باکس شات Resistance 2: Rise of Man...!!!

rezaigi2004

کاربر سایت
فقط

It looks good, but is it real or just the work of a fan with good photoshop skills?

resistance2cover.jpg

رضا جان در مورد عرضه شدن بازی حرفی زده نشده .

- بازی November 2008 منتشر خواهد شد.
- بازی ار ابتدا به چند صورت آغاز و به چند صورت به پایان خواهد رسید.
- مقر برگذاری اصلی بازی United States میباشد. (San Francisco و Chicago)
- این بازی به صورت 3 قسمتی خواهد بود و شماره 3 نیز خواهد داشت.
- در بخش Campaign سه وسیله حمل و نقل جدید برای شروع بازی وجو دارد.

Boxshot خیلی ضایع تشریف داره و همچنین Fake میباشد! :biggrin1:
اون دو تصویر پشت باکس رو ببینید،هر دو ماله قسمت اوله...

FAKE که هست اما سمت راستیش خوب در اومده . یه چیزی به عکس سمت چپ عکس سمت راستش توجه کن من این موجودو ندیدم ( همون که بالای کله شخص اول بازیه قشنگ بالای کله ) شاید من یادم نیست . شکلش عین یه سگی یه چیزی هست .

Boxshot خیلی ضایع تشریف داره و همچنین Fake میباشد! :biggrin1:
اون دو تصویر پشت باکس رو ببینید،هر دو ماله قسمت اوله...

boxshot هم خیلی عالیه :love: واقعا دمش گرم ، عجب بازی هستش :love: یک سال دیگه باید

وایسیم:eek: ولی از اون بازیهای توپ میشه ها (مثل نسخه اولش:love:)

من نسخه اولیه رو بیشتر از چند دقیقه نتونستم بازی کنم ولی خیلی توپ بود...امیدوارم شماره 2 هم خوب باشه..;)

یک سال دیگه باید

وایسیم:eek:
حالا شما سر پا صبر نکن بشین :biggrin1:

اینکه باکس شات Fake هست که توش شکی نیست ولی ...
ولی با اسم بازی خیلی حال می کنم.قبلی Fall of man بود حالا این یکی rise of man (نقطه مقابل قبلی (شاید داستانش یه چیزی تو مایه های Kill zone II باشه البته این فقط یه حدس هست.)) قسمت سومش چی میشه؟!

به هر حال بازی جالبی باید بشه.دیگه از insomniac کمتر از این هم که انتظار نداریم.!!

boxshot هم خیلی عالیه :love: واقعا دمش گرم ، عجب بازی هستش :love: یک سال دیگه باید

وایسیم:eek: ولی از اون بازیهای توپ میشه ها (مثل نسخه اولش:love:)

شماره اول هم كه واقعا عالي بود :-"خونه دوستم داشتم بازي ميكردم تير زدم به شيشه شيشه نشكست:laughing::laughing::laughing::laughing::p:p:p

شماره اول هم كه واقعا عالي بود :-"خونه دوستم داشتم بازي ميكردم تير زدم به شيشه شيشه نشكست:laughing::laughing::laughing::laughing: :p:p:p
توی Doom III هم که زمان خودش بالاترین گرافیک تاریخ رو داشت 90% شیشه ها نمیشکست ! خوبی و بدی بازی رو این چیزها نمیسازه.

شماره اول هم كه واقعا عالي بود :-"خونه دوستم داشتم بازي ميكردم تير زدم به شيشه شيشه نشكست:laughing::laughing::laughing::laughing::p:p:p

کی گفته شیشه ها نمیشکنه ؟!!! من سه بار بازی و تموم کردم ، یادم نمیاد شیشه ای نشکسته باشه !!! حالا شاید با اولین ضربه نشکنه ولی با ضربه دوم یا سوم میشکنه ...

ولی با ضربه دوم یا سوم میشکنه ...
چهارم پنجم ششم :biggrin1:
قرار بوده شیشه باشه ها...:-"اگه ضد گلوله باشه قضیش جداست،ولی اینم نمیشکنه!(همینجوری یه گیر سه پیچی بود به این بازی)

:confused::confused: من که تمومش کردم ، ولی شیشه ها یادم نیست ، ولی شیشه باید بشکنه:laughing: نشکست بیا

پیش خودم میشکونمش:biggrin1:(فکر کنم شیشه ها راحت میشکست ولی یادم نیست:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or