با آساهی تاچیبانا از Akiba's Beat بیشتر آشنا شوید

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
97VgJ.jpg

«Acquire» ویدیوی برای معرفی «آساهی تاچیبانا» شخصیت اصلی عنوان «آکیباز بیت» منتشر کرده است که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم. با ما در بازی‌سنتر همراه شوید.

«آساهی» جوانی ۱۹ ساله است که برای ادامه تحصیل به «توکیو» آمده اما پس از مدتی ترک تحصیل کرده و به عنوان یک «NEET» (به افرادی گفته می‌شود که از سیستم تحصیلی خارج شده ولی سر کار نیز نبوده است) در «آکیهابارا» زندگی می‌کند. هرچند، یک روز او با «توهمی فاسد» روبرو می‌شود.

در ویدیو منتشر شده از این شخصیت، «آساهی» فردی تنبل، بیکار ولی صادق به نظر می‌آید. اولین جمله او در این ویدیو «من نمی‌خواهم کار کنم، و من هیچوقت نمیخواهم کار کنم» است، پس می‌توانید حدس بزنید که او چه نوع شخصیتی دارد. او می‌گوید که امیدی به آینده نداشته، ولی او نیز دوست ندارد که بمیرد.

«آساهی» شخصیتی ناامید و تنبل است و هیچ شرمی نسبت به وضعیت خود احساس نکرده و بارها به عنوان یک آدم «NEET» از خود یاد می‌کند، ولی در عین حال او آدمی صادق بوده و می‌خواهد که راز اتفاقاتی که در «آکیهابارا» در جریان هستند را برملا کند.

«آکیباز بیت» قرار است پاییز امسال در ژاپن و زمستان پیش رو در آمریکای شمالی، برای پلتفرم‌های PS4 و PS Vita منتشر شود.

لینک منبع

ایکاش PS4 هک میشد میتونستم از دم اینارو پایریت کنم!:D الان فقط میبینم دارن دونه دونه معرفی میشن ولی گیر من نمیاد حرص میخورم!:D
PlayStation Store :دی

اینقدر تخفیف میخورن که راحت میتونی بیشترشون رو بگیری :دی

اكانت هكي بگير ٥٠ اوشگول ميدي ٢٠ تا بازي اينجور بزن به بدن :D

چیه قضیه این؟:دی اصلا در جریانش نیستم!:دی

PlayStation Store :D

اینقدر تخفیف میخورن که راحت میتونی بیشترشون رو بگیری :D

بیشتر دوست داشتم هک بشه مفتِ مفت بزنیم!:دی چون وقتی پول میدی سخت گیر میشی اما مفت گیرت میاد هرچی بزارن جلوت میگی به به!:دی

• Like
Reactions: IMANOKA
ایکاش PS4 هک میشد میتونستم از دم اینارو پایریت کنم!:D الان فقط میبینم دارن دونه دونه معرفی میشن ولی گیر من نمیاد حرص میخورم!:D
همین یه ماه پیش تخفیف خورده بود ۹ دلار ...
خدا رو شکر کن پولین .. وگرنه بدبخت بودیم ... یعنی خانمان سوزن .. یه بازی رو بخوای تموم کنی ۱۰۰ ساعت باید وقت بزاری

• Like
Reactions: Cloud Strife
اين
چیه قضیه این؟:D اصلا در جریانش نیستم!:D

بیشتر دوست داشتم هک بشه مفتِ مفت بزنیم!:D چون وقتی پول میدی سخت گیر میشی اما مفت گیرت میاد هرچی بزارن جلوت میگی به به!:D
اينجا نميشه توضيح داد خلاف قوانينه، اما خيلي چيز خوب و دوست داشتني هست :D
از كپي خور شدن به نظر من به صرفه تره ريسكع بن دستگاه ، بريك شدن، نشه انلاين بازي كرد رو هم نداره راحتتتتتتت لذت ميشه برد

• Like
Reactions: Cloud Strife
همین یه ماه پیش تخفیف خورده بود ۹ دلار ...
خدا رو شکر کن پولین .. وگرنه بدبخت بودیم ... یعنی خانمان سوزن .. یه بازی رو بخوای تموم کنی ۱۰۰ ساعت باید وقت بزاری

البته اینم حرفیه. من الان بزور وقت بازی کردن پیدا میکنم! بخوای JRPG پشت سر هم بازی کنی باید فول بیکار باشی!:دی

• Like
Reactions: vaan 2 and KingAmir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or