با کدام انجین در سال 2011 بیشتر حال کردید؟؟؟

با کدام انجین در سال 2011 بیشتر حال کردید؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    48

majidred2011

< RED PHANTOM >
کاربر سایت
با کدام انجین بیشتر حال کردید؟؟؟

اینجا بگید با کدوم انجین حال کردید

frostbite 2:

Battl3field 3

need for speed the run

medal of honor: war fighter

Dead space 3

unreal engine:

batman arkham city

cry engine:

crysis series

wake engine:

Alan wake

Euphoria engine|rage engine:

grand theft auto iv & eflc

max payne 3

Naughty Dog Game Engine:

uncharted series

the last of us

آخرین ویرایش:
اقا یه چند تا پیشنهاد بدم ؟ :d

اول اینو بگم انجینی که GR Future Soldier باهاش ساخته میشه Frostbite 2 نیست اسمش YETI ـه از GR Advance Warfighter مورد استفاده قرار گرفته بعدشم GH FS که اصلا مال 2011 نیست :d

از اشکال گرفتن بگذریم شما نوشتی انجین های 2011 خوب طبعا انجین هایی که 2011 مورد استفاده قرار گرفته رو باید بنویسی مثلا RAGE Engine اصلا نیست تو لیست انجین های 2011 همینطور Wake Engine

یا CryEngine رو بکن CryEngine 3 و فقط اسم Crysis 2 رو بنویس

یا ND Engine فقط بنویسUncharted 3

یا مثلا لیست Unreal Engine 3 رو کامل تر کن مثلا اینارو اضافه کن

Gears of War 3

Bulletstorm

Mortal Kombat

Shadow Of the Damned

منظورم اینه که چهارچوب نظر سنجیت رو فقط در سال 2011 ببند

به نظرم اون دوتایی که گفتم رو حذف کن بجاش اینارو اضافه کن
Visceral Engine
Dead Space 2

Red Engine
The Witcher 2

Guerilla Engine (البته این اسم اصلیش نیست ولی چون اسم نداره دیگه چاره ای نیست)
Killzone 3

Team Bondi Engine (این انجین هم اسم نداره)
L.A.Noire

Turn 10 Engine (اینم اسم نداره)
Forza 4

Creation Engine
TES Skyrim

البته اینا همش پیشنهاد هرجور خودت صلاح میدونی

من خودم ND Engine رو انتخاب میکنم بعد Cry Engine 2

آخرین ویرایش:

اول اینو بگم انجینی که GR Future Soldier باهاش ساخته میشه Frostbite 2 نیست اسمش YETI ـه از GR Advance Warfighter مورد استفاده قرار گرفته بعدشم GH FS که اصلا مال 2011 نیست :d

از اشکال گرفتن بگذریم شما نوشتی انجین های 2011 خوب طبعا انجین هایی که 2011 مورد استفاده قرار گرفته رو باید بنویسی مثلا RAGE Engine اصلا نیست تو لیست انجین های 2011 همینطور Wake Engine

یا CryEngine رو بکن CryEngine 2 و فقط اسم Crysis 2 رو بنویس
.................
Cry Engine 2
بابا انجین باز:d
از اطلاعاتی که دادی استفاده کردم .خیلی خوب بود.
2 تا انجین هست که هیچ وقت فراموششون نمیکنم و به نطرم بهترینند.1.gta iv ریج انجین.2 دنیا farcry 2
دیگه به هیچ انجین دیگه ای تعصب ندارم ...حتی uncharted
فیریک توی یه بازی برام خیلی مهمه.(gta iv سوار یه ماشین که هستین با سرعت از ش بپرین بیرون بعد ببینین فیزیک چیه)
همینطور تغییر شرایط اب و هوا در فار کرای 2 یا همین gta فوق العادن.
به نطرم جای تعجب داره که gta iv ریج انجین خوب رای نیاوورد.بچه ها چی کار دارین میکنین؟:-/

آخرین ویرایش:

یا CryEngine رو بکن CryEngine 2 و فقط اسم Crysis 2 رو بنویس

یا ND Engine فقط بنویسUncharted 3

یا مثلا لیست Unreal Engine 3 رو کامل تر کن مثلا اینارو اضافه کن

Gears of War 3

Bulletstorm

Mortal Kombat

Shadow Of the Damned

منظورم اینه که چهارچوب نظر سنجیت رو فقط در سال 2011 ببند

به نظرم اون دوتایی که گفتم رو حذف کن بجاش اینارو اضافه کن
Visceral Engine
Dead Space 2

Red Engine
The Witcher 2

Guerilla Engine (البته این اسم اصلیش نیست ولی چون اسم نداره دیگه چاره ای نیست)
Killzone 3

