باندل ویژه Square Enix با بیش از 50 بازی معرفی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی شرکت Square Enix باندل ویژه‌ای را برای کاربران استیم معرفی کرده که حاوی بیش از 50 بازی مختلف است.

-Square-Enix.jpg

برای بسیاری از ما که مجبور هستیم با شرایط فعلی در خانه بمانیم، این روزها زمان خوبیست تا سری به بازی‌های قدیمی‌تر بزنیم و یاد و خاطره‌ای زنده کنیم. اگر می‌خواهید به بیش از 50 بازی مختلف اسکوئر اینکس که شامل نسخه‌های مختلفی از مجموعه‌هایی مانند تومب ریدر، جاست کاز، هیتمن و لایف ایز استرنج می‌شوند دسترسی داشته‌باشید، می‌توانید این باندل را تا تاریخ 11 مِی خریداری کنید.

این باندل ویژه Square Enix Eidos Anthology نام دارد و با قیمت 39ِ.24 دلار بر روی استیم به فروش می‌رسد. جالب است بدانید که اگر بخواهید بازی‌های موجود در باندل را به‌صورت جداگانه خریداری کنید، چیزی حدود 750 دلار هزینه برای شما هزینه خواهد برد. اسکوئر اینکس همچنین اعلام کرده که قصد دارد تمام سود حاصل از فروش این باندل را به بنگاه‌های خیریه‌ای در شمال آمریکا و اروپا اهدا کند.

البته اسکوئر اینکس تنها شرکتی نیست که در کمپین “در خانه بمانید و بازی کنید” شرکت می‌کند. بسیاری از کمپانی‌های بزرگ و کوچک می‌کوشند تا در حد توان، با رایگان کردن و تخفیف زدن بازی‌های خود در فاصله‌گذاری اجتماعی و جلوگیری از شیوع کووید-19 نقش داشته‌باشند.

Continue reading...

باندل خوبیه.بازیهای داغون و پورتای بد بازیهای قدیمی هم توش هست ولی به نظرم هر کسی توش 7-8 تا بازی مطابق سلیقش پیدا میکنه.اون بازیهایی هم که قبلا دارید رو از قیمتش کم میکنه.

همین باندل تو ارژانتین 14 دلاره..... بنظرتون ارزش خرید داره؟ بنظر من که نه!
البته برای کسی که بخواد سیاهی لشکر تو اکانتش بزنه خیلی خوبه....
قیمتش تو آرژانتین کمتر از 8 دلاره.اگه dlc هارو هم حساب نکنیم هربازی دوهزار و پونصد تومن هم نمیشه:D

چرا واسه ps و xbox نمیدن؟
یعنی سود استیم بیشتر از بازار کنسول هاست؟!
اینجا که سود مطرح نیست چون همونطور که تو خبر نوشته تمام پول صرف خیریه میشه و اینکه باندلهای پابلیشرا معمولا تمرکزشون روی کاتالوگ بازیهای قدیمیشونه که اونا هم روی کنسولا در دسترس نیستن.تو این باندل هم نسخه های آخر توم ریدر و جاست کاز نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ludens
نسخه اول legacy of kain رو استیم نیست.
رفتم ببینم میتونم برای ویتا بخرم، دیدم قیمت زده ۵یورو!!؟
آخه چرا؟
بازی مال دهه ۹۰ میلادی اونم رو پلتفرم مرده PS1، چرا باید اینقدر گرون باشه؟
============
الان دیدم تو استیم (ریجن استاندارد) هم نسخه های بعدیش 7 دلار :|.
باز خوبه رو استیم میشه از ریجن های دَهک پائین استفاده کرد.

آخرین ویرایش:
همین باندل تو ارژانتین 14 دلاره..... بنظرتون ارزش خرید داره؟ بنظر من که نه!
البته برای کسی که بخواد سیاهی لشکر تو اکانتش بزنه خیلی خوبه....
برا کسی که نسخه های بعد ریبوت توم ریدر و همچنین deus ex و kane and lynch و thief رو نداره قطعا باندل ازشمندی هست و اتفاقا کاملا می ارزه به نظرم...

• Like
Reactions: Kiarash_united7
متاسفانه یه سری چیت و Booster هم توی پک هست اگه میخاید Tomb Raider 2013 رو شروع کنید حتما اونارو آنیستال کنید که به تجربتون آسیب نزنه.

چیت‌های Thief:

این چیت‌ها تو نسخه‌ی کامل یا Deluxe بازیا موجود نیستن و فقط بصورت جدا قابل خریدن و توی این پک هم قرار گرفتن.

نسخه اول legacy of kain رو استیم نیست.
رفتم ببینم میتونم برای ویتا بخرم، دیدم قیمت زده ۵یورو!!؟
آخه چرا؟
بازی مال دهه ۹۰ میلادی اونم رو پلتفرم مرده PS1، چرا باید اینقدر گرون باشه؟
============
الان دیدم تو استیم (ریجن استاندارد) هم نسخه های بعدیش 7 دلار :|.
باز خوبه رو استیم میشه از ریجن های دَهک پائین استفاده کرد.

با شبیه ساز اجراش کن دیگه نسخه گاگ یا کرک شده بخر بازی کن یکم روی 10 اذیت داره اما من اجراش کردم بالاخره
Legacy of Kain: Soul Reaver on GOG.com

اگرم اصل جمع کنی دیگه 5 دلار نباید برات پولی باشه.

با شبیه ساز اجراش کن دیگه نسخه گاگ یا کرک شده بخر بازی کن یکم روی 10 اذیت داره اما من اجراش کردم بالاخره
Legacy of Kain: Soul Reaver on GOG.com

اگرم اصل جمع کنی دیگه 5 دلار نباید برات پولی باشه.
همه نسخه هارو زمان خودشون بازی کردم اونم چندبار ولی خب کرکی، گزینه دیگه ای نبود.
حالا میخواستم همرو یکجا داشته باشم (اون هم زیر چتر سرورمون استیم)، ولی...
بابا کل پکیج خریدم کمتر از 6دلار، البته یکسری از بازیهارو داشتم، بعد بیام برای نسخه اول LOK حدود 7-6 دلار پول بدم؟
عمر بازی بیشتر از خیلی کاربرهائی که دارن تاپیک میبینن :D
این اگه اسمش ظلم نیست پس چیه؟
============
اونی که رو GOG لینک دادی Legacy of Kain: Soul Reaver هست که رو استیم هم در دسترسِ.
نسخه اول Blood Omen: Legacy of Kain بود که الان فقط رو استور PSn جهت خرید در دسترس هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: s.1 and Ali_Reza
همه نسخه هارو زمان خودشون بازی کردم اونم چندبار ولی خب کرکی، گزینه دیگه ای نبود.
حالا میخواستم همرو یکجا داشته باشم (اون هم زیر چتر سرورمون استیم)، ولی...
بابا کل پکیج خریدم کمتر از 6دلار، البته یکسری از بازیهارو داشتم، بعد بیام برای نسخه اول LOK حدود 7-6 دلار پول بدم؟
عمر بازی بیشتر از خیلی کاربرهائی که دارن تاپیک میبینن :D
این اگه اسمش ظلم نیست پس چیه؟
============
اونی که رو GOG لینک دادی Legacy of Kain: Soul Reaver هست که رو استیم هم در دسترسِ.
نسخه اول Blood Omen: Legacy of Kain بود که الان فقط رو استور PSn جهت خرید در دسترس هست.

اگه PSVITA هکی هست با اون بازی کن من الان دارم روش MGS3 HD می زنم چقدرم گرافیکش توی ویتا خوبه. گرافیکش همون نسخه PS3 اما صفحه چون کوچیکه ایراداتش کمتر توی ذوق می زنه و قابل مشاهده هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or