سلام و تبریک سال نو به تک تک دوستان
با فروش 3 عدد بازی ps3 و یک کابل اُپتیکال و یک کابل HDMI در خدمتتون هستم
MGS4 ---------> ریجن 1 دیسک، دفترچه و قاب همگی در وضعیت سالم هستن قیمت 35000 تومان فروخته شد
GOW3 --------> ریجن 2 دیسک، دفترچه و قاب همگی در وضعیت سالم هستن قیمت 35000 تومان فروخته شد
RE5 GE -------> ریجن 2 دیسک، دفترچه و قاب همگی در وضعیت سالم هستن قیمت 30000 تومان فروخته شد
اگر کسی همه رو با هم بخره هزینه ارسالش با من
کابل اُپتیکال مارک DAIYO ساخت ژاپن برای انتقال صدای دالبی از کنسول ps3 به سیستم صوتی به قیمت 20000 تومن
کابل HDMI به متراژ 2 متر (رو قابش زده بوده سونی ولی خودش چیزی روش ننوشته ولی کیفیتش عالیه) قیمت 10000 فروخته شد
==========
اولویت به اون شخصیه که زودتر اقدام به خرید کنه
شهرستانی های عزیز توسط پست سفارشی بازی به دستشون میرسه (هزینه ارسال در صورت خرید تکی به عهده خریدار)
تهرانی ها و کرجی ها هم در صورت تمایل تو مترو باهاشون قرار میزارم حضوری خرید کنن
از طریق پ.خ، پروفایل، موبایل، sms و... با من در ارتباط باشید
با خریدار واقعی راه میام
با فروش 3 عدد بازی ps3 و یک کابل اُپتیکال و یک کابل HDMI در خدمتتون هستم
MGS4 ---------> ریجن 1 دیسک، دفترچه و قاب همگی در وضعیت سالم هستن قیمت 35000 تومان فروخته شد
GOW3 --------> ریجن 2 دیسک، دفترچه و قاب همگی در وضعیت سالم هستن قیمت 35000 تومان فروخته شد
RE5 GE -------> ریجن 2 دیسک، دفترچه و قاب همگی در وضعیت سالم هستن قیمت 30000 تومان فروخته شد
اگر کسی همه رو با هم بخره هزینه ارسالش با من
کابل اُپتیکال مارک DAIYO ساخت ژاپن برای انتقال صدای دالبی از کنسول ps3 به سیستم صوتی به قیمت 20000 تومن
کابل HDMI به متراژ 2 متر (رو قابش زده بوده سونی ولی خودش چیزی روش ننوشته ولی کیفیتش عالیه) قیمت 10000 فروخته شد
==========
اولویت به اون شخصیه که زودتر اقدام به خرید کنه
شهرستانی های عزیز توسط پست سفارشی بازی به دستشون میرسه (هزینه ارسال در صورت خرید تکی به عهده خریدار)
تهرانی ها و کرجی ها هم در صورت تمایل تو مترو باهاشون قرار میزارم حضوری خرید کنن
از طریق پ.خ، پروفایل، موبایل، sms و... با من در ارتباط باشید
با خریدار واقعی راه میام
اگر کسی همه وسایل (بازی + کابل ها) رو بخره علاوه بر هزینه ارسال به عهده من یه اشانتیون هم دریافت میکنه!
کابل HDMI رو فکر میکردم روش نزده سونی ولی الان که دقت کردم دیدم نوشته سونی (صرفا جهت اطلاع گفتم)
آخرین ویرایش: