با امکانات FIFA 11 بیشتر آشنا شویم

کدام بازی بهترین فوتبال این نسل از کنسول ها بوده است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

بعد از چند ماه از معرفی این نسخه از سری محبوب FIFA بار دیگر شاهد به نمایش درآمدن اطلاعات جدیدی از این شماره بوده ایم که در نمایش Gamescom 2010، توسط یک تریلر به تصویر کشیده شد. حال ما با استفاده از این تریلر و اطلاعاتی که در سطح اینترنت منتشر شده است پیش نمایشی دیگر برای شما قرار داده ایم که در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است. برای مطالعه آن می توانید بر روی عکس بالا کلیک کنید و یا در صفحه اصلی با استفاده از لینک موضوعات داغ به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

در این تاپیک یک هدف دیگر را نیز دنبال خواهیم کرد. از تمامی شما که به این تاپیک سر می زنید و علاقه مند به فوتبال هستید می خواهیم یک نظرسنجی به عمل آوریم و به فوتبالی که در این نسل به آن علاقمند بوده اید و هستید رای بدهید. گزینه ها کاملا مشخص است و یکی از آن ها مربوط به سری PES و دیگری مربوط به سری FIFA است.

در پایان هم از تمامی دوستان خواهش می کنم که در داخل این تاپیک هیچگونه بحث مقایسه ای انجام نشود و تنها اگر نظری در مورد FIFA دارید بیان کنید زیرا اگر پست های بی ربطی دیده شود با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد و در صورت استمرار این کار توسط بقیه کاربران همه پست ها پاک خواهد شد و تاپیک قفل می شود. پس تنها رای خود را بدهید. این مژده را به تمامی دوستاران PES نیز میدهم که به زودی پیش نمایش بازی محبوب آن ها را نیز قرار خواهم داد.

با تشکر از احترامی که به خود و دیگران میگذارید

برهان جان اول ممنون بابت پيش نمايش عاليي كه نوشتى.دوم اين Real Cpu AI به نظرم خيلي جالب باشه و مشكلي كه من با فوتبال دارم(بعد از مدتى تكرارى ميشه)رو برطرف كنه.
اميدوارم چهره بازيكنانم قشنگ شبيه سازى شه.

• Like
Reactions: Fëanor
تو فیفا 11 یه سری باگ دیدم که نا امیدم کرد
1 دروازه بان بازم چرت گل میخورد
2 pieqe مصدوم شد زیرش نوشت david villa
اینا رو تو gamescom دیدم demo version
منظورت از دمو همون تریلره دیگه نه؟!!
واقعا چه مصیبت بزرگی بر سر فیفا اومده که تو تریلر باگ وجود داشته...!
البته خوبه ها کلا میخندونید با کامنتهاتون ادمو:d
اگر بخوایم مثل شما بشینیم تو پرو دقیق بشیم وایراد بگیریم رسما چیزی ازش باقی نمیمونه ...لول!

دقیقا تو کدوم قسمت اینارو دیدی ؟ !
باشه تا فردا بت میرسونم در مورد اون هم تو فیفا 10 ندیدم ولی تو ورلد کاپ چرا اونم به چه صورت مسخره ای روبینیو رو تکل زدم مصدوم شد زیرش نوشت fernando tores رفتیم تو بازی دیدیم روبینیو سالمه تورس مصدوم شده البته تو ورلد کاپ دیدیم اینو یه باگ دیگه هم داشت که بازیکن ها کامل نمیومدن تو زمین مثلا 4 نفر از spain میومدن 11 نفر از brasil
به ما هم برسون !

گفتی اینارو تو 11 دیدم چه ربطی به World Cup و 10 داره ؟ !

آخرین ویرایش:
امکانش هست که لینک این demo version رو به من هم بدین؟ چون تو سایت GT هم تا همین 2
2-3 ساعت پیش چیزی ثبت نشده و بود و من چیزی ندیدم. چون برای قضاوت در مورد نحوه گل خوردن دروازبان ها به این تریلر احتیاج هست. شما هر لینکی که دارید بدین چون من می تونم بازش کنم.
در مورد مصدوم شدن هم اگه منظورتون Pique هست که دفاع وسط بارسا گاهی اوقات این مشکلات تو دمو و بتای بازی ها پیش میاد اما تا حالا تو نسخه اصلی به شخصه کسی رو نمیشناسم که همچین اتفاقی رو دیده باشه.

pes رو که به عنوان فوتبال اصلا قبول ندارم

می تونم بپرسم شما چه فوتبالی بازی می کنید؟

آخرین ویرایش:
منظورت از دمو همون تریلره دیگه نه؟!!
واقعا چه مصیبت بزرگی بر سر فیفا اومده که تو تریلر باگ وجود داشته...!
البته خوبه ها کلا میخندونید با کامنتهاتون ادمو:d
اگر بخوایم مثل شما بشینیم تو پرو دقیق بشیم وایراد بگیریم رسما چیزی ازش باقی نمیمونه ...لول!
pes رو که به عنوان فوتبال اصلا قبول ندارم

امکانش هست که لینک این demo version رو به من هم بدین؟ چون تو سایت GT هم تا همین 2
2-3 ساعت پیش چیزی ثبت نشده و بود و من چیزی ندیدم. چون برای قضاوت در مورد نحوه گل خوردن دروازبان ها به این تریلر احتیاج هست. شما هر لینکی که دارید بدین چون من می تونم بازش کنم.
در مورد مصدوم شدن هم اگه منظورتون Pique هست که دفاع وسط بارسا گاهی اوقات این مشکلات تو دمو و بتای بازی ها پیش میاد اما تا حالا تو نسخه اصلی به شخصه کسی رو نمیشناسم که همچین اتفاقی رو دیده باشه.
باشه تا فردا بت میرسونم در مورد اون هم تو فیفا 10 ندیدم ولی تو ورلد کاپ چرا اونم به چه صورت مسخره ای روبینیو رو تکل زدم مصدوم شد زیرش نوشت fernando tores رفتیم تو بازی دیدیم روبینیو سالمه تورس مصدوم شده البته تو ورلد کاپ دیدیم اینو یه باگ دیگه هم داشت که بازیکن ها کامل نمیومدن تو زمین مثلا 4 نفر از spain میومدن 11 نفر از brasil

منتظرم.

توی WC ممکنه قسمت اول رو دیده باشید ولی امکان نداره مشکل دوم رو به این شکل مشاهده کرده باشید چون FIFA دارای قانون کمبود بازیکن و 3-0 کردن بازی هست. ممکنه باگ به این شکل بوده باشه که 9 نفر از یک تیم و 11 نفر از تیم دیگه باشه ولی امکان نداره 4 به 11 باشه چون یک چیز غیر معقول هست.

پ.ن: اگه میشه از این به بعد با فاصله کم پست ندیدن و مثل پست قبلی من، پست خودتون رو ویرایش کنید. ممنون

باشه تا فردا بت میرسونم
دوست عزیز همچنان منتظر هستم و فکر کنم بقیه دوستان هم منتظر باشند. راستی به این سوال پایینی من هم جواب ندادی. میشه بگی؟

می تونم بپرسم شما چه فوتبالی بازی می کنید؟

59 به 9=))
البته خیلی خنده دار نیست دوست عزیز چون اکثر بازی هایی که هر سال روانه بازار میشند دچار فراز و نشیب میشند. اگه این نظرسنجی رو برای نسل قبل یعنی زمان PS2 میزدیم رای ها تا حدودی متفاوت میشد;)

باشه تا فردا بت میرسونم
شاید این جمعه بیاید شاید !!!
احتمال میدم EA فقط به شخص ایشون ارسال کرده باشه :دی
برهان جان عالی بود نمیدونم چرا تو صفحه پیش نمایشت نتونستم کامنت بزارم . خسته نباشی
البته خیلی خنده دار نیست دوست عزیز چون اکثر بازی هایی که هر سال روانه بازار میشند دچار فراز و نشیب میشند. اگه این نظرسنجی رو برای نسل قبل یعنی زمان PS2 میزدیم رای ها تا حدودی متفاوت میشد
درسته برهان جان . ولی واسه ما الان مهمه . این نسل مهمه . نه نسل پیش . هرچند احتمال اینکه امسال نتیجه عکس نظرسنجی هم بشه هست . هیچ کدوممون هم بدمون نمیاد PES قوی ظاهر بشه . چون اینجوری به نفع Gamer هستش . رقابت بیشتر بین دو شرکت . باعث بالا رفتن کیفیت محصولاتشون میشه

آخرین ویرایش:
شاید این جمعه بیاید شاید !!!
احتمال میدم EA فقط به شخص ایشون ارسال کرده باشه :دی
برهان جان عالی بود نمیدونم چرا تو صفحه پیش نمایشت نتونستم کامنت بزارم . خسته نباشی

درسته برهان جان . ولی واسه ما الان مهمه . این نسل مهمه . نه نسل پیش . هرچند احتمال اینکه امسال نتیجه عکس نظرسنجی هم بشه هست . هیچ کدوممون هم بدمون نمیاد PES قوی ظاهر بشه . چون اینجوری به نفع Gamer هستش . رقابت بیشتر بین دو شرکت . باعث بالا رفتن کیفیت محصولاتشون میشه
در مورد پاراگراف اول نمی دونم چی بگم فکر کنم مثل کد بتای PES شده:d در مورد ارسال کامنت هم نمی دونم مشکل از کجا بوده.

دقیقا من همین رو میگم الان مهم هست ولی نباید چیزی رو زیر سوال ببریم یا به تمسخر بگیریم. PES هم برای خودش طرفدارانی داره و یک بزرگی داشته که تو این نسل از دست دادش. البته با چیزی که من از PES دیدم به گذشته نزدیک شده اما مشکلات گذشته رو برطرف نکرده. هنوز هم می تونی یک تنه 5-6 نفر رو دریبل بزنی و این چیزی که خودشون نشون دادن و من از خودم نمیگم.

البته خیلی خنده دار نیست دوست عزیز چون اکثر بازی هایی که هر سال روانه بازار میشند دچار فراز و نشیب میشند. اگه این نظرسنجی رو برای نسل قبل یعنی زمان PS2 میزدیم رای ها تا حدودی متفاوت میشد;)

از تا حدودی یه خورده بیشتر :دی
فیفای ps2 واقعا چرته
من به هرکی می گفتم فیفا نا خود آگاه ذهنش می رفت به سمت فیفای ps2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or