Wroth Master کاربر سایت Sep 28, 2007 #1 باز هم شاهد تایید عرضه یک پک جدید برای PS3 در ماه نوامبر هستیم.این پک شامل خود دستگاه PS3 و یک PES 2008 که با آن Bundle شده!این خبر به طور رسمی از طرف جناب Georges Fornay رییس بخش PS فرانسه تایید شده.
باز هم شاهد تایید عرضه یک پک جدید برای PS3 در ماه نوامبر هستیم.این پک شامل خود دستگاه PS3 و یک PES 2008 که با آن Bundle شده!این خبر به طور رسمی از طرف جناب Georges Fornay رییس بخش PS فرانسه تایید شده.
Nothing کاربر سایت Sep 28, 2007 #2 این تیکه رو هستم.دیگه سونی داره شورش رو در میاره هر بازی جدید که میاد یه پک میده بیرون.
MGS کاربر سایت Sep 28, 2007 #3 اتفاقا خوبه فکر کنم این پک اگر قیمت مناسبی داشته باشه برای گیمرهای ایرانی که عشق فوتبال هستن خوب باشه
اتفاقا خوبه فکر کنم این پک اگر قیمت مناسبی داشته باشه برای گیمرهای ایرانی که عشق فوتبال هستن خوب باشه
Captain Mitchell کاربر سایت Sep 28, 2007 #4 نوشته شده توسط MGS: اتفاقا خوبه فکر کنم این پک اگر قیمت مناسبی داشته باشه برای گیمرهای ایرانی که عشق فوتبال هستن خوب باشه بیشتر... درود، نه عزيزم، اونوقت اين پک رو انقد تو ايران گرون ميدن که جدا خريدنشون به صرفه تر هست !!! به نظر من مثله ps2، روی دستگاه کوچيک تر با قيمت پايين تر کار کنن در واقع مدل slim، بهتره تا اينکه هر دفعه پک ميدن !!!
نوشته شده توسط MGS: اتفاقا خوبه فکر کنم این پک اگر قیمت مناسبی داشته باشه برای گیمرهای ایرانی که عشق فوتبال هستن خوب باشه بیشتر... درود، نه عزيزم، اونوقت اين پک رو انقد تو ايران گرون ميدن که جدا خريدنشون به صرفه تر هست !!! به نظر من مثله ps2، روی دستگاه کوچيک تر با قيمت پايين تر کار کنن در واقع مدل slim، بهتره تا اينکه هر دفعه پک ميدن !!!
Silenthill_ir کاربر سایت Sep 28, 2007 #6 نوشته شده توسط Captain Mitchell: درود، نه عزيزم، اونوقت اين پک رو انقد تو ايران گرون ميدن که جدا خريدنشون به صرفه تر هست !!! به نظر من مثله ps2، روی دستگاه کوچيک تر با قيمت پايين تر کار کنن در واقع مدل slim، بهتره تا اينکه هر دفعه پک ميدن !!! بیشتر... اونقدر هم که فکر می کنید تو ایران گرون نمیدن GOOD LUCK
نوشته شده توسط Captain Mitchell: درود، نه عزيزم، اونوقت اين پک رو انقد تو ايران گرون ميدن که جدا خريدنشون به صرفه تر هست !!! به نظر من مثله ps2، روی دستگاه کوچيک تر با قيمت پايين تر کار کنن در واقع مدل slim، بهتره تا اينکه هر دفعه پک ميدن !!! بیشتر... اونقدر هم که فکر می کنید تو ایران گرون نمیدن GOOD LUCK