Team Bondi Engine (این انجین هم اسم نداره)
L.A.Noire

Turn 10 Engine (اینم اسم نداره)
Forza 4

Creation Engine
TES Skyrim

البته اینا همش پیشنهاد هرجور خودت صلاح میدونی

من خودم ND Engine رو انتخاب میکنم بعد Cry Engine 2
بله ghost recon رو با medal of honor اشتباه گرفتم و قبل از این که پست شما رو بخونم خودم فهمیدم درستش کردم

در این مورد هم فقط چند تا مثال برای انجین ها آوردم ربطی نداره که مال 2011 هست یا سال دیگه
الان پست رو ویرایش میکنم 2011 رو پاک میکنم

---------- نوشته در 12:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

به نظر من frostbyte 2 خیلی بهتره.چون گرافیکی ترین بازیهای امسال مال frostbyte 2 بود
ولی بازم کرای انجین خیلی گرافیک وحشتناک تری نسبت به فروستبایت داشت توی کرایسیس2

بابا انجین باز:d
از اطلاعاتی که دادی استفاده کردم .خیلی خوب بود.
2 تا انجین هست که هیچ وقت فراموششون نمیکنم و به نطرم بهترینند.1.gta iv ریج انجین.2 دنیا farcry 2
دیگه به هیچ انجین دیگه ای تعصب ندارم ...حتی uncharted
فیریک توی یه بازی برام خیلی مهمه.(gta iv سوار یه ماشین که هستین با سرعت از ش بپرین بیرون بعد ببینین فیزیک چیه)
همینطور تغییر شرایط اب و هوا در فار کرای 2 یا همین gta فوق العادن.
به نطرم جای تعجب داره که gta iv ریج انجین خوب رای نیاوورد.بچه ها چی کار دارین میکنین؟:-/
قربونت:d

اره فیزیک GTA IV تو این نسل کم نظیره نگیم بی نظیره البته موتور فیزیک GTA IV و کلا بازی های *R اسمش Euphoria هست که البته اسمش رو دوستمون تو پست اول اورده و یه موتوره فیزیک داینامیک و فوق العاده طبیعیه و که تو RDR هم ازش استفاده کردن ولی تو GTA IV خیلی قوی تر ازش استفاده شد

البته خوده RAGE هم فوق العادست RDR با اون عظمت و با اون همه NPC و اون همه ابجکت و عظمت نقشَش و تکسچرینگ نسبتا قوی AA فوق العاده ای داشت یعنی من باورم نمیشد این همه جزییات تو 6 گیگ جا بشه واقعا *R موتوره تکی داره

البته خودمم یه سوتی دادم نوشتم (یا CryEngine رو بکن CryEngine 2 و فقط اسم Crysis 2 رو بنویس) بد سوتی بود ، درستش کردم
yahoo_4.gif

ولی از نظر پتانسیل به نظرم CryEngine 3 صدر جدوله البته تا امروز که هنوز UE4 رو ندیدیم
بله ghost recon رو با medal of honor اشتباه گرفتم و قبل از این که پست شما رو بخونم خودم فهمیدم درستش کردم

در این مورد هم فقط چند تا مثال برای انجین ها آوردم ربطی نداره که مال 2011 هست یا سال دیگه
الان پست رو ویرایش میکنم 2011 رو پاک میکنم
OK :d

آخرین ویرایش:
ولی بازم کرای انجین خیلی گرافیک وحشتناک تری نسبت به فروستبایت داشت توی کرایسیس2
به نظرم Frostbite 2 خیلی بهتر ظاهر شد
دوغ 3 با اون همه ضعف گرافیکش خیلی خوبه البته بازم جای کار داشت! یا The run با اینکه ماشین هاش خوب نبودن از لحاظ گرافیکی ولی مناظر و Map هاش و اون آفتابش!:دی حرف نداشت! باید عینک آفتابی بزنی موقع مسابقه :))
Frostbite 2 هم واسه این انتخاب کردم که در آینده قدرت اصلیش رو میبینم!
البته Naughty dog هم فوق العاده کار کرد اصلا شکی درش نیست

لطفا دیگه از این اسپم ها ندید و در مورد موضوع اصلی تاپیک حرف بزنید لطفا

فروستبایت 2 هم خیلی خوب بود اما من بخاطر اینکه خیلی انجین سنگینیه بهش رای ندادم ولی اگه بخوایم پارسال رو بسنجیم میبینیم فروستبایت بازی های بیشتر و مهم تری داره ولی بازم کرای انجین با یک کرایسیس 2 کولاک کرد

---------- نوشته در 05:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:39 PM ارسال شده بود ----------

من موضوع رو ویرایش کردم و 2011 رو حذف کردم اما بازم حذف نشده و بازم توی بخش مقایسه همون اسم هست دیگه نمیدونم
نظر سنجی رو هم نمیتونم تغیر بدم اسمشو:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or