با شخصیت‌های عرضه نشده برای SFV آشنا شوید

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
27khgzrk1k56hhu4axxe.png

آخرین آپدیت «استریت فایتر ۵» دو شخصیت جدید «Ibuki» و «Balrog» را به این عنوان اضافه کرد، اما «کپکام» علاوه بر عرضه این دو شخصیت، در جدیدترین پست بلاگ خود از تعدادی از شخصیت‌های عرضه نشده «استریت فایتر ۵» نیز رونمایی کرده است. با ما در بازی‌سنتر همراه شوید.

در ادامه می‌توانید تصاویر هنری از این شخصیت‌ها همراه با نظر کارگردان این عنوان «تاکایوکی ناکایاما» پیرامون هر شخصیت را مشاهده کنید.

- یک استاد ادبی مبارز

files-news-bostuchar00-thumb%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.png

شما در مبارزه به هوش هم احتیاج دارید، نه فقط قدرت! او یک پیرمرد است که دائما با خودش غر غر می‌کند. هرچند در این بازی قلم قدرتمندتر از شمشیر نیست. بعدی!

- رییس جمهور مبارز

files-news-bostuchar01-thumb[7774403971f78956532d8dce277b9488].png

ایده این شخصیت در طول ساخت «استریت فایتر ۴» نیز مطرح شد. به نظر می‌آید «آکیمان» نیز ایده‌ای برای ساخت یک مبارز سیاستمدار داشته است.

- خوشگل دست و پا چلفتی

files-news-bostuchar02-thumb[7774403971f78956532d8dce277b9488].jpg

وقتی این خوشگل شروع به مبارزه می‌کند، به دلیل بی دست و پا بودنش لباس‌های او شروع به زخمی و پاره شدن می‌کنند. او برای مبارزه از وسایل استفاده می‌کند. ایده او وقتی که دنبال طراحی برای شخصیت «لاورا» بودیم مطرح شد. بعدی!

- خانم بابو

files-news-bostuchar04-thumb[7774403971f78956532d8dce277b9488].jpg

این ایده نیز هنگامی که به دنبال طراحی برای «لاورا» می‌گشتیم مطرح شد. او سختی‌های «لاورا» پس از به دنیا آمدنش را درک می‌کند. با وجود آنکه او یک اسم جدا هم برای خود داشت اما به نسخه نهایی نرسید، بعدی!

- مبارز فوتبالیست

files-news-bostuchar03-thumb[7774403971f78956532d8dce277b9488].jpg

نماینده مبارزان مرد برزیلی. شباهت بسیار زیادی به شخصیت «روبرتو» از سری «رایوال اسکولز» داشت، به همین دلیل در نسخه نهایی قرار نگرفت. در ضمن، شخصیت «روبرتو» یکی از شخصیت‌های مورد علاقه من بود.

- شاگرد گن

files-news-bostuchar05-thumb[7774403971f78956532d8dce277b9488].jpg

یک شخصیت تاریک. جوانی جاه طلب که سبک «Assassin’s Fist» شخصیت «گن» را یاد گرفته و میراث او را ادامه می دهد. «گن» در بستر بیماری قرار داشته و این شخصیت جوان تصمیم می‌گیرد تا «آکوما» یکی از رقیبان «گن» را شکست دهد. او به نسخه اصلی نرسید پس نگران نباشید «گن» کاملا زنده و سرحال است.

- معلم

files-news-bostuchar06-thumb[7774403971f78956532d8dce277b9488].jpg

یکی از ایده‌های که موقع بررسی ایده‌ برای شخصیت «فنگ» داشتیم. در آن زمان ما شخصیتی می‌خواستیم که از سلاح‌های تاریک و دستان سمی استفاده کند. او بین گزینه‌ها محبوبیت بالایی داشت اما به اندازه کافی شیطانی نبود برای همین حذف شد. بعدی!

- سرباز آزمایشی شادولو

files-news-bostuchar07-thumb[7774403971f78956532d8dce277b9488].jpg

طراحی که از سری «Aliens vs. Predator» الهام گیری کرده است. اگر از این جهت به او نگاه کنید، این سرباز «شادولو» شخصیت بسیار شادی دارد. اما بله، او به نسخه نهایی نرسید.
در هر حال، ما عاشق این هستیم که برای شخصیت‌های جدید ایده پیدا کنیم، پس لطفا منتظر دیدن ایده‌های ما برای شخصیت‌های جدیدی باشید.... که به نسخه نهایی نرسیدند.

«استریت فایتر ۵» هم اکنون برای PS4 و رایانه‌های شخصی قابل دسترسی است.

لینک منبع

اون دست و پا چلفتی رو حالا که تو استریت فایتر نیووردن میتونن بدن به Dead Or Alive, به بازیش هم بیشتر میاد!!:D
کِرلس سکچی چان (ورژن جاپونیش این بوده :D) همین الانش هم با یه کم دستکاری توی بازی هست (لاورا) :D

بچه ها این بازی کرکی هم هست یا نه؟
بعد تا کی قراره همینطور اپدیت بیاد؟ چون من دوست دارم صبر کنم همه اپدیتا بیان بعد بازی کنم

بعد تا کی قراره همینطور اپدیت بیاد؟

تا آخر نسل :D مثل SF IV :D

خخ عجب حرفی پس باید چندسال صبر کنم :))
حالا کرک شده همینو بگیرم؟

نمی دونم نسخه ی کامل از بازی میدن یا نه ولی اگر هم بدن باز همونم به روز میشه :دی کلاً SF کامیونیتی خیلی محکم و بزرگی داره و عین اکثر فایت ها نیست که یکی دوسال آپدیت بشه و بعد ولش کنن به امون خدا :دی معمولاً بازی تا عرضه ی نسخه ی بعد (که معمولاً نسل به نسل شماره عوض میکنه) دائم به روز میشه و آپدیت و محتوا بهش اضافه میشه :دی

در مورد کرک و اینا هم در جریان نیستم :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68
این پوشش و فن سرویس sf خیلی ضایع است خداییش

ای بابا :D

BlazBlue

Guilty Gear

King of Fighters

Tekken

Soul Calibur

MK

اینم که در رنگ بندی های مختلف موجوده دیگه :D

بازیایی مثل DOA و Skullgirls هم که نیاز به توضیح نداره :D
پ.ن: به هر کدوم شک داشتی مدل های 3D یا اسپرایت هاشون هم موجوده :D

ای بابا :D

BlazBlue

Guilty Gear

King of Fighters

Tekken

Soul Calibur

MK

اینم که در رنگ بندی های مختلف موجوده دیگه :D

بازیایی مثل DOA و Skullgirls هم که نیاز به توضیح نداره :D
پ.ن: به هر کدوم شک داشتی مدل های 3D یا اسپرایت هاشون هم موجوده :D

من الان گفتم بقیه بازیا فن سرویس ندارن ... ؟ کفتم اندام و فن سرویس کارکتر ها ضایع است ... یعنی چی اخه اون برامدگی ها کع دو برابر بقیه اندام کارکتره ... حالا خوبه این دست و پا جلفتیه اضافه نشد ... چون هیچ جای لباسش جر نخورده جز ....
ضمنا نفهمیدم کجای کارکتر های bb و تکن ضایع است ؟؟؟

من الان گفتم بقیه بازیا فن سرویس ندارن ... ؟ کفتم اندام و فن سرویس کارکتر ها ضایع است ... یعنی چی اخه اون برامدگی ها کع دو برابر بقیه اندام کارکتره ... حالا خوبه این دست و پا جلفتیه اضافه نشد ... چون هیچ جای لباسش جر نخورده جز ....
ضمنا نفهمیدم کجای کارکتر های bb و تکن ضایع است ؟؟؟
ظاهرا شما با آپشن OMG توی DoA 5 آشنا نیستین :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or