باندل گیرز آو وار (XBOX)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ORTEZA\/\/

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
سلام همونطور که معلومه یک دستگاه باندل گیرز هست که بفروش میرسه دلیلم اینکه دیگه وقت بازی کردن ندارم در حد تیم ملی :d
چند تا بازیم دارم که XGD3 هسن وبرنر مکس که دونه ای 5000 تومن میشه . اون دو تایی که قاباش برعکسه یکیش کاترین یکیش آسورا وارس
در ضمن با آک هیچ فرقی نداره فکر کن داری آک میخری ، با ه م فروخته میشود یعنی کنسول با بازیها :)
بسم الله اسپم گزارش میشه در حد لالیگا:d
راستی فقط تهرانیها پی ام بدن
راجب قیمت نظر ندید:d:|>:d<
بخرید قیمتا داره میره بالاترااااا از ما گفتن بود
قیمت : 800 تومان زیرش قیمت ندید . بازیهارم میدم یه 22 تایی هست.
فوری فوتی به اولین نفری که 800 بخواد بی معطلی میدم بره .
:d:d
کنسول فروخته شد به دوست خوبم Real Madrid 9

آخرین ویرایش:
مرتضي اين همن باندله معروفه اره؟يادمه اون موقع ميخواستم با ps3تعويض كنم گفتي دارم اون موقع زده بودي 600 اينا هنوزم همون قدر ميدي ميخواما:d

مرتضي اين همن باندله معروفه اره؟يادمه اون موقع ميخواستم با ps3تعويض كنم گفتي دارم اون موقع زده بودي 600 اينا هنوزم همون قدر ميدي ميخواما:d
سلام نوکرم نمیتونم اون قیمت بدم الان آکش 1 تومنه .قیمتا تغییر میکنه دیگه تقصیر ما نیست.خداییش انقدر کنسولم تمیزه میگم انگار آک میخری .بالاتر خواستی در خدمتم

پ.خ دادم مرتضی جان ممنون میشم جواب بدین همونجور که گفتم عجله دارم چون دلیلشم گفتم دیگه . منتظر جوابتونم تشکر .

با اجازه مرتضی عزیز منو مرتضی جان به توافق قیمت رسیدیم و فقط من غروب تماس میگیرم و قرار نهایی فردارو میزارم با مرتضی عزیز . میتونن خودشونن تایید کنن حرفامو .

با اجازه مرتضی عزیز منو مرتضی جان به توافق قیمت رسیدیم و فقط من غروب تماس میگیرم و قرار نهایی فردارو میزارم با مرتضی عزیز . میتونن خودشونن تایید کنن حرفامو .

آقا حرفاتون تایید میشه ;):d

متاسفانه به توافق نرسیدیم ، کسی خواست در خدمت هستم .

---------- نوشته در 04:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 PM ارسال شده بود ----------

:arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu:

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or