با پیش خرید نسخه PS4 بازی Rise of the Tomb Raider نسخه قبلی این عنوان را هم دریافت کنید!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
عنوان خوش‌ساخت «Rise of the Tomb Raider» تا کمتر از چند ماه دیگر برای کنسول «PS4» منتشر خواهد شد. حال شرکت سونی امروز اعلام کرد، با پیش خرید این بازی، عنوان «Tomb Raider: Definitive Edition» را هم به صورت رایگان دریافت خواهید کرد. با ادامه خبر با سایت «بازی‌سنتر» همراه باشید.

zfb2_tombraiderheader1.jpg

امروز در بروز رسانی در سایت فروشگاه PlayStation محتویات نسخه «RotTR» برای کسانی که این بازی را پیش خرید کنند، مشخص شد. نسخه ریمستر عنوان تحسین‌شده «توم‌ریدر» که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد، به صورت رایگان به خریداران نسخه دیجیتالی RotTR داده خواهد شد. لازم به ذکر است که این عنوان تنها به کسانی که نسخه دیجیتالی بازی را از طریق «PSN» پیش خرید کنند، داده خواهد شد.
نسخه ریبوت اول توم‌ریدر در سال ۲۰۱۳ برای کنسول‌های نسل هفتمی و PC منتشر شد و از سایت بازی‌سنتر نمره «عالی» نه را دریافت کرد.

منبع

چیز عجیبی نیست. خیلی از بازی ها نسخه ی قبلیشون رو به عنوان Pre-Order Bonus میدن. نمونش بتمن Telltale که Wolf Among Us رو میده یا نسخه ی جدید South Park.

خوب اینجا SE داره این آفرهارو میده که فن های PS رو ترقیب به خرید بازی کنه. خصوصا به این علت که خیلی ها هنوز نتونستن بابت انحصاری کردن بازی، SE رو ببخشن. که میشه همون چون مادرتون بخرید!:دی و خوب شوخیه:دی من که تا بیاد میخرم و هرچی کانتنت بیشتر داشته باشه بیشتر خوشحال میشم. فقط ایکاش کلا این رو هم تو دیسک بازی میچپوندن به درد منم بخوره.

روز اول میخری ، روز دوم پلاتش میکنی
بیخود فیلم بازی نکن واسه ما :D
:D:D:D
من کلا از اون حرکت SE و CD خوشم نیومد نه اینکه روی PS نداد بلکه حتی روی PC هم عرضه نکرد چون بعد UC واقعا از ریبوت بازی روی PC لذت بردم در مقایسه با UC رای من مشخصه اما بازی لذت بخشی بود الان هم فقط دارم خودم قانع میکنم از خر شیطون بیام پایین دنبال بهونه بودم حتی وقتی یکی روی PC بازی بهم داد پاکش کردم در این حد اعصابم خورد بود زمان خودش اما الان مثل بچه خوب یک بازی میخرم هم شماره قبلی که لذت بردم بازی میکنم هم شماره جدید.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or