با خرید باندل Xbox One S سه ماه اشتراک طلایی Xbox Live دریافت کنید

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z163.jpg
کنسول Xbox One S، عضو جدید خانواده‌ی Xbox، اوایل ماه آگوست میلادی وارد بازار شد و توانست وضعیت مایکروسافت را در مقایسه با سونی بهبود دهد و برای مدتی فروش کنسول‌های Xbox One را به صدر جدول [فروش ماهیانه] بفرستد. تاکنون باندل‌های متفاوتی از این کنسول وارد بازار شده است و هم‌اکنون مایکروسافت در اقدامی، که تا دو روز دیگر پایان می‌یابد، به عرضه‌ی محتوایی بیشتر برای خریداران این باندل می‌پردازد.

بر طبق گزارشی که از سوی Xbox Wire منتشر شده، یک موقعیت ویژه برای کسانی که خواهان Xbox One S هستند ایجاد شده است؛ هر شخصی که اقدام به خرید یکی از باندل‌های کنسول Xbox One S تا روز شنبه 8 آبان ماه [29 اکتبر میلادی] کند، سه ماه اشتراک طلایی رایگان Xbox Live نیز دریافت می‌کند.

این بهترین فرصت برای کسانی‌ست که تاکنون اقدام به خرید این کنسول نکرده‌اند و به موجب آن برای سه ماه می‌توانند به صورت رایگان به انجام بازی‌های چندنفره‌ی آنلاین بپردازند و عناوین رایگان هر ماه را نیز دریافت کنند.

بر طبق گزارش مذکور، نه باندل از این کنسول برای خرید به این شکل در دسترس قرار دارد که شامل Gears of War 4 Limited Edition 2TB Bundle، Gears of War 4 1TB Bundle، Gears of War Special Edition 500GB Bundle، Minecraft Favorites 500GB Bundle، Battlefield 1 1TB Special Edition Bundle، Battlefield 1 500GB Bundle، Battlefield 1 Storm Grey Special Edition 500GB Bundle، FIFA 17 1TB Bundle، و FIFA 17 500GB Bundle می‌شود. از نظر فنی باید با خرید هر باندل این هدیه را دریافت کنید بنابراین با باندل Madden 17 یا Halo نیز این امر میسر است.

در کنار این هدیه، مایکروسافت اعلام کرده که هر کس تا روز جمعه 21 آبان ماه [11 نوامبر میلادی] اقدام به خرید کنسول Xbox One S یا Xbox One کند، یک کارت هدیه‌ی 20 دلاری برای خرید Gears of War 4 دریافت خواهد کرد.

منبع

۹تا باندل داره ولی تو همین ماه اکتبر هر وقت رفتم چارت پرفروش های آمازون و بقیه تا رده ۷۰-۸۰ هیچ خبری از کنسول های ماکرو نیست
پرفروش ترین کنسول با اختلاف ps4 pro بوده که مدت هاست تو ۲۰ تای اوله و مشخصه همه براش صبر کردن :D

• Like
Reactions: jhoobin
۹تا باندل داره ولی تو همین ماه اکتبر هر وقت رفتم چارت پرفروش های آمازون و بقیه تا رده ۷۰-۸۰ هیچ خبری از کنسول های ماکرو نیست
پرفروش ترین کنسول با اختلاف ps4 pro بوده که مدت هاست تو ۲۰ تای اوله و مشخصه همه براش صبر کردن :D
تو سپتامبر هم توی چارت آمازون وضعیت X1 به نسبت PS4 خیلی جالب نبود ولی حدود 50K بیشتر فروخت و در کل هم فروشش خیلی خوب بود :D الان هم عجیبه چرا تو چارت آمازون خبری از X1 نیست و طبق این چارت بخوایم حساب کنیم که 100K هم نباید توی اکتبر فروش داشته باشه که مشخصا همچین اتفاقی نمی افته :D البته کاری به PS4 Pro ندارم، منظورم اینه رتبه X1 توی آمازون یه مقدار عجیب به نظر میاد و باید تا اومدن آمار NPD صبر کرد.

آخرین ویرایش:
تو سپتامبر هم توی چارت آمازون وضعیت X1 به نسبت PS4 خیلی جالب نبود ولی حدود 50K بیشتر فروخت و در کل هم فروشش خیلی خوب بود :D الان هم عجیبه چرا تو چارت آمازون خبری از X1 نیست و طبق این چارت بخوایم حساب کنیم که 100K هم نباید توی اکتبر فروش داشته باشه که مشخصا همچین اتفاقی نمی افته :D البته کاری به PS4 Pro ندارم، منظورم اینه رتبه X1 توی آمازون یه مقدار عجیب به نظر میاد و باید تا اومدن آمار NPD صبر کرد.
اتفاقا تا اواسط سپتامبر کنسول های ماکرو رده های بهتری نسبت به ps4 داشتن :D فروشی هم که کرد منطقی بود.طبق همون فرمون بریم جلو به نظر میرسه اکتبر فروش وان کمتر از رقیب باشه که باید وایسیم برای npd تا ببینیم...

اتفاقا تا اواسط سپتامبر کنسول های ماکرو رده های بهتری نسبت به ps4 داشتن :D فروشی هم که کرد منطقی بود.طبق همون فرمون بریم جلو به نظر میرسه اکتبر فروش وان کمتر از رقیب باشه که باید وایسیم برای npd تا ببینیم...
مجموع چارت سپتامبر اینه:

#24 PS4 CoD Bundle
#30 X1 S Halo Bundle
#51 PS4 Slim Uncharted Bundle
#68 X1 S Madden Bundle
#73 PS4 Uncharted Bundle
#78 X1 S 2TB Bundle
#80 PS4 500G

طبق این چارت باید PS4 بیشتر میفروخت و برای اولین باره من می بینم چارت آمازون تو مشخص کردن برنده (!) داره اشتباه میکنه :دی با توجه به فروش خوب X1 تو چند ماه گذشته هم واقعا بعیده که فروش واقعیش با چارت فعلی آمازون قابل سنجش باشه.

#52 PS4 Slim Uncharted Bundle
#56 PS4 500G
#63 PS4 Uncharted Bundle
#80 X1 S Gears 2TB Bundle
#89 X1 S Madden Bundle
#98 X1 S Battlefield 1 Bundle

ممکنه PS4 این ماه بیشتر بفروشه و من بحثی ندارم، ولی اینکه اینقدر رتبه های X1 پایینه برای من عجیبه :دی حالا من چک نکردم شاید در طول این ماه باندل های اصلی X1 توی آمازون برای مدت طولانی موجود نبوده باشن. طبق این بخوایم حساب کنیم باید X1 نسبت به سپتامبر افت فروش زیادی داشته باشه که بعید به نظر میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or