Mehdi Cage Valar Morghulis کاربر سایت Oct 25, 2013 #1 دیروز سونی باندل NHL14 رو برای PS3 معرفی کرد .البته این باندل فقط در کانادا ریلیز میشه. این باندل شامل موارد زیر میشه: an Azurite Blue 250GB system matching blue DualShock 3 controller a copy of NHL 14 این باندل در اواسط ماه نوامبر وارد بازار کانادا میشه. منبع
دیروز سونی باندل NHL14 رو برای PS3 معرفی کرد .البته این باندل فقط در کانادا ریلیز میشه. این باندل شامل موارد زیر میشه: an Azurite Blue 250GB system matching blue DualShock 3 controller a copy of NHL 14 این باندل در اواسط ماه نوامبر وارد بازار کانادا میشه. منبع
tarik کاربر سایت Oct 25, 2013 #2 دیگه خدا حافظ عزیزم من که یه 40 گیگ خریدم تازه کاپوت داره اصل JAPON خدایی یه کله تا الان برام کار کرده دیگه باید بازنشستش کنم خدا بخواد نسل جدیدو استارت بزنیم با PS4 & کیلزون
دیگه خدا حافظ عزیزم من که یه 40 گیگ خریدم تازه کاپوت داره اصل JAPON خدایی یه کله تا الان برام کار کرده دیگه باید بازنشستش کنم خدا بخواد نسل جدیدو استارت بزنیم با PS4 & کیلزون
Mehdi Cage Valar Morghulis کاربر سایت Oct 25, 2013 #4 نوشته شده توسط GOW III: با وجود باندل gtaکسی هم اینو میخره؟ بیشتر... واسه همین فقط تو کانادا ریلیز میشه دیگه.
نوشته شده توسط GOW III: با وجود باندل gtaکسی هم اینو میخره؟ بیشتر... واسه همین فقط تو کانادا ریلیز میشه دیگه.
r0ss0neri کاربر سایت Oct 25, 2013 #7 نوشته شده توسط Breaking Down: سواله من اینه کی حاضر میشه این باندلو بخره بیشتر... درک رابطه ی NHL و کانادا خیلی سخته ؟!
نوشته شده توسط Breaking Down: سواله من اینه کی حاضر میشه این باندلو بخره بیشتر... درک رابطه ی NHL و کانادا خیلی سخته ؟!
UFOPower کاربر سایت Oct 25, 2013 #9 نوشته شده توسط GOW III: با وجود باندل gtaکسی هم اینو میخره؟ بیشتر... اتفاقا تو کانادا براش غش و ضعف میرن! محبوب ترین ورزش کاناداست....
نوشته شده توسط GOW III: با وجود باندل gtaکسی هم اینو میخره؟ بیشتر... اتفاقا تو کانادا براش غش و ضعف میرن! محبوب ترین ورزش کاناداست....