارد بالا را پشتیبانی میکنه باید حرف تازه ای هم برای گفتن داشته باشه lمثل GeOW-AC
پس ببینین درسته که به ظاهر این عوامل مهم نیست ولی وقتی در بطن کار وارد میشید میبینید که همه این عوامل با هم موجب موفقیت بازی و علاقه به اون میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